Hoe te Deblokkeren “Potentieel Gevoelige Inhoud” op Twitter

0
133
Twitter

Twitter blokkeert een aantal tweets met een “potentieel gevoelige inhoud” waarschuwing. U kunt deze waarschuwing uitschakelen, zelfs op een iPhone of iPad, waar de optie normaliter niet beschikbaar. U kunt ook uitschakelen gevoelige inhoud waarschuwingen op uw eigen tweets.

Wat Is “Gevoelige Inhoud?”

Twitter zegt deze waarschuwing is voor het “potentieel gevoelige inhoud . . . zoals geweld of naakt.”

Te bot, Twitter is een alles-gaat het sociale netwerk in vergelijking met Facebook. Terwijl Twitter gevoelige media beleid heeft ban “overdreven bloederige” media “media beeltenis van seksueel geweld, en illegale inhoud, bijna alles anders gaat.

Standaard, Twitter blokkeert deze media met een waarschuwing: “Dit media bevatten mogelijk gevoelig materiaal,” “Dit profiel zou potentieel gevoelige inhoud, of” De volgende media omvat potentieel gevoelige inhoud.”

Als u niet over een Twitter-account, je nodig hebt om er een te maken en meld u aan deze instelling te wijzigen.

Hoe gaat u de “Gevoelige Inhoud” Waarschuwing

Uitschakelen van de Gevoelige Inhoud waarschuwing van Twitter ‘ s privacy-instellingen. U vindt hier ook deze opties in dezelfde plaats in de Android-app, maar ze zijn niet beschikbaar in de Twitter-app voor iPhone en iPad. Als u de instelling wijzigt op het web, echter, de Twitter iPhone-en iPad-apps zal u tonen gevoelige inhoud zonder enige waarschuwingen.

Voor het uitschakelen van de waarschuwing, van het hoofd tot de Twitter-website en klik op menu > Instellingen en Privacy – > Privacy en Veiligheid.

Onder Veiligheid, schakelt het Display “Display Media met Gevoelige Inhoud” optie voor het uitschakelen van het gevaar voor tweets.

Hoe om te laten Zien “Gevoelige Inhoud” in Zoekopdrachten

Tweets met gevoelige inhoud zijn normaal verborgen zoekt, maar u kunt ze inschakelen als u de voorkeur geeft.

Om dit te doen, ga naar de Twitter-website en klik op menu > Instellingen en Privacy > Inhoud Voorkeuren > Instellingen voor Zoeken. Verwijder het vinkje bij ‘Hide Gevoelige Inhoud” hier.

Hoe te Verwijderen van de Waarschuwing van Uw Eigen Tweets

Om te stoppen met Twitter vanuit de markering van de media die u uploadt zo gevoelig, kiest u menu > Instellingen en Privacy – > Privacy en Veiligheid. Zorgen voor “Mark Media Je Tweet als Met Materiaal Dat Mogelijk gevoelige” niet is aangevinkt.

Deze optie is beschikbaar op het web en in de Android app, maar niet in de Twitter app voor de iPhone en iPad.

Merk op dat Twitter behoudt zich het recht voor om permanent inschakelen van deze optie voor uw account als u misbruik maakt van deze optie en het uploaden van gevoelige media zonder tagging als zodanig. Als je niet kunt uitschakelen, dat is de reden waarom.

Als u niet wilt dat om te zien gevoelige inhoud, maak je geen zorgen—dat is de standaard instelling op Twitter. Zorg ervoor dat het Display “Display Media met Gevoelige Inhoud” optie uitgeschakeld is en het “Verbergen Gevoelige Content” optie voor zoeken is ingeschakeld.

LEES VERDER

  • “Wil om te Overleven Ransomware? Hier is Hoe om Uw PC te Beschermen
  • “Hoe om Hulp te Krijgen in Windows 10
  • “Het Inschakelen van Ultra-Low Latency Mode voor NVIDIA Graphics
  • “De Nieuwe Microsoft Rand Is Nu “Klaar voor Dagelijks Gebruik”
  • “Kunt U Gebruik maken van iMessage op een PC met Windows of Android Telefoon?