Het Inschakelen van Google Chrome Nieuwe Extensies Menu

0
56

Te veel Chrome extensies verrommeling van uw werkbalk en menu? Google werkt aan een oplossing voor. De nieuwe Extensies menu biedt een plek voor al uw extensies in een gecombineerd pictogram op de werkbalk. Het is vandaag beschikbaar achter een vlag.

Het Inschakelen van Chrome Nieuwe Extensies Menu

Deze Extensies menu zal waarschijnlijk de standaard worden in de toekomst, met het verplaatsen van alle extensies in Chrome de standaard “3-dot menu” om dit nieuwe menu. Maar u hoeft niet te wachten—u kunt het vandaag de dag in de huidige stabiele versie van de browser, Chrome 76.

Om dit te doen, type “chrome://flags” in de Omnibox van Chrome, ook wel bekend als de adresbalk en druk op Enter. Zoeken naar “Extensies werkbalk” met behulp van het vak zoeken hier. U kunt ook een kopie-plak deze tekst in de Omnibox van Chrome en druk op Enter: chrome://flags/#extensies-werkbalk-menu

Klik in het vak aan de rechterkant van de “Extensies Werkbalk Menu” optie en selecteer “Ingeschakeld.”

Je moet Chrome voordat uw instellingen te activeren. Klik op de “Herstart Nu” knop opnieuw opstarten van uw web browser. Chrome opent al je open tabbladen, maar zorg ervoor dat u uw werk voor het eerst.

Het Gebruik van Chrome Nieuwe Extensies Menu

Zo snel als Chrome opnieuw start, ziet u een nieuw stuk van de puzzel-vormige Extensies pictogram aan de rechterkant van de Omnibox van Chrome. Uw browser werkbalk en menu decluttered, en ziet u al uw geïnstalleerde extensies hier. Klik op het pictogram om ze te zien.

Chrome is de nieuwe Extensies menu vindt u meer informatie over exact welke extensies toegang kan krijgen tot data op de huidige website. Er zijn twee lijsten: de Toegang tot deze site de gegevens, en Kan geen toegang krijgen tot deze site de gegevens.

U kunt controleren of een extensie heeft toegang tot uw gegevens door te klikken op de menu-toets (de drie puntjes) aan de rechterkant van en het gebruik van de “Dit kan lezen en veranderen van site data” optie. Dit biedt sneller toegang tot het bedienen van een Chrome-extensie van de machtigingen. Je kan het beperken van een Chrome-extensie om alleen specifieke websites of alleen laten uitvoeren als u op het pictogram in het menu.

Extensies kunnen functioneren op een normale manier, echter. Klik op een extensie van de naam of het pictogram hier om het te gebruiken—het is net als op de uitbreiding van het pictogram op de oude werkbalk of in het oude menu. De uitbreiding pictogram zelfs tijdelijk worden weergegeven op uw werkbalk tijdens je hebt geactiveerd.

Als u met de rechtermuisknop op een uitbreiding, kunt u “Pin.” Deze optie klinkt als het pin-de uitbreiding van het pictogram op de werkbalk om deze gemakkelijker te benaderen, maar de optie deden niets toen we het getest. Deze functie is in ontwikkeling.

Waarschuwing: Vlaggen Zijn Experimentele

Deze optie is achter een experimentele vlag, wat betekent dat de Google-ontwikkelaars zijn nog steeds aan gewerkt. Zoals Chrome ‘ s “Tabblad Verzenden om het Zelf” – functie, kan het buggy, of het kan drastisch veranderen in de toekomst.

Google kan besluiten het niet implementeren van de Extensies menu, en kan verdwijnen. Reken daar niet op te blijven in deze vorm! Zelfs als Google is de uitrol van het menu Extensies zoals gepland, het zal waarschijnlijk nog wat extra poolse eerste.

GERELATEERD: het Gebruik van Chrome Verborgen “Tabblad Verzenden om het Zelf” – Functie

LEES VERDER

  • “Hoe om te Stoppen met Spammers tegen Aanvallen Van Je Google Agenda
  • “Hoe zet Je Samsung Galaxy Note 10 of 10 Plus
  • “Hoe om te Schakelen van een Windows PC naar een Mac
  • “Wil om te Overleven Ransomware? Hier is Hoe om Uw PC te Beschermen
  • “Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10