Växjö vann och bröt lång mardrömssvit i Göteborg

0
116

För första gången på nästan fyra och ett halvt år har Växjö lyckats slå Frölunda på bortaplan i SHL. Inför årets 16:e omgång hade Växjö 14 raka förluster i Göteborg men den här gången lyckades man vinna med 4–2. Frölunda har hittills i år haft svårt att göra första målet men nästan halvvägs in i den andra perioden fick Göteborgslaget äntligen ta ledningen, bara för att se Växjö kvittera inom loppet av en minut. Växjö rivstartade den tredje perioden genom att sätta 2–1 direkt i inledning och ryckte sedan ifrån till 4–1 innan hemmalaget fick in ett tröstmål. – Man kan inte ge bort 30 minuter på det här sättet i den här ligan. Då förlorar man, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg till Expressen.