Tokyo 2020: Belgia slo India 5-2 i hockey semifinale

0
161

Indias mål kom fra pinnene til Harmanpreet Singh (7.) og Mandeep Singh (8.). (AP)

Belgia snudde tabellen i siste kvartal for å slå India 5-2 i semifinalen og bestille sin siste plass. Resultatlinjen gjenspeiler ikke Indias kamp i de tre første kvartalene, og mennene i blått fortjener æren for å nå semifinalen etter 49 år og spille sånn. India slo over vekten for å nå semifinalen. De har en lang, lang vei å gå for å matche verdens beste.

Alexander Hendricx scoret et hattrick for vinnerne, inkludert en som konverterte et straffeslag. Indianere ’ drømmen om en niende gullmedalje i hockey ble knust, men de kan fortsatt reise hjem med en bronsemedalje. Indianerne ble fullstendig utspillet i de siste 10 minuttene av kampen etter at begge rivalene forble fastlåste i pause og i tredje kvartal på to-alle.

Indianere var feilutsatte i taklingen og innrømmet en serie med straffe hjørner. Hendrickx klarte å score en utligning for Belgia i det 19. minutt straffehjørnet. Seiersmargin fra hverandre, kampen begynte på lik linje.

Klikk her for flere

India ’ s siste opptreden i OL -finalen kom helt tilbake i 1980 Moskva -spill, der de vant sin siste av de åtte gullmedaljene. Indianerne hadde bare seg selv skylden for tirsdagens skuffelse da Belgias alle fire mål kom fra straffehjørner.

Det indiske forsvaret ble satt under ubarmhjertig press av belgierne da de sikret hele 14 straffekroker hvorav de konverterte fire. Belgias spillplan var klar fra begynnelsen da de prøvde å gå inn i den indiske sirkelen og tjene straffekroker med Hendrickx og Luypaert i sine rekker.

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste OL -nyhetene.

• Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.