De Beste Tablets voor Kinderen van Alle Leeftijden

0
49
Witthaya liefde/Shutterstock

Als kinderen opgroeien, hun interesse in elektronica groeit. Wanneer je voelt dat ze klaar, u kan hen geven een tablet (als er niets anders te houden in hun smerige handen af van de jouwe). Hier zijn enkele van de beste tablets voor kinderen.

Wat Maakt een Goede Kid ‘ s Tablet?

Je kon gewoon pak een oude tablet en met de hand naar uw kind, maar dat maakt het niet een goede tablet voor hen. Sommige van wat je wilt in een tablet, zal afhangen van hun leeftijd. U kunt vertrouwen op een twaalf-jaar-oude niet te laten vallen van een duur apparaat op meer dan kunt u uw zes-jaar-oude, bijvoorbeeld. Maar zelfs dat varieert tot graden; je zou kunnen kopen van de zes-jaar-oude een gigantische zaak met een groot handvat terwijl het geven van de twaalf-jaar-oude een meer gematigde geval.

Één van beide manier, u bent nog steeds bezig een zaak op het apparaat, want laten we eerlijk zijn, je hebt waarschijnlijk een geval op uw tablet, ook.

Met dat in gedachten, hier zijn een paar dingen te letten bij het uitzoeken van een tablet voor uw kind:

  • Duurzaamheid: Verwachten dat uw kind de tablet te krijgen vallen, waarschijnlijk meer dan één keer. Dus het is het beste als de tablet is duurzaam en in staat om te overleven een val. Als dat niet lukt, controleert u dat u veel van de case-opties ter bescherming van de tablet. Natuurlijk, zowel het vermogen om te overleven in een daling en in een geval is het beter.
  • Goed gevulde app stores: Een tablet niet veel doen zonder apps, maar helaas, sommige Android-tablets komen niet met de Play Store. Soms hebben ze een derde-wederpartij op te slaan in plaats gevuld met twijfelachtige apps en verschrikkelijke advertenties.
  • Ouderlijk toezicht: natuurlijk, met apps en browsers komt de toegang tot de inhoud u misschien niet wilt dat uw kinderen om te hebben. En niet te vergeten betaalde games, in-app aankopen, en de verleiding om te blijven tot 3 uur proberen te winnen van een meer niveau. Ouderlijk toezicht een lange weg te gaan om het houden van uw kinderen veilig en het beknotten van overmatig gebruik.

Al onze picks voldoen aan deze eisen, maar u kan nodig zijn om een case voor het apparaat om te voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen.

Beste Algemeen: Apple iPad (Waarschijnlijk van Jou!)

Apple

Zonder twijfel, Apple maakt een aantal van de beste tablets die je kunt kopen. En meer recente versies zijn gedaald van redelijk goedkoop tot ronduit betaalbaar.

En het maakt niet uit hoe oud uw kinderen zijn, kunnen ze leren om gebruik iPadOS zonder veel moeite. Als ze eenmaal onder de knie hebt een knop te duwen, ze zijn waarschijnlijk klaar voor de iPad-software.

Met een iPad, krijg je toegang tot tal van tablet apps, ouderlijk toezicht, en meer zaken dan u kunt tellen. Die enorme hoeveelheid keuze in bescherming van het apparaat omvat alles van kleine kinderen tot oudere tieners.

En iPads zijn onder andere een functie geen andere tablet kan overeenkomen met een grote strook van derden onderwijs accessoires en apps. Dat omvat speelgoed dat leren STEM (Science, Technology, Engineering, Wiskunde) concepten, iPad-compatibele codering kits, of gratis onderwijs. Terwijl u vindt ze op andere platformen nu, uitstekend leren met apps zoals Eindeloze Alfabet en Skybrary (voorheen het Lezen van de Regenboog) komen vaak naar de eerste iPad en Android later (of helemaal niet).

Maar in plaats van het kopen van uw kind een nieuwe iPad, je moet ze van jou. Dan koop je een nieuwe iPad, zeker nu Apple kondigde onlangs een nieuwe, iets grotere, entry-level iPad. De 7e generatie iPad pakt een optionele Smart Keyboard, dus je zou een upgrade van uw type-ervaring, terwijl u geniet uw kind met hun eigen iPad van vorig jaar.

Beste Algemeen

Nieuwe Apple iPad (10,2-Inch, Wi-Fi, 32GB) – Ruimte Gray (Nieuwste Model)

Een van de beste tablets die je kunt kopen voor iedereen, de iPad 7e Generatie die wat verder met een groter scherm dan de vorige generatie.

Shop Nu

$329.00
Meer aanbiedingen

Het beste voor Jonge Kinderen: Fire HD 10 Kinderen Edition Tablet

Amazon

Als uw kinderen op de jongere kant, dan wilt u misschien overwegen om een Amazon Fire Kinderen Edition tablet. Zoals de naam impliceert, Amazon ontwierp deze tablet met kinderen in het achterhoofd. En je hebt tal van keuzes, zoals het wordt geleverd in drie kind-vriendelijke formaten.

