Hoe om de Massa te Verwijderen Tweets, Facebook Posts, en Instagram Posts

0
101

Social media is een interessant modern verschijnsel. Sommige mensen gebruiken het uitsluitend om verbonden te blijven met vrienden, terwijl anderen vrijwel livestream hun leven op sociale netwerken. Ongeacht wat voor soort persoon je bent, je op een dag zou kunnen besluiten om te beperken wat andere mensen kunnen leren over je online. Of zelfs een complete social media opruimen. Dat is waar je zou kunnen worden geconfronteerd met bepaalde problemen.

Voordat we in dat, laten we eens kijken naar de redenen waarom je zou willen overwegen het verwijderen van je tweets, Facebook posts, en Instagram posten op alle.

Digital detox – uitgaven over een bepaalde periode, zonder het gebruik van gadgets of sociale netwerken in het bijzonder – is een populaire. Andere redenen zijn het solliciteren naar een job (je nieuwe baas niet per se nodig hebt om uw feest foto ‘ s of lees je dronken tweets), of het starten van een nieuwe relatie. U niet wilt dat uw nieuwe partner voortdurend worden herinnerd aan uw oude relaties.

Tot slot, wil je misschien een beetje een persoonlijke re-branding door zich te ontdoen van enigszins gênant oude foto ‘ s of updates. Wat uw redenen ook zijn, hier is hoe u uw sociale media updates in bulk voor eens en voor altijd.

Hoe Om De Massa Te Verwijderen Tweets

Zoals u waarschijnlijk al geraden, Twitter niet over een ingebouwde functie voor het wissen van meerdere tweets op dezelfde tijd.

Om te verwijderen van een individuele tweet, doet u het volgende:

 1. Zoek het bericht dat je wilt verwijderen op je tijdlijn.
 2. Klik op de pijl in de rechterbovenhoek van uw post.
 3. Kies Verwijderen Tweet.

Gebruik TweetDelete Om De Massa Te Verwijderen Tweets

Als u wilt batch-verwijderen van uw tweets, moet je gebruik maken van een app of een browser-extensie om het te doen. TweetDelete is een gratis app die je kan helpen massa verwijderen van Tweets. Het werkt in elke browser, en u kunt deze gebruiken op uw desktop als op je smartphone.

Hier is hoe u uw tweets met TweetDelete:

 • Ga op de TweetDelete website en meld u aan bij uw Twitter-account.
 • Zodra u bent aangemeld, klikt u op Verwijderen tweets.
 • U kunt kiezen of u wilt verwijderen van al je tweets of gewoon tweets van een bepaalde periode van tijd. U kunt ook gebruik maken van een text search tool voor het filteren van de berichten die u wilt verwijderen.
 • Als je tevreden bent met de instellingen, klikt u op Verwijderen mijn tweets!

U kunt de app instellen om een Twitter regelmatig opschonen als u wilt bewaren, bijwerken van uw feed. Als u meer dan 3.200 tweets die u wilt verwijderen, kunt u het proces herhalen totdat ze allemaal verdwenen zijn. Er zijn andere tools die u kunnen helpen massa verwijderen je tweets in één keer, maar de meeste van hen moet je betalen.

Vergelijkbaar met Facebook, raden wij u archiveren en opslaan van uw Twitter-inhoud voordat u een compleet wissen-out.

Hoe Om De Massa Te Verwijderen Van Facebook Posts

Als het gaat om Facebook, de meest voor de hand liggende optie is het verwijderen van uw berichten in één keer. Om dat te kunnen doen, doe je het volgende:

 1. Vind de update op je profiel dat je wilt verwijderen.
 2. Tik op de drie puntjes in de rechter bovenhoek van de post.
 3. Selecteer Verwijderen.

U kunt ook verwijderen Facebook berichten met behulp van Activity Log:

 1. Vindt de Activiteit Log – knop in de rechterbovenhoek van uw profiel.
 2. Selecteer de categorie berichten die je wilt openen vanuit de Filters kolom.
 3. In volgorde om een bericht te verwijderen, klik op het potlood-pictogram aan de rechterkant van elke post.

