UPSC NDA-I-resultat 2022 deklarerade: Hur man kontrollerar

0
56

Kandidater kan kontrollera sitt UPSC NDA-resultat 2022 på den officiella webbplatsen – upsc.gov.in. (Representational Image)

Union Public Service Commission (UPSC) har förklarat National Defense Academy (NDA) 1-resultat 2022. Det skriftliga provet hölls den 9 maj 2022. Kommissionen har också släppt Naval Academy, UPSC NA-resultatet 2022. Kandidater kan kontrollera sitt UPSC NDA-resultat 2022 på den officiella webbplatsen — upsc.gov.in.

UPSC har släppt en lista över rollnummer som är kvalificerade för intervjuomgången. utförd av Services Selection Board (SSB).

Läs |ONGC, BSF, UGC-NET och mer: Lista över statliga jobb att söka den här veckan

De kandidater som har klarat det skriftliga provet NDA 1 2022 måste nu infinna sig för SSB-intervjurundorna som genomförs av försvarsministeriet för antagning till Army, Navy och Air Force Wings av National Defense Academy (NDA).

UPSC NDA 1-resultat 2022: Så här kontrollerar du 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-nyckel – 11 maj 2022: Vad du behöver att läsa idag

Premium

Vi firar landgudarna på landsbygden Delhi i byn Khirki

Premium

Livförsäkringsbolag reglerade 2,2 lakh dödsfallskrav på Covid: regulatordata

Premium

Förklarat: Att förstå växelkursenFler premiumhistorier >>

Steg 1: Besök den officiella webbplatsen för UPSC — upsc.gov.in.

Steg 2: Klicka på länken ‘Skrivt resultat – NDA, NA 1 Exam 2022.’

Steg 3: Kandidater omdirigeras till en PDF-fil.

Steg 4: Hitta ditt rollnummer i listan över nominerade kandidater .

Läs också |UPSC examenskalender 2023 släppt

I enlighet med anvisningarna i det officiella meddelandet måste kandidater registrera sig online på den officiella webbplatsen för Indian Army Recruiting — joinindianarmy.nic.in inom två veckor efter tillkännagivandet av NDA 1-resultat 2022. De framgångsrika kandidaterna kommer sedan att tilldelas urvalscentra och datum för SSB-intervju som kommer att meddelas på registrerat e-post-ID.

Kandidater uppmanas också att skicka in originalintyg om ålder och utbildningskvalifikationer till respektive SSB:s under SSB-intervjun, sade kommissionen vidare i anmälan. Kandidaternas poängsedlar kommer att laddas upp på webbplatsen inom 15 dagar från datumet för publicering av det slutliga resultatet efter avslutade SSB-intervjuer.