3 Bästa Spel Till Din RTX Ray Tracing GPU

0
42

Så du har lite kulan och slutligen splurged på senaste, största RTX grafikkort från Nvidia? Detta är den första konsumenten serie av grafikkort som kan göra verklig-tid ray tracing. Ray tracing är en rendering-teknik som använder en simulering av ljus för att skapa nästan fotorealistiska belysning och skuggor.

Det är den främsta tekniken ses i big-budget CGI-filmer, men är otroligt datorintensiva. RTX kort har dedikerad hårdvara tänkt att påskynda ray tracing i spel som är specifikt skapade för att ta fördel av det. Listan av spel är fortfarande ganska kort, men det växer snabbt.

De tre spel som visas nedan representerar viktiga titlar som du kan spela just nu som kommer att få vem som helst att förstå kraften och effekten i realtid ray tracing. Om du vill se din skinande nya kort i åtgärden eller bara imponera på dina vänner, denna trio är bara biljetten.

I skrivande stund, i syfte att göra det möjligt RTX ray-tracing i dessa titlar, måste du äga en av dessa kort:

  • RTX 2060
  • RTX 2060 Super
  • RTX 2070
  • RTX 2070 Super
  • RTX 2080
  • RTX 2080 Super
  • RTX 2080 Ti

Om du har en av dessa kort, de senaste Windows-10 uppdateringen och den senaste Nvidia-drivrutinerna, bör du vara bra att gå med någon av dessa titlar.

Quake II RTX

Ja, du läste rätt. Detta är samma Quake II som först lanserades redan 1997. Quake II RTX tar kärnan spel, med dess grundläggande geometri, och gör det med full ray tracing.

De flesta RTX spel som finns tillgängliga just nu använda en hybrid strategi, endast med hjälp av ray tracing för att välja effekter, tillsammans med mer traditionell belysning metoder. Quake II RTX tar fördel av spelet är lägre trohet oss för att visa vilken skillnad det är full ray tracing kan göra. Det är fantastiskt att se låg-polygon värld av Quake II återges i en sådan fotorealistiska sätt och det är mer än tillräckligt för att uppmuntra ett par skedar att släppa.

Det bästa av allt, du kan få det gratis. Minst, kan du få en gratis demo-version av spelet som innehåller den första några nivåer. Perfekt som en tech demo. Allt du behöver göra är att ta det från Steam. Om du redan äger full Steam-versionen av Quake II och har det installerat, du kan importera hela spel i Quake II RTX.

Bortsett från att det är en visuellt fantastisk uppvisning, det är fortfarande en mycket värdig shooter. Prestandan är inte dålig heller, med en RTX 2060 och alla inställningar skrivit till max, en mycket spelbara 40 bilder per sekund är på erbjudande på 1080p. Tyvärr är den här versionen av Quake II saknar ljudspår, men med lite Googling kan du snabbt lära dig att återställa det.

Växla mellan traditionell renderaren och RTX är en doddle, så det är perfekt för en snabb demo till din nu öppen mun kompisar. Här hoppas den mörka och gotiska Quake jag får samma behandling en dag.

Battlefield V

Den senaste i en lång rad av imponerande multiplayer first person shooters, Battlefield V drivit kuvert på många sätt. Du behöver en biffiga maskin för att få ut det mesta av detta WWII-eran titel, men det är så värt det när du ser resultatet.

Battlefield V var det första spelet att visa upp vad RTX hårdvara kunde göra, men den första versionen av spelet släpptes till allmänheten haft några allvarliga problem med prestanda. Efter några djupa optimering arbete, även en RTX 2060 GPU kan ge häpnadsväckande ray tracing effekter i denna ljuvliga shooter.

Vid 1080p med en RTX 2060 på Hög preset och RTX vevas upp, bildfrekvens på eller nära 60 bilder per sekund är inte ovanligt. Spelet ser helt fantastiskt och RTX effekter lägg ett lager av realism som aldrig har sett i AAA-spel.

Du behöver inte ens köpa det här spelet till fullt pris. Det är för närvarande en del av Ursprunget Tillgång prenumerationstjänst, så för bara ett par dollar i månaden kan du spela detta och ett stort antal andra EA-titlar. Single-player-kampanjen är en rolig, omfattande tech-demo för RTX, men Battlefield massiva multiplayer-komponent är lika beroendeframkallande som någonsin också!

Kontroll

I skrivande stund, Kontroll är mycket möjligt det bästa skyltfönster för ray tracing i en modern AAA-titel. Detta är nästa generation av spel grafik och en övertygande anledning att köpa RTX hårdvara. Det hjälper också att det är en mycket bra titel som skapats av den berömda Åtgärda studio känd för klassiker som Max Payne.

Ligger i en retro-stil kontorsbyggnad hosting “Federal Bureau of Control”, spelare upplever en intensiv övernaturliga tredje-person-shooter som fans av X-Files eller Twin Peaks, som säkert kommer att uppskatta. Medan spelet cutting edge utan ray tracing, vrida tech erbjuder grafik som är bokstavligen omöjligt att få någon annanstans.

Sann bild simulering och optimering fyllda med olika material, ytor och ljuskällor göra för en avdelning som tar dig igenom spegeln. Inget annat ser ut så här bra just nu.

Det är en tight 3: e person shooter, med en bra story på toppen av dessa fantastiska bilder. Är utan tvekan den bästa RTX-aktiverade spel på marknaden just nu är bara grädde på en mycket vriden tårta. Ännu bättre, det här spelet har den bästa DLSS genomförande ännu inte sett.

DLSS är en annan RTX-funktionen endast som kommer att öka din bildrutefrekvens med särskild maskin-lärande hårdvara. I kombination med ray tracing i Kontroll, att det erbjuder det bästa av både visuella – och prestanda – världar. Vad väntar du på?

Låt Det Vara Ljus!

Realtid ray tracing är snabbt etablera sig som den framtida konsumenten grafikrendering. Traditionella metoder för belysning i spel och andra 3D-program har nått sin höjdpunkt. Utvecklare har fått retsamt nära foto-realism med hjälp av vad som utgör en samling av tricks, illusioner och lösningar.

Nu har dock en ålder av grafiska genvägar in på terminal fas. Sant framväxande belysning simulering är över oss och de som såg på sin härlighet kan hitta att gå tillbaka till den trista värld av traditionella spel och grafik en hård piller att svälja. Du har blivit varnad!