De 5 Beste Gratis Online Dating-Apper

0
80

Du tenker kanskje den beste online dating-nettsteder er de med flest brukere. Tross alt, med flere folk kommer jo større sjanse for å finne kamper og gå på datoer. Imidlertid, det er ikke helt hvordan denne listen av dating-nettsteder er formatert.

For en av disse til å bli kalt den beste online dating-appen, skal den ha funksjoner som skiller den fra resten (og det er mange). En god dating tjeneste bør ha et variert utvalg av brukere med funksjoner som vil hjelpe deg med å finne datoer som passer din personlighet, mens også inkludert sikkerhetstiltak for å forhindre spam og finne ekte mennesker.

Nedenfor er en liste over de beste online dating apps som tar hensyn til brukeren base, enkel funksjonalitet, min personlige suksess med kamper, og hvor grundig den appen prøver å finne dype kamper.

Ta en sjanse på disse gratis dating apps, og til og med installere alle av dem hvis du vil, slik at du får det beste ut av hver plattform.

Bumble

Bumble er et unikt online dating app for flere grunner, men den primære forskjellen er hvordan den behandler kamper mellom en mann og en kvinne. Hvis du er en kvinne som samsvarer med en mann, du har en full 24 timer til å svare før kampen utløper. I mellomtiden, han kan ikke kommunisere med deg i det hele tatt, som skal hjelpe med spam.

Det er også en nyttig hvilemodus du kan aktivere om du vil slutte å bli kamper. Det skjuler du fra Bumble så lenge som det er aktivert. Kampene vil fortsatt være tilgjengelig, men du vil ikke få nye kamper helt til du slår av hvilemodus.

Når du kjører over noen du er interessert i, er det bare å sveipe opp for å flytte bildet ned og avsløre mer informasjon om dem. Følgende Bumble er andre glatte funksjoner er en fin liste med detaljer om personen presentert i merket-som ikoner. Dette gir en enkel måte for deg å skanne detaljer for å se hvor høye de er, hvor ofte de trener, hvis de noen gang har røykt, hvis de har barn, hva de leter etter, deres religiøse syn, osv.

Bumble-appen er super ren og enkel å bruke, fungerer på Android og iOS, og er også fullt tilgjengelig fra nettsiden deres. Du kan betale hvis du ønsker å få tilgang til funksjoner som Beeline for å se en liste over hvem som allerede er rappet rett med deg, eller Søkelyset bli satt på toppen av folks lister.

Mye Fisk

Det er nok av fisk i havet, sier de…og det kan virkelig være sant hvis du bruker Massevis av Fisk (POF). Det er en massiv antall daglige brukere, og er unik i at det stiller mange av virkelig spesifikke spørsmål for å hjelpe deg finne den perfekte match.

Rett etter å ha registrert deg, du er en gang spurt om hva du er ute etter, dating, lang sikt, venner, eller henge ut), og hvis du vil date noen som røyker, har barn, eller som har et ekstra par pounds. Du blir deretter spurt om generelle spørsmål som hva du gjør for arbeid, utdanning, inntekt utvalg, religion, etc.

Disse blir fulgt av din sivilstatus, øye-og hårfarge, høyde, og kroppstype. Da er det fakta om deg, som din type personlighet, drikke og røyke vaner, om du har en bil, enten du vil ha barn, etc.

Før du kan begynne å finne datoer, må du også bekrefte kontoen, som er det POF gjør for å stoppe spam. Når du er i, kan du selv ta kjemi testen som stiller detaljerte spørsmål om din personlighet og preferanser til å grave dypt inn i hvem de tror du kan være interessert i.

Knusk

Knusk er en klassiker som bør være inkludert i en liste over de beste online dating apps. Det er super enkelt å forstå og helt gratis hvis du er villig til å gi opp noe av sin fine funksjoner.

Dette er appen som gjorde dra for å finne datoer populære. Sveip til høyre for å forsøke på en kamp, eller sveip til venstre hvis du ikke er interessert.

På grunn av Knusk popularitet, det er ingen tvil om at du vil finne et stort utvalg av folk her. Dessverre, selv om det ikke var noen tester du kan ta for å finne bedre kamper. Det er egentlig bare et sted-basert matching app.

Vær oppmerksom på at Knusk ser ut til å være en av de største apps for hookups, så hvis du ikke er interessert i det, sørg for å gjøre det klart i din profil.

Hily

Takeaway med Hily online dating-appen er kompatibilitet meter vist på de fleste profiler som du sveiper gjennom potensielle datoer. Så lenge du fullfører profilen din ved å svare på alle spørsmålene, vil du se en prosentandel av kompatibilitet på hver profil der personen også gjennomført svarene. Dette er en fin måte å se hvor godt du kan matche med noen, bør du følge dem.

Du bruker dette programmet som de fleste – sveip til venstre for å avvise person eller høyre for å la dem vite at du ønsker å matche. Alle samtalene dine er bare et trykk unna, og brukere kan poste historier som på Snapchat, og du kan se alle de menneskene du har likt og matchet med.

Det er spørsmål du kan svare på hvis du vil, men hvis du er mer interessert i å dra for å finne kampene, du kan hoppe rett inn i det uten å nøle.

Å øke din profil og abonnere på Elixir er to måter du kan finne flere kamper og få flere funksjoner ut av Hily.

Happn

Denne dating-appen er super unik fordi hovedfokuset er å matche deg opp med folk som du har bokstavelig talt krysset stier med. Hvis du gjør din konto, og deretter besøke en stor by eller bar, kan det godt hende du finner folk rett i at bygningen eller nedover gaten som bruker appen, også.

Å finne datoer med Happn er ryddig for du kan være trygg på at du ikke trenger å reise langt for å finne folk til dags dato. Du kan ha flaks å få en dato på skolen, ned blokken, eller i kontorbygg. Bare fyre opp appen på slutten av dagen for å se alle du kom over, eller bruke det i øyeblikket å matche med andre brukere som også er ute på app akkurat nå.

Du kan finne nærheten folk, også selv om du ikke har det faktisk vært i umiddelbar nærhet.