Tokyo 2020: India slo Argentina 3-1 for å tette kvartfinaleplassen i herrehockey

0
181

India spiller mot Japan mot verter i sin siste puljekamp på fredag. (Twitter/HockeyIndia)

Det indiske hockeylaget for menn stormet inn i kvartfinalen i de olympiske leker med en omfattende seier med 3-1 over forsvarende mester Argentina, og scoret to mål i de to siste minuttene av sin nest siste puljekamp her på torsdag.

Etter målløse to første kvartaler brøt India dødpunktet i det 43. minutt gjennom Varun Kumar før Vivek Sagar Prasad (58.) og Harmanpreet Singh (59.) slo til i sluttminuttene av kampen for å forsegle konkurransen.

Det var India tredje seier i pulje A på Oi Hockey Stadium.

Argentina ’ s ensomt mål kom fra en straffe corner -konvertering av Schuth Casella i det 48. minutt.

I kraft av denne seieren har India befestet sin posisjon på andreplass i pulje A med tre seire og ett tap av fire kamper, bak Australia.

Argentina sliter på femteplassen i seks- lagpulje og må slå New Zealand i den siste innledende kampen på fredag ​​for å bli i jakten på en kvartfinale.

De fire beste kommer til åtte-etappen fra hver gruppe.

India skal spille vertene Japan i sin siste puljekamp på fredag.

Indianerne var aggressive og la press på det argentinske forsvaret helt fra begynnelsen, og angrep i tall.

India dominerte fullstendig første kvartal, økende angrep etter angrep, men argentinerne forsvarte hardt for å frustrere motstanderne.

Indianerne dominerte likevel besittelsen og trengte inn i den argentinske sirkelen ved flere anledninger, men den siste pasningen manglet.

Manpreet Singhs menn hadde sitt første skudd på målet i det tredje minuttet.

Men Dilpreet Singhs treff fra nært hold fra en Simranjeet Singh -pasning ble pent reddet av Argentinas keeper Juan Vivaldi.

Midtbanen, ledet av Manpreet, spilte en flott kamp i det første kvarteret som var tydelig fra sirkelpenetrasjonsstatistikken. India hadde 16 mot argentinske to.

India ble nesten belønnet i det 27. minutt da en dykkende Simranjeet -innsats seilte over stolpen.

To minutter senere hadde Argentina den første virkelige scoringsmuligheten, men Nahuel Salis ’ kraftig skudd fra høyre hjørne av sirkelen ble polstret vekk av Sreejeshs utstrakte hender.

Det var en frustrerende første omgang ettersom begge lagene ikke klarte å sikre seg et enkelt straffekrok til å gå inn i pusten målløs .

Manuset var likt i tredje kvartal da India fortsatte med å kaste bort sjanser.

Først bommet Gurjant Singh på nært hold i det 35. minutt, og deretter kastet Rupiner Pal Singh bort straffespark-hjørner minutter senere.

Snart hadde indianerne hjertet i munnen da forsvaret ble slått på vakt. av Argentina, men Matias Rey kunne ikke slå Sreejesh fra en en-mot-en-situasjon.

Det tok India 43 minutter å bryte dødpunktet gjennom Varun som scoret fra lagets tredje straffespark. hjørne.
Sekunder fra slutten av tredje kvartal, bortkastet India fire straffekroker på rad da Argentina forsvarte tappert.

Det var jevnt i det 48. minutt da Casella scoret Argentinas første straffekrok.

< p> De hadde to sjanser til — en fra en feltinnsats fra Lucas Villa som ble reddet av Sreejesh og en annen fra et straffekrok som indianere forsvarte sterkt.

To minutter fra hooter gjenopprettet Vivek India's ledelse som banket inn fra et returspill etter at Dilpreet's forsøk ble reddet av Vivaldi, og deretter på et øyeblikk trakk Harmanpreet den siste spikeren i Argentinas kiste ved konvertere lagets åttende straffekrok.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste OL -nyhetene.

• Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.