Top 7 Onenigheid Alternatieven

0
157

Onenigheid was oorspronkelijk ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de gaming community. Dit moet vrij duidelijk als het gaat om de meeste van hun functies. Het hebben van een lange weg afgelegd sinds het publiekelijk vrijgegeven in Mei 2015. Onenigheid heeft genomen van het Voice over Internet Protocol (VoIP) scene door de storm, en geen tekenen van te stoppen op elk moment snel.

Dat allemaal gezegd zijnde, Verdeeldheid is niet de enige VoIP-applicatie in de stad wat te bieden heeft. Er waren meerdere VoIP-diensten om uit te kiezen voor Verdeeldheid, en er zijn nog meer Verdeeldheid alternatieven wordt vandaag vrijgegeven.

Niet iedereen is blij met de service die Onenigheid biedt. Er zijn zorgen over privacy, hacking kwetsbaarheden, en de geruchten dat er in het verleden Onenigheid is een broedplaats voor onfrisse gemeenschappen. Voor sommige gebruikers is deze complicaties hebben bewezen te zorgelijk, en koestert de wens voor Onenigheid alternatieven.

Top Onenigheid Alternatieven

Er zijn tal van verschillende alternatieven, om Tweedracht, afhankelijk van wat je nodig hebt een VoIP-dienst voor. Niet alle van de keuzes die zijn gewijd aan gokken als hun primaire focus zo Verdeeldheid doet dat wel. Hieronder kunt u vinden wat wij voelen zijn de top VoIP Onenigheid alternatieven.

TOX

Iedereen wiens eerste zorg is de veiligheid, Tox biedt het in schoppen. Gebouwd-in de militaire graad van versleuteling geeft Tox gebruikers superieure bescherming.

Dit maakt de zaken perfect voor degenen die behoefte hebben aan een VoIP app voor het hebben van een gesprek op andere onderwerpen dan de video games. De interface lijkt een beetje gedateerd, maar als je kunt kijken in het verleden, vindt u dat Tox heeft een hoop leuke functies.

Tox heeft ondersteuning voor tekst -, voice-en video chat, en niet te vergeten een handige tv-functie voor het delen. Bestanden delen is ook beschikbaar op het platform maken Tox een grote VoIP-dienst voor professionele en zakelijke instellingen.

Wat echt scheidt Tox van de anderen op deze lijst is dat het nul centrale servers. In plaats van te vertrouwen op een server die kunnen worden geconfronteerd met complicaties, zoals uitval en storingen, het geheel van Tox het netwerk bestaat uit de gebruikers.

U vindt de Tox-app op mobiele apparaten, macOS, Windows, en Linux.

Riot.im

Een andere service die vernietigt Onenigheid in de online privacy spel zou moeten worden Riot.im. Deze VoIP Onenigheid alternatief service biedt end-to-end encryptie op alle tekst-en voice chat-communicatie. De service is vooral bedoeld voor de team samenwerking en een back-up van die vordering met een heleboel tools om te helpen bij het stroomlijnen van een team van de workflow.

De gehele service is gebaseerd op de Matrix van open communicatie protocol, wat betekent dat Riot.im zal u toelaten om te praten met iedereen binnen de Matrix.org ecosysteem.

Riot.im stelt gebruikers in staat om berichten, afbeeldingen, video ‘ s en bestanden en kan worden gedownload op de Windows, MacOS, Linux, Android en iOS.

Slack

Houden met de samenwerking in een team trend, kan men niet vergeten Slap. Het prioriteren van professionals, zo ver als de UI is betrokken, het is praktisch Onenigheid zonder de gamer voelen. In plaats van een haven voor gaming, Slap biedt een overvloed aan speciale functies om uw workflow.

De app biedt integratie met 800+ derde-partij stukken van zakelijke software en ondersteunt het uploaden van maximaal 1GB. Vergeleken met Onenigheid is 8MB, je kunt zien dat Slap is alles over het bedrijf. Natuurlijk, je kunt het alleen krijgen deze geweldige functies, in de betaalde versie van de app met de gratis versie biedt zeer beperkte functionaliteit.

