Hvordan Du Sletter Google-Kontoen Din Data

0
132

Hvis du er dypt inn i Googles økosystem, så har du sannsynligvis allerede vet at selskapet har ganske mye informasjon om deg. Heldigvis, de holder mye av det på ett sted for deg å laste ned og selv slette.

Slette Google-kontoen data ikke fjerne din Google-konto; du mister ikke din Gmail-meldingene, YouTube-kanal, Google Disk-filer etc. Hva det egentlig betyr å slette data fra Google er at du fullfører unna postene som Google er å holde på deg, slik som de tingene som du søker etter på nettet, apper du åpne på enheten, videoer du har vært å se på YouTube, etc.

Det er to måter å klem de fleste typer Google-data – manuelt og automatisk. Du kan slette hele biter av informasjon på en gang, eller du kan velge akkurat hva du vil fjerne, mens du holder resten. Du kan For eksempel slette gårsdagens web historie, akkurat i dag er Google Assistent-poster, hele siste året er verdt av YouTube-søk, etc.

Hvordan Du Sletter Google-Kontoen Din Data

Det finnes flere kategorier av
informasjon som du kan slette, som du kan se nedenfor. Hopp ned til
den delen som knytter seg til den informasjonen du ønsker slettet fra
din konto.

Imidlertid, må du først følge disse to trinnene, som er hvordan får du til høyre side for å velge hva du vil slette.

  • Åpne Data & Tilpassing-området på din Google-konto. Du kan få det fra denne linken ved å velge Data og Personalisering fra venstre.
  • Velg Komme i gang fra den Tar vernet Checkup området øverst på siden.

Slette Web Og App Aktivitet Fra Google

Web søk aktivitet er sannsynligvis den største årsaken til at folk flest ønsker å slette Google-data.

Når du følger disse trinnene, kan du slette dine søk oppføringer samt en stor mengde data som Google tar vare på deg, for eksempel nettsider du åpner, varsler du er fjerne fra din Android-enhet, apper du har brukt, dokumentene du har åpnet i Google Docs, apper du har besøkt i Google Play-Butikken, og mye mer.

  • Velg ADMINISTRERE WEB og APP AKTIVITET.
  • Velg Slett aktivitet.
  • Velg den dato som har informasjon som du ønsker å fjerne, eller velg Alle tid fra menyen.
  • Velg et produkt fra listen, eller velg Alle produkter for å slette Google-data, som gjelder for alle produkter. Alternativene inkluderer alt fra annonser og bøker data til Chrome, Drive, Gmail, Google News, Bilde-Søk, Google Play-Butikken, Søk, Video Søk, etc.

Tips: Du kan stoppe personlig tilpassede annonser og søkeresultater på Google fra innstillingene for Google-kontoen.

  • Bekreft med Slett – knappen.

For å slette din internett og app aktivitet
automatisk, følger du disse trinnene:

  • Besøk ADMINISTRERE WEB og APP AKTIVITET siden igjen, men denne gangen velger du Velge hvor lenge du vil beholde.
  • Plukke Holde for 18 måneder eller Holder for 3 måneder, og deretter velger du Neste.
  • Velg Slett i fremtiden å vente til postene er 18 år eller 3 måneder gammel til å fjerne dem, eller velg Slett nå for å slette aktivitet akkurat nå, og så har dem også automatisk slettet senere.
  • Velg Bekreft for å lagre endringene.

Slette Google Beliggenhet Historie

Et kart av alle steder på din mobile enhet har gått, mens du er logget på Google-kontoen, logges og lagres i Google-kontoen din. Fordelene til dette inkluderer bedre søk mens du bruker Google-Kart og muligheten til å se hvor du har vært gjennom Googles Tidslinjen service.

Tips: finn ut hvordan
for å vise Google-Kart-loggen.

Her er hvordan du sletter denne Google
kontoen din data:

  • Velg ADMINISTRER PLASSERING HISTORIE.
  • Fra Tidslinjen din side, velge utstyr/innstillinger-knappen nederst.
  • Velg Slett alle Beliggenhet Historie.
  • Bekreft med boksen, og klikk deretter på SLETT LOGGEN.

Å ha din plassering data fra Google
bli slettet automatisk fra nå av, utfør trinn 1 og 2 ovenfor
og så følger du disse instruksjonene:

  • Velg Automatisk slette Loggen.
  • Velg enten Holde for 18 måneder eller Holder for 3 måneder, og deretter Neste.
  • Bekreft ved å krysse av boksen og deretter treffer Bekrefte.

Slette Tale Og Lyd Aktivitet Fra
Google

Google lagrer selv din “OK Google’ records. Det gjør dette for å lære hvordan du bedre kan forstå din stemme, men du kan slette disse dataene hvis du ikke vil at den dvelende i din Google-konto.

  • Velg ADMINISTRER TALE og LYD AKTIVITET.
  • Klikk på papirkurv-ikonet ved siden av en hvilken som helst dato, eller for å finne en oppføring fra listen og bruk Slett – alternativet fra menyen (stablet prikkete meny).
  • Bekreft med Slett.

Slette Dine YouTube-Søk Historie

En annen måte å Google holder oversikt over
aktivitet er gjennom YouTube-søk. Du kan slette oppføringer
holdt fra YouTube-søk i bare noen få klikk:

Tips: Det er mye du kan gjøre på YouTube. Se denne ultimate liste med tips, triks og snarveier.

  • Velg ADMINISTRER YOUTUBE-SØK HISTORIE.
  • Bruk slett-knappen ved siden av oppføringen, eller dag for å slette informasjon fra Google-kontoen din.
  • Velg Slett på nytt for å bekrefte.

Slette Dine YouTube-Se Historikken

Hvis du ikke ønsker at Google å huske
hva du har sett på YouTube, det er lett å slette denne informasjonen,
også.

Tips: Du kan unngå disse trinnene i fremtiden ved å se på YouTube-videoer privat.

  • Bruk ADMINISTRERE YOUTUBE WATCH HISTORY linken for å åpne en ny side.
  • Slette oppføringen du vil, eller slette en hel dag igjen av YouTube-se historien med søppelbøtten.
  • Bekreft at du vil at Google data fjernes ved å velge Slett.