Het Gebruik van een GIF als een Apple Horloge Behang

0
42
Khamosh Pathak

Een wallpaper is een geweldige manier om sparren-up van uw Apple-Horloge. Maar wat is er beter dan een stilstaand beeld? Hoe zit het met uw favoriete GIF dat tot leven komt elke keer til uw pols?

Als je een regelmatige Apple Horloge gebruiker, zou je bewust te zijn van de Foto ‘s bekijken gezicht, die u toelaat om te schakelen tussen maximaal 24 foto’ s. En als u een Live Foto, het is eigenlijk bezielt elke keer dat u uw Apple-Horloge.

Combineer dit met het feit dat je kan zetten GIF in een Live Foto, en je heb nu een geweldige selectie van media te gebruiken als uw Apple-Horloge achtergrond. En ja, dit kunt u doen voor uw iPhone wallpaper ook.

GERELATEERD: het Instellen van een GIF als een Live Wallpaper op Je iPhone

Het proces is heel simpel. Gebruik een app zoals GIPHY om te zoeken naar een GIF -, zet deze om in een Live Foto, en gebruik vervolgens de toepassing Watch aan toevoegen dat de foto op je gezicht. Hier is hoe het werkt.

Download en open de GIPHY app. Tik op de “Search” om te zoeken naar een GIF-afbeelding. U kunt ook het verkennen van Gif ‘ s, gebaseerd op de categorieën, hashtags en trending zoekt.

Als je een GIF dat u wilt, tikt u erop om het te bekijken.

Hier, druk op de “Menu” knop.

Tik nu op de “Convert to Live Photo” optie.

De app zal u vragen of u wilt opslaan van het GIF in een volledig scherm formaat of als u wilt aanpassen aan het scherm van uw iPhone). Als het GIF is in breedbeeld formaat, kies dan de “Fit to Screen” optie. Het beste zou zijn als je een GIF dat in vierkant formaat. U kunt ook bijsnijden de Live-Foto in een stap hieronder.

Nu de Live Foto zal worden opgeslagen in uw Camera-album. We moeten om het te krijgen klaar voor het Apple-Horloge.

Open de Live Foto en tik op de knop “Bewerken”.

Eerste, wilt u misschien om over te schakelen naar de “Crop” – optie om het formaat van het GIF een perfect vierkant.

Wanneer je in het gewas, tikt u op de “Aspect Ratio” aan-knop van de werkbalk bovenaan het venster (in iOS 13 en hoger).

Kies vervolgens de “Vierkante” optie van onderen.

Tik op de “Live” – knop van de onderste knoppenbalk.

Tik op het laatste frame en selecteer “Key Foto.” Dit zorgt ervoor dat, zodra de animatie is afgelopen, het behang wordt het laatste frame in plaats van te springen om een kader in het midden van het GIF.

Nu, u moet de trim naar beneden de Live-Foto van ongeveer een seconde van beeldmateriaal. Als u een GIF-zonder het bewerken van de lengte, het kan niet werken. Alleen Live Foto ‘ s minder dan 42 frames werken als animated wallpapers op het Apple-Horloge.

Pak de twee handvatten en het verminderen van de Live Photo lengte door ongeveer de helft. Na een tik op de “Done” knop om te slaan de Live Foto. Nu zijn we klaar om verder te gaan naar de volgende stap.

Open de toepassing Watch op en ga naar het “Gezicht Gallery” sectie.

Hier, veegt u naar beneden tot u de “Foto ‘ s” bekijk gezicht. Tik op.

Vanuit dit scherm, ga naar de “Inhoud” en druk op “Foto ‘ s”. Dit zal u toelaten om te kiezen voor een specifieke foto (of foto ‘ s) voor de wijzerplaat van het horloge.

Uit de foto picker, selecteer de Live Foto die we zojuist hebt bewerkt en vervolgens op de knop “Gereed”.

Nu van de wijzerplaat van het horloge pagina, drukt u op de knop “Toevoegen”.

De nieuwe Foto ‘ s kijken gezicht zal worden toegevoegd aan het einde van het horloge gezichten lijst op uw Apple-Horloge. Net lift-up van uw pols, en u ziet nu de GIF-animatie als uw Apple-Horloge komt tot leven.

Als je ziet alleen een statisch beeld of een zwart scherm, betekent dit dat uw GIF is nog steeds te lang. Ga terug naar het scherm bewerken en trim naar beneden het GIF. Nadat je dat doet, het zou moeten werken.

GERELATEERD: Wat Is een GIF, en Hoe Gebruik Je Ze?

LEES VERDER

  • “Wat te Doen als Uw Windows-10 Toetsenbord of de Muis niet Werken
  • “Wat Is Reddit Goud en Waarom Zou Je dat Willen?
  • “Is Mijn iPhone Waterdicht?
  • “De Beste Chrome Vlaggen in te Schakelen om Beter te zoeken
  • “Zijn Smart Homes de Investering Waard?