10 Grote LEGO Sets voor Minder Dan $30

0
47
LEGO

De feestdagen zijn op komst en een veilige weddenschap bijna iedereen zal liefde is een LEGO set. Maar LEGO sets kan duur zijn, zoals de $250 Batmobile of de $350 Disney Kasteel. Hier zijn een aantal opties die kosten minder dan $30.

Voor deze gids, proberen we te bieden een breed scala aan opties. Terwijl u vindt grote LEGO sets voor volwassenen, deze gids zal betrekking hebben op volwassenen, kinderen, en iedereen ertussen.

Houd er rekening mee dat LEGO prijzen doet schommelen. Op het moment van schrijven, elke set was hier minder dan $30 en zal waarschijnlijk blijven op die manier. We beschikken over sets van Amazon of de LEGO Store op basis van wie was de beste prijs, maar wilt u misschien in gedachten te houden LEGO VIP loyalty programma, die kan net u gratis LEGO goodies. Soms loont het om te besteden een beetje meer als je weet dat je ‘re gaan om te kopen LEGO stenen vaak.

Een Geweldige 3-in-1 Set: LEGO Creator 3in1 diepzee Wezens

LEGO

Gewoon omdat je het minimaliseren van uw dollars uitgegeven, betekent niet dat je niet kunt maximaliseren van uw LEGO kopen. Deze 3-in-1 set wordt geleverd met de plannen en stenen voor het bouwen van een krab, schatkist en een haai, inktvis, of een visser vis.

Dat laatste deel is de 3-in-1 belofte; de kit bevat alle benodigde stenen voor het bouwen van een van deze drie opties. En als je moe bent van de haai, je kan het uit elkaar nemen en dan samen een inktvis.

Geweldige 3-in-1 Set

LEGO Creator 3in1 diepzee Wezens 31088 een Haai, Inktvis, Visser Vis en Krab met deze Zee Dierlijk stuk Speelgoed Bouwpakket (230 Stuks)

Waarom koop een LEGO Set die u kunt bouwen een ding als je kan een set, waarmee je de bouw van drie? Met deze kit kunt u het bouwen van een haai, inktvis, of een visser vis.

Shop Nu

$11.99
Meer aanbiedingen

Augmented Reality Leuke: LEGO Verborgen Kant Vernielde Garnalen Boot

LEGO

De pret houdt niet op als u klaar bent met het bouwen van een LEGO set. En de nieuwe Verborgen Kant-serie bewijst dat punt met een augmented reality extra.

Download de Verborgen Kant app (beschikbaar voor Android en iOS), en je kunt een spel spelen met je LEGO set. U zult het vinden en vangen van geesten rondspoken uw boot is vastgelopen, en je zult zelfs de set naast een aantal om je een weg door het spel.

Augmented Reality Leuk

LEGO Verborgen Kant Vernielde Garnalen Boot 70419 Bouwpakket, App Speelgoed voor 7+ Jaar Oude Jongens en Meisjes, Interactieve Augmented Reality Speeltoestel, Nieuwe 2019 (310 Stuks)

LEGO Verborgen Kant sets zijn voorzien van augmented reality om het uitbreiden van het plezier buiten spelen. Nadat u klaar bent met het maken van deze boot is vastgelopen, zult u vast te leggen spoken en verkennen het schip in meer detail.

Shop Nu

$23.99
Meer aanbiedingen

Want ik ben Batman!: LEGO DC Batman Batmobile

LEGO

LEGO kondigde onlangs een $250 Batmobile met het uiterlijk van Michael Keaton (Batman (een.k.een. de Beste Batmobile). Dat is een hoop geld, dus hier is een meer betaalbaar alternatief.

Met een blik die ergens tussen de Michael Keaton Batmobile en de jaren ‘ 90 Geanimeerde Serie, het is lang, slank, en in tegenstelling tot de duurdere set, het vuur de kanonnen. U krijgt Batman en Joker mini-vijgen ook. Niet slecht voor minder dan $30.

Want ik ben Batman!

LEGO DC Batman Batmobile: de Uitoefening van De Joker 76119 Bouwpakket, Nieuwe 2019 (342 Stuks)

Wie houdt niet van de Batmobile? Deze bijzondere incarnatie van de jaren ‘ 90 serie en beschikt over wapens die het vuur. U krijgt ook Batman en Joker mini-vijgen.

Shop Nu

$23.99
Meer aanbiedingen

Voor De Star Wars Fans: Millennium Falcon Microfighter

LEGO

Als uw kind klaar is om af te studeren van Duplos maar nog niet klaar voor de ongelooflijk ingewikkelde sets nog, de Millenium Falcon Microfighter is een goede plek om te starten. Ook dat maakt het ideaal voor de Star Wars fans zonder veel LEGO ervaring.

U krijgt een eenvoudig te bouwen Millennium Falcon en een schattig Chewbacca met bowcaster. Iedereen zegt “rwaawrrrg.” Ik bedoel, “Awwwww hoe schattig.”

Voor Star Wars-fans

LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter 75193 Bouwpakket (92 Stuks)

Kijk op Chewbacca! Hij past precies in dat kleine LEGO Millennium Falcon. Het is zo leuk en schattig en perfect voor een jong kind of iedereen naar LEGO in het algemeen.

