Dif närmar sig i toppen efter Häckens sena tapp

0
113

Läget i den herrallsvenska tabellen tätnar. Detta sedan förstaplacerade Häcken kryssat hemma mot bottenlaget Degerfors medan Djurgården på andra plats fick med sig alla poäng hem från bortamötet med Sirius i Uppsala. För Häckens del blev poängtappet tungt. Hisingslaget hade 2–1 efter mål av Mikkel Rygaard och den notoriske målskytten Alexander Jeremejeff, men det var Degerfors som fick sista ordet. I 94:e minuten kom Dijan Vukojevic högst på ett inlägg och med pannan fastställde han slutresultatet till 2–2. Matchen mellan Djurgården och Sirius blev desto mer målsnål. Norrmannen Gustav Wikheim satte matchens enda mål i den första halvleken efter att han frispelats av anfallskollegan Victor Edvardsen. BK Häcken toppar fortsatt tabellen men Djurgården ligger nu bara en poäng bakom.