2 adressefeltet Snarveier for å Opprette Google Kalender-Hendelser

0
77

Hvis du kan magen personvern og borderline monopolization av internett, Google er faktisk ganske god på den måten at det gir deg så mye!

Når din favoritt browser er også din e-post leverandør, utvikleren av telefonen, eier av din favoritt video nettsted, og mer, cross-platform integrasjoner er aplenty. Fortsatt den dag i dag, Google er å skape måter å koble sammen din nettleser, mobiltelefon, og alt annet med sin massive suite av web-tjenester og apps.

Bare nylig, dette fortsetter å holde sant som Google Chrome støtter nå noen nye Google Kalender snarveier i sin siste stabile utgaven på skrivebordet.

La oss snakke om Google Chrome to nye snarveier som lar deg opprette Google Kalender-hendelser i Chrome via adressefeltet.

Hvordan til Å Opprette Google Kalender-Hendelser I Chrome-adresselinjen

Å opprette Google-Kalender arrangementer og møter allerede er ingen vanskelig oppgave, men det er i ferd med å bli enda enklere gjennom adresselinjen, eller som Google kaller det, i Søkefeltet.

Som på desktop-versjonen 77.0.3865.120, Chrome-brukere kan nå bruke cal.nye eller møte.nye snarveier for å hoppe direkte for å opprette en ny kalenderoppføring eller møte (henholdsvis). Alt du trenger å gjøre er å skrive enten keyphrase i Chrome i adresselinjen og trykk Enter.

Hvis du brukte bokmerker for lignende formål, disse nye snarveier kan spare deg noen bokmerker bar eiendomsmegling. Hvis du har brukt noen form for filtypen, for det kan være helt deaktivert å gjøre Chrome kjøre jevnere. Både keyphrases er svært kort, slik at den ekstra tiden tatt i å skrive dem er ganske ubetydelig.

Hva er enda bedre er at du kan målrette mot etableringen av disse hendelsene på den tilknyttede Google-kontoer. Hvis du gå til Googles hjemmeside, klikk på din konto stående, og hold markøren over navnet på noen av dine tilkoblede kontoer, bør du se en konto nummer i statuslinjen URL, slik som dette:

Verdien av authuser parameter i denne URL-en er viktig. Ved å holde musepekeren over en brukerkonto, tar dette nummeret, og å legge til 1, kan du opprette snarveier for nye Google Kalender-hendelser og møter under kontoer andre enn den du er logget inn på.

For eksempel, for kontoen vises i skjermbildet ovenfor, kan jeg bruke cal.nye/2 og møte.nye/2 snarveier for å automatisk logge inn på kontoen og opprette en kalenderhendelse eller møte under det. Dette er en stor tidsbesparer, spesielt hvis du er i stand til å huske hver av kontoen din er tilordnet tall.

Google Kalender er våre pick for de beste online kalender-tjenesten, slik at inkludering av disse nye Google Kalender snarveier i Google Chrome er mye verdsatt.