Tokyo-OL: Australia sjokkerer Argentina, Richarlison gir nett 3 for Brasil

0
224

Australia feirer Lachlan Wales etter scoring. Brasils Richarlison scoret sitt sides åpningsmål mot Tyskland. (AP Photo)

To ganger olympiske menn i fotball, Argentina, ble lamslått 2-0 av Australia i åpningskampen på Tokyo-lekene torsdag.

I sitt første OL-spill siden 2008 tok Australia ledelsen gjennom Lachlan Wales & # 8217; trykk på i 14. minutt i Sapporo Dome.

Francisco fikk Francisco Ortega utvist etter å ha blitt booket to ganger sent i første omgang. Marco Tilio sikret deretter seieren på 80-tallet, bare et minutt etter å ha kommet fra benken.

Australia er topp i gruppe C foran Egypt og Spania, som gjorde uavgjort 0-0 i det andre spillet.

Argentinerne vant OL-gull i 2004 og 2008. Australias beste utstilling var fjerdeplassen i 1992.

Fra Copa America til OL, Richarlison nett 3 for Brasil

Gleden i sju minutter etter hans olympiske debut viste akkurat hvorfor Richarlison var så bestemt på å få lov til av Everton å komme til Japan.

Selv om det betydde å gjøre dobbelt tjeneste med Brasil og forlenge sesongen enda lenger og forsinke inngangen til den nye engelske klubben Premier League-kampanje. gammel spiss kaster ikke bort tid med sin olympiske mulighet.

Bare 11 dager etter å ha tapt Copa America-finalen til Argentina i Rio de Janeiro og nå 10 tidssoner borte med Brasils under 23-årslaget, scoret Richarlison et hat-trick på den innledende halvtimen mot Tyskland torsdag.

Det hjalp Brasil med å åpne fotballturneringen for menn med en seier på 4-2.

Og det startet i det 7. minutt med å få nettet til returen etter at hans første skudd ble blokkert av den tyske keeperen Florian Müller før han ledet. lagkameratene til en dans.

Romania slår Honduras 1-0 på retur til OL i fotball

Romania gjorde en vinnende retur til OL i fotball etter 57 år.

En 1-0-seier over Honduras ble innhentet av Elvin Olivas eget mål på Torsdag på Ibaraki Kashima Stadium. Honduras ble nummer fire i konkurransen ved OL i 2016.

I det andre gruppe B-spillet slo New Zealand Sør-Korea 1-0.

Japan åpner OL-menn & # 8217 ; s fotball med 1-0 seier over SAfrica

Et tomt stadion er ikke slik japanske idrettsutøvere forestilte seg å konkurrere for første gang i Tokyo i hjemmets OL.

I det minste vant fotballaget for menn torsdag – en dag før åpningsseremonien til spill med pandemi.

Takefusa Kubo scoret det eneste målet med en krølling fra stolpen i det 71. minutt som sank til en 1-0-seier over Sør-Afrika på Tokyo stadion.

New Zealand slår Sør-Korea 1-0 i OL i fotball menn

Chris Woods mål ga New Zealand en 1-0-seier over Sør Korea ved starten av den olympiske fotballturneringen for menn torsdag.

Burnley-spissen scoret i det 70. minutt med lagets første skudd på mål på Ibaraki Kashima Stadium hvor noen få hundre fans var tillatt fordi det er like utenfor Tokyo og ikke i samme unntakstilstand som Tokyo.

Den 29 år gamle Wood er en av New Zealands tre overdrevne spillere tillatt i en tropp som i stor grad består av spillere under 23 år.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste nyheter fra OL, last ned Indian Express-appen.

• Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.