Zelfs nog, de professionele instelling en lag-gratis voice comms zijn meer dan genoeg om te voldoen aan de business-georiënteerde teams in de markt voor een Onenigheid alternatief.

Boventoon

Als je nog iets wilt dat heeft de look en feel van Onenigheid zonder daadwerkelijk wordt Onenigheid, dan Boventoon kan uw voorkeur voor de VoIP-service van je keuze. Ook voor Verdeeldheid, de Boventoon is ontwikkeld met de gamer in gedachte.

De boventoon is volledig gratis en is gebaseerd op Vivox geïntegreerde chat-diensten, die op grote schaal gebruikt door League of Legends, Fortnite, en PUBG spelers. Het ondersteunt ook zowel spraak-en groepsgesprekken, direct messaging, en de gemeenschap gemaakt.

Ventrilo

Een oldie maar goodie, Ventrilo is een lichtgewicht Onenigheid alternatief biedt lage latency-gesprekken en lichtgewicht ontwerp. Dit betekent dat je niet hoeft te maken over uw VoIP-dienst het aftappen van de bronnen op je computer. Alle Ventrilo communicatie is versleuteld, zodat de privacy mag niet worden een probleem.

Ventrilo UI zal het even wennen zijn als je al verrekend in dat wat je zou vinden op Onenigheid. Sommigen vinden het ronduit ingewikkeld, zo niet afkomstig is van een soortgelijke VoIP-dienst als Teamspeak3. De functies zijn relatief minimale buiten positioneel geluid aanpassen, maar voor wat het is, het doet het goed en heeft geen klachten.

TeamSpeak3

Als het al gezegd is, kunnen we ook bedekken. TeamSpeak3 is een van de oudste chat apps voor gaming communicatie. Dus veel gamers gebruikt om te vertrouwen zwaar op TeamSpeak voor hun in-game communicatie.

Om te zorgen voor lage latentie communicatie, TeamSpeak gebruikt opus codec, dat is een codering formaat dat is ontworpen om efficiënt code spraak-en algemene audio in een bijzondere indeling maken van het ongeëvenaarde voor interactieve spraak en muziek transmissie via het Internet. Teamspeak3 biedt gebruikers ook de mogelijkheid te creëren hun eigen dedicated server.

o zorgen voor een low-latency communicatie, TeamSpeak gebruikt opus codec, dat is een codering formaat dat is ontworpen om efficiënt code spraak-en algemene audio in een bijzondere indeling maken van het ongeëvenaarde voor interactieve spraak en muziek transmissie via het Internet. Teamspeak3 biedt gebruikers ook de mogelijkheid te creëren hun eigen dedicated server.

TeamSpeak3 biedt zekerheid in de vorm van AES-encryptie om ervoor te zorgen alle gesprekken zijn veilig voor kwaadaardige entiteiten. Echter, in tegenstelling tot de anderen op deze lijst, TeamSpeak3 biedt geen steun van de browser dus je moet het downloaden en installeren van de app om te gebruiken.

Er is ook een prijs tag als u van plan bent om het te gebruiken op iOS of Android, maar het is gratis beschikbaar op mac Os, Linux en Windows.

Skype

Als alles wat je wenst is een service die het biedt gratis communicatie binnen het team en de basis functionaliteit, Skype is er altijd. Het is een bekende dienst die is nog steeds heel populair en biedt functies zoals scherm delen, video chatten en bestanden delen.

Niet veel voordeel voor gamers, maar in een professionele setting, Skype heeft de tools aan te pas komen. De enige echte ergernis is het potentieel te zwaar wegen op de hulpbronnen van uw computer maken irriterend lag problemen, terwijl u probeert andere dingen.

De basic service is geheel gratis. De enige kosten komt bij het gebruik van Skype als een internationale telefoon service. De app is beschikbaar op alle grote platformen, waarvan sommige kunnen worden geïntegreerd.