7 Recept för Att Vända Grundläggande Snacks till Halloween småkryp

0
103
Anastasia_Panait/Shutterstock

Halloween är roligt för så många anledningar, men förbereder sig godsaker som ser ut som läskiga djur är vad det handlar om för oss. Lär dig att skapa godsaker som kan få dig att tänka två gånger innan du tar en tugga.

Om du vill att spider-omfattas cookies, eller något lite mer äckligt—som blodiga råtta cupcakes—we got du omfattas. Kolla in dessa sju bisarra men ändå läckra läskiga-crawly mat recept.

Jell-O Maskar med Oreo Smuts

Kakor Stuga

Dessa maskar är kanske inte har ben att krypa, men de ser super realistisk, vilket är varför de gjort den till vår lista över läskiga-crawly desserter. Du kanske tycker att det är störande att ta en bit, men oroa dig inte, när du tar i för mycket på en gång, så får du se de smakar åh så bra. Du kan även gå för en andra portion.

Författaren tar dig genom steg och lära dig hur man gör realistisk, maskar med gelatin i halm formar. Du kommer då att sätta dem i en kopp krossad Oreo, som liknar smuts.

För lite extra deliciousness, plats choklad pudding i enskilda koppar, och lägg sedan till Oreo smulor och, slutligen, de maskar. Rätt inför dina ögon kommer att vara en skål med mask-angripna lera. Yummy.

Få Recept: Tårtor Stuga

Jordnötssmör Spider Cookies

Listig Morgon

Dessa spider cookies är en bra kombination av läckra och smaskiga. Om du inte är ett fan av spindlar, du kan fortfarande komma undan med att göra dessa. Silly ögonglober hjälpa till att göra detta till en lite mindre läskigt och lite goofier.

Du får lära dig att göra peanut butter cookies från början, och sedan dekorera dem med Whoppers godis och smält choklad. Njut av dessa med barnen—men se upp för jordnöt allergier.

Få Recept: Listig Morgon

Läskiga-Crawly Buggar

Smaka av Hem

Dessa småkryp är super söt och lätt att sätta ihop. Barn i synnerhet kommer att älska denna kreativa hotdog behandla. Du behöver ett rör av kylda grissini eller crescent rullar, några korv och potatis pinnar.

Genom att rulla degen runt korv och sticker potatis sticks i benen, du kommer att ha en bricka full av små rackarna att göra en stor bit. Hur smart!

Lägga till en sida med ketchup och senap för doppning, och små barn och vuxna kommer att älska denna söta och läskiga snacks.

Få Recept: Smak av Hem

Blodiga Röda Bär, Choklad Råtta Cupcakes

6 Bitter Godis

Detta recept är lite mer tidskrävande men helt klart värt det. Resultatet av dessa icky-ser råtta cupcakes är anmärkningsvärt. Efter att ha gjort hemmagjord cupcakes från grunden, du kommer att lära dig hur man gör den läskiga råttor med jordgubbar, smält choklad, skivade mandlar, och krossade wafer cookies.

Efter införande av skivad mandel för att skapa öron, du är noga med att hälla choklad över jordgubbar och strö den med krossad wafer cookies. Lägg till lite ögon och tänder, och du har själv ett märkligt läckra och ändå skrämmande dessert.

Få Recept: 6 Bitter Godis

Fossila Cookies

Martha Stewart

Innan du gör dessa cool cookies, du måste hitta några av plast insekter och tvätta och torka dem. Lite online shopping eller en tur till Walmart borde göra susen.

Efter att cookie degen och forma den fossila sten former, du kommer avtryck cookie degen med mjöl-dammat av insekter. Innan du vet det, du har realistisk, fossiler att mumsa på.

Få Recept: Martha Stewart

Dumma Apple Biter

Gaffel och Bönor

Dessa små snacks behöver inte krypa, men de är rent ut sagt obehagligt och smart. I detta recept, du kommer kvartalet äppelskivorna och använda solrosfrön som tänder. Lägg till din strawberry tungan skivor och några dumma ögon, och du har själv en lustiga behandla.

Om du ska till ett barn-vänliga Halloween fest i år, skulle detta vara en bra dessert att göra. När du gör detta, att få barnen delaktiga och lär dem en sak eller två om att laga mat.

Få Recept: Gaffel och Bönor

Spider Chocolate Chip Cookies

Hungrig Happenings

Skulle du någonsin mumsa på en kaka täckt med en massa små spindlar? Vad händer om de var läckra chokladiga spindlar? Detta recept är roliga, och tanken bakom det är enkelt men genialt. Om inte, naturligtvis, du har spindelfobi eftersom de ser ganska realistiskt.

Allt du behöver göra är att göra chocolate chip cookies (recept ingår),och sedan hitta den stora synliga choklad chips. Rör små ben och ett huvud på varje synlig chocolate chip, och resultatet kommer att vara ganska skrämmande—det är, om spindlar ger dig kalla kårar.

Få Recept: Hungrig Happenings

Om du har en Halloween-fest för att delta detta år, vi har dig täckt med några av våra favorit ätbara critter look-alikes. Vi hoppas att du njuta av det.