Beide opties zijn alleen van u toelaten om te verwijderen van uw Facebook-updates een voor een.

Het Gebruik Van Social Boek Post Manager Om De Massa Te Verwijderen Van Facebook Posts

Helaas is er geen optie op het platform te verwijderen berichten de manier waarop u het verwijderen van uw browser cache. Dus als u niet wilt dat om tijd te verspillen en het verwijderen van elke Facebook post afzonderlijk, moet u gebruik maken van een browser extensie of een andere online tool om de massa te verwijderen van Facebook posts.

Bijvoorbeeld, Sociale Reserveer Post Manager is een gratis plugin voor Chrome, die u kunnen helpen met dat. U kunt verwijderen van uw Facebook berichten in batches, alsmede het verbeteren van uw Facebook privacy door het verbergen van meerdere berichten van andere gebruikers.

Hier is het gebruik van Sociale Reserveer Post Manager om de massa te verwijderen van uw Facebook posts:

 • Voeg de plugin voor uw browser.
 • Open je Facebook profiel en ga naar Activiteit Aanmelden. Kies een categorie uit onderstaande Filters kolom aan de linkerkant. Zoals Berichten die je bent getagd, of Andere mensen posten op je tijdlijn.
 • Open de Sociale Reserveer Post Manager extensie. Vul dan de velden aan uw zoekopdracht verfijnen van de berichten die je wilt verwijderen: Jaar, Maand, Bevat de Tekst, en de Tekst Niet Bevat.
 • Controleer vooraf Scannen op Pagina inschakelen voorbeeld.
 • Klik op Verwijderen om het verwijderen van de gekozen berichten.

Vergeet niet dat u na het verwijderen van uw Facebook berichten kunnen niet worden hersteld. Dus voordat je gaat en wis al die herinneringen, zorg ervoor om te downloaden, uw Facebook-gegevens.

Hoe Om De Massa Te Verwijderen Instagram Posts

Het is niet verwonderlijk dat de Instagram app niet laten verwijderen van meer dan één bericht per keer. Meer dan dat, kunt u alleen verwijderen van uw berichten met de mobiele app, maar niet je web browser.

Voor het verwijderen van een enkele Instagram post, doet u het volgende:

 1. Log in op uw Instagram-account op uw smartphone.
 2. Zoek het bericht dat je wilt verwijderen. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van dat bericht.
 3. Kies Verwijderen.

U kunt er ook voor kiezen om Archiveer je berichten in plaats van ze te verwijderen. In tegenstelling tot het verwijderen van die actie is omkeerbaar. De post zal ook te behouden voor alle likes en comments als je ooit van gedachten veranderen en wilt herstellen.

Gebruik Reiniger Voor Instagram Om De Massa Te Verwijderen Instagram Posts

Er zijn heel wat apps die er zijn die u kunnen helpen massa verwijderen Instagram posten. Een populaire optie is Reiniger voor Instagram (download voor: iOS, Android).

Als je hebt besloten om zich te ontdoen van uw feed van een aantal oude berichten met behulp van Reiniger voor Instagram, volg deze stappen:

 • Open de app op je smartphone.
 • Log in op uw Instagram-account. Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 • Kies Media in het menu aan de onderkant van de app.
 • Selecteer de berichten die u wilt verwijderen.
 • Tik op de lightning-teken in de rechter benedenhoek. Klik Op Verwijderen.

Reiniger voor Instagram is gratis voor maximaal 40 operaties. Er is een optie om te upgraden en krijgen meer functionaliteit met de Pro-versie. De app is niet beperkt tot bulk verwijderen je Instagram posten. U kunt het gebruiken om de witte lijst voor gebruikers, unfollow, of blok, evenals het verwijderen houdt van posts.

Als je je afvraagt of je bent oversharing op sociale netwerken, is de kans groot dat je recht en het is tijd voor een algemene schoonmaak. Het reinigen van uw social media accounts is niet alleen goed voor je ziel (en je volgers), maar kan een grote stap in de richting van het beschermen van uw totale online privacy.