Hur du Gör Windows Ikoner och Extra Stora eller Extra Små

0
66

Windows kan du välja stora, medelstora eller små ikoner på skrivbordet. Men visste du många andra alternativ storlek är tillgänglig? Du kan finjustera storleken på ikonerna på skrivbordet med en snabb genväg som innebär att din mus hjulet.

Den standard desktop-ikonen storlekar finns tillgängliga i skrivbordets högerklicksmeny—högerklicka på skrivbordet, peka på visa och välj “Stora ikoner”, “Medelstora ikoner eller Små ikoner.”

För extra alternativ storlek, placera din muspekare över skrivbordet, håll ner Ctrl-tangenten på tangentbordet och rulla mushjulet uppåt eller nedåt. Sluta bläddra och släpp Ctrl-tangenten när du har hittat önskad storlek.

Denna genväg kan du välja ett bredare utbud av desktop-ikonen storlekar än den typiska skrivbordet snabbmeny gör—vi räknade med att en rad 28 storlekar, från lilla extra till förvånansvärt stor. Mushjulet genväg kommer att ge dig extra kontroll över ändra storlek på ikoner, krympa eller förstora dem mycket mer än vad du annars skulle kunna göra.

Detta trick fungerar i File Explorer eller Utforskaren i Windows också. Du kan snabbt ändra storlek på filen och mappen ikoner genom att hålla nere Ctrl och roterande din mus för att rulla hjulet.

LÄS NÄSTA

  • “Hur för att stänga Av Din Samsung Galaxy Note 10 eller 10 Plus
  • “Så här för att Växla från ett Windows-PC till en Mac
  • “Vill Överleva Ransomware? Här är Hur du Skyddar Din DATOR
  • “Hur Får man Hjälp i Windows 10
  • “Aktivera Ultra-Low Latency Mode för NVIDIA-Grafik