Dat betekent dat het wordt geleverd met een robuuste kind-vriendelijke geval, maar dat is niet het beste deel. Amazon zal vervangen als breuken in de eerste twee jaar geen vragen gesteld. Geen enkele andere tablet bevat dat gratis, in het beste dat u zou moeten betalen voor een vervanging van plan. Het is echt een groot voordeel, zelfs als je wilde kopen van een Fire-tablet voor jezelf.

Je hebt ook ouderlijk toezicht en een host van het kind-gerichte media, zoals Disney en PBS kids shows. Amazon heeft een jaar abonnement te FreeTime Unlimited voor extra content.

Amazon gebruikt Android als uitgangspunt voor de OS op Fire Tablets, maar het beschikt niet over de Google Play Store (tenzij je bereid bent om te sideloaden het). Amazon ‘ s App Store heeft niet alle dezelfde apps nog, maar het is vrij robuust.

Het beste voor Jonge Kinderen – Zeven Inch

Alle-Nieuwe Brand 7 Kinderen Edition Tablet, Een 7″ Scherm, 16 GB, Blauw Kid-Proof Geval

Dit Vuur Kids editie is de goedkoopste van de drie. Je krijgt een zeven-inch tablet, robuuste koffer en gratis twee jaar protection plan. Een jaar van FreeTime Unlimited rondes uit een uitstekende kid ‘ s tablet.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor Jonge Kinderen van Acht Inch

Fire HD 8 Kinderen Edition Tablet 8″ HD-Scherm, 32 GB, Blauw Kid-Proof Geval

Met een acht-inch scherm, deze Fire-Tablet is de perfecte grootte voor uw kleinere kinderen. De tablet is voorzien van een robuuste koffer gratis twee jaar protection plan, en ton van kindvriendelijke content.

Shop Nu

$129.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor Jonge Kinderen – Tien-inch

Fire HD 10 Kinderen Edition Tablet van 10,1 inch 1080p Full HD Display, 32 GB, Blauw Kid-Proof Geval

Ideaal voor kinderen in de groei, dit tien-inch tablet wordt geleverd met een stevige behuizing, een gratis twee jaar vervanging van plan, en ton van kindvriendelijke content. En ouderlijk toezicht u helpen houden het op die manier

Shop Nu

$199.99
Meer aanbiedingen

Beste Android-Tablet: Samsung Galaxy Tab Een

Samsung

Als u liever een Android-tablet met de Google Play Store, zoek dan niet verder dan de Samsung Galaxy Tab A. De tablet beschikt over een acht-inch scherm, 32 GB opslagruimte en een MicroSD-slot voor uitbreiding.

Samsung behulpzaam te zijn opgenomen een aantal kindvriendelijke apps en Google omvat het ouderlijk beperking opties voor Android-tablets. Ook vind je gevallen voor alle leeftijden, van jonge kinderen tot oudere tieners.

Het beste voor Android

De Samsung Galaxy Tab EEN 8″ 32 GB Wifi-Tablet (Zwart) – SM-T380NZKEXAR

De Galaxy Tab is Een goede goedkope tablet met veel app en de case-opties. Met 32 GB aan opslagruimte en een MicroSD kaart slot, je moet niet opraken van de ruimte.

Shop Nu

$188.00
Meer aanbiedingen

Beste Converteerbare Chromebook: Acer R11 11.6″ Convertible

Acer

Meer en meer scholen overstappen naar Chromebooks. Als uw lokale scholen reeds de overstap gemaakt, dan wilt u misschien overwegen om een Chromebook voor uw kinderen in plaats.

Het geven van hen een Chromebook thuis bevordert de consistentie van de besturingssystemen, en dat is minder om te leren en opnieuw leren. Chromebooks werken veel weg van de Chrome-browser, en dat uitgeklede aard maakt hen veilig en makkelijk te gebruiken. Nu meer dan ooit, moet u overwegen het kopen van een Chromebook.

Het toetsenbord plooien terug, zet deze laptop op een tablet. En Google toegevoegd Play Store toegang tot de Chromebooks. Als je bedenkt dat het functioneert als een laptop of een tablet, met volledige toegang tot de Android-apps, je krijgt twee apparaten in één koop. Als u overweegt de aankoop van een laptop en een tablet voor uw kind, waarom niet allebei tegelijk?

Beste Converteerbare Chromebook

2018 Nieuwste Acer R11 11.6″ Converteerbare HD IPS-Touchscreen Chromebook, een Intel Celeron Dual-Core up-to-2,48 GHz, 4GB RAM, 16GB SSD, 802.11 ac, Bluetooth, HDMI, USB 3.0, Webcam, Chrome OS

Uw kind kan al gebruikt u een Chromebook op school, dus waarom niet mee voor samenhang? Chromebooks zijn snel, goedkoop, veilig, en gemakkelijk te gebruiken. Deze plooien in de helft op een tablet.

Shop Nu

$270.00
Meer aanbiedingen