Shop Nu

$11.58
Meer aanbiedingen

LEGO Aanvang: LEGO Microscale Brand Store

LEGO

Wat als in plaats van de stappen in een LEGO store, je kocht een LEGO Store? En wat als u kocht een LEGO Store in de LEGO Store? Wat als de LEGO Winkel gekocht van de LEGO Store bevat een LEGO store? OK, dat laatste is niet waar, maar de rest van deze oprichting is.

Deze LEGO gebouwde LEGO Store bevat alles wat een LEGO Store behoeften—zoals kleine sets, een pick-a-brick sectie, en een build-a-mini stand. Maar de meest nauwkeurige detail gaat naar de ATM. Oorzaak bent u gaat nodig als je naar een LEGO store.

Kopen op LEGO

Voor de Disney Fans: Assepoester ‘ s Koets Rit

LEGO

De naam van een meer iconische duo dan LEGO en Disney. We wachten.

Maar in alle ernst, als uw kind houdt van Disney films, Assepoester ‘ s Koets is een geweldige set te hebben. Het is voorzien van een klein kasteel, een paard en wagen, en een paar mini-vijgen. Het is niet overdreven ingewikkeld om te bouwen en beschikt over een meer grillig uiterlijk dan de gemiddelde LEGO set.

Kopen

Een Advent Kalender: LEGO City adventkalender

LEGO

Kerstmis komt eraan, en het is bijna tijd om af te tellen, de dagen van Advent! Deze set dient als een advent kalender en beschikt over een 24 deurtjes zijn open elke dag van de Advent. Elke deur is voorzien van een verschillende set van LEGO stenen krijg je te bouwen, variërend van de Kerstman, een sneeuwman, een diner van turkije.

De doos wordt ook gebruikt als een display, met een cover die klapt naar beneden te onthullen van een ijsbaan.

Kopen op LEGO

Voor Muscle Car Fans: LEGO Snelheid Kampioenen

LEGO

Wenst u uw LEGO sets zou kunnen worden een beetje meer “fast and furious?” Je zou kunnen besteden $350 op een Bugatti Chiron, maar dat is misschien een beetje overdreven. In plaats daarvan, probeer deze stoere auto ‘ s.

Je krijgt een 2018 Dodge Challenger SRT Demon en een 1970 Dodge Charger R/T, samen met een countdown licht voor good ol’ drag race plezier. Ik noem shotgun!

Voor Muscle Car fans

LEGO Snelheid Champions 2018 Dodge Challenger SRT Demon en 1970 Dodge Charger R/T 75893 Bouwpakket, 2019 (478 Stuks)

Wie houdt er niet van een krachtige auto? Of drag racing? Of LEGO thema muscle cars die drag racing? Deze snelheid kampioenen-reeks netten je een Dodge Challenger SRT Demon en een 1970 Dodge Charger R/T, samen met de nodige mini-fig stuurprogramma ‘ s.

Shop Nu

$23.99
Meer aanbiedingen

Potterhead Liefde: Hongaarse Horntain Toverschool Uitdaging

LEGO

Bent u een Potterhead? Bent u een echte LEGO fanaat? Goed nieuws, u kunt naspelen op de Toverschool Uitdaging aan met deze set.

Inbegrepen is (uiteraard) van Harry Potter, Fleur Delacour, Cedric Diggory, en Viktor Kruml mini-vijgen. U krijgt ook een vuurspuwende draak, de gouden eieren, en een champion ‘ s tent. Wat je niet krijgen is elke spoilers op wie wint de Toverschool Beker.

Potterhead Liefde

LEGO Harry Potter-en De vuurbeker hongaarse Horntain Toverschool Uitdaging 75946 Bouwpakket, Nieuwe 2019 (265 Stuks)

Deze LEGO set bestaat uit de dragon challenge van het Toverschool Toernooi. U krijgt alle spelers, met inbegrip van Harry Potter natuurlijk, samen met zijn handelsmerk bezem en een firebreathing draak.

Shop Nu

$23.99
Meer aanbiedingen

Een Hoop Stenen: Classic Basic Baksteen Set

LEGO

Wat krijg je voor een LEGO-fan die het allemaal heeft? Waarom een bos van LEGO stenen, natuurlijk! Sets zijn geweldig, maar soms is wat je geliefde wil is een bos van willekeurige straten te voltooien van de aangepaste set die ze ontwerpen.

Deze 300-delig basic baksteen set wordt geleverd met wielen, ogen, en diverse bakstenen vormen van verschillende kleuren. Je zou kunnen bouwen van een dinosaurus of een puppy, maar het echte punt is, krijgt u een uitstekend assortiment van stukken voor een verscheidenheid van projecten.

Een Eenvoudige Bakstenen Set

LEGO Classic Basic Baksteen Set 11002 Bouwpakket, 2019 (300 Stuks)

Met deze set kan je een hond, of een boom, of zelfs een auto. Maar dat is niet het echte punt. Deze 300-delige set geeft u een breed scala van baksteen vormen, wielen en ogen. Perfect voor het toevoegen aan een aangepast project.

Shop Nu

$15.99
Meer aanbiedingen