Oppgrader Din Nintendo Slår SD-Kortet på Nytt Uten å måtte laste ned Noe

0
125

Nintendo har vært leder i håndholdte spill markedet i flere tiår, etter utgivelsen av den opprinnelige GameBoy. Til tross for dette, det er deres hjem konsoll-produkter som har gjort Nintendo superstjernen gaming selskapet beundret over hele verden.

Så det var litt av en overraskelse når begge linjene av produktet ble kombinert i en enkelt hybrid-konsollen – Nintendo-Bryteren. Bryteren er en høy-ytelse gaming nettbrett som beveger seg sømløst fra den store skjermen til den lille skjermen, slik at du kan ta AAA-spill overalt hvor du går.

Selv om dette er ganske fantastisk, det kommer med noen kompromisser. For en, Slå egentlig ikke sammenligne med tradisjonelle konsoller som PS4 og Xbox-En når det kommer til rå ytelse. Den andre komparative svakhet er mangelen på en harddisk.

Mens hjem konsoll du nå, og har hundrevis av gigabyte tilgjengelig for digital nedlasting, det Slår bare har 32 GB intern lagringsplass – og a big hunk of som er tatt opp av operativsystemet.

Heldigvis under støtten lurer en fremtid-bevis for SD-kort slot, som vil ta opp til 2 TB-kort – et produkt som koster i dag omtrent like mye som konsollen seg selv. Så mange brukere vil trolig ende opp med å kjøpe en mer rimelig SD-kort for sine konsollen, kan du oppgradere til en større kapasitet i løpet salg eller som prisen på SD-teknologien kommer ned.

Spørsmålet da er om du kan overføre ditt eksisterende SD-innhold til nye, større kort, uten å måtte laste ned alle spillene. Svaret er ja, og det er ikke vanskelig i det hele tatt.

Overføring av SD-Kortet Innhold For Nintendo Bytte

Før vi begynner, bør du vite at du ikke kan bytte SD-kort mellom Slå konsoller. Spillene du laster ned er knyttet til en bestemt konsoll. Denne opplæringen handler om å bruke et nytt SD-kort for å erstatte den gamle.

Du kan imidlertid bruke flere SD-kort for et Bytte og bytte dem ut, selv om dette kan bli ganske kjedelig.

Her er
hva du trenger for å fullføre overføringen:

 • En Nintendo-Bytte – selvsagt!
 • Det gamle SD-kort med dine spill.
 • Den nye SD-kortet du ønsker å oppgradere til.
 • En Windows-datamaskin med en SD-kort leser.

De fleste
bærbare datamaskiner har nå en innebygd SD-kortleser, men hvis du bruker en
stasjonær maskin du kan kjøpe en USB-kortleser for ikke mye penger.

Med
alt klart, her er hvordan å gjøre overføringen.

 • Først slå på Slå seg helt av ved å holde inne power-knappen. Å sette konsollen i sleep-modus er ikke nok. Hvis du fjerner SD-kortet uten å slå av første, vil det slå uansett. Så du sparer ingen tid ved å hoppe over dette trinnet – og du risikerer data korrupsjon.
 • Etter at du slår den av ved å løfte opp støtten og fjern SD-kortet.
 • Nå, ta både SD-kort og gå til din datamaskin. Sette det gamle SD-kortet inn i kortleseren. Det bør vises i Windows Utforsker som en flyttbar disk. På den stasjonen du vil finne en enkelt mappe rett og slett heter Nintendo.
 • Kopier hele Nintendo-mappen til datamaskinen din. Skrivebordet er et bra sted, siden dette er bare midlertidig lagring. Ikke slette mappen fra den gamle SD-kort ennå. Hvis noe går galt, det kan hende du må prøve på nytt.
 • Fjern det gamle SD-kortet fra PC-en. Deretter setter den nye større SD-kortet.

Hvis SD-kortet er helt ny, trenger du ikke å gjøre noe. Imidlertid, hvis det er brukt eller fra en mindreårig merke, og du vil kanskje først formatere den ved hjelp av den offisielle SD-kort formatering verktøy. Vi har aldri trengte å gjøre dette med en Nintendo-konsollen når du gjør et SD-overføring, men det kan være en løsning hvis overføringen ikke ut til å fungere.

 • Kopier Nintendo-mappen tilbake på det nye SD-kortet.
 • Vent til overføringen for å fullføre og fjern deretter det nye SD-kort fra en kortleser.
 • Sett kortet tilbake i Bytte. Med dette gjort, må du slå av konsollen og spillene dine bør være akkurat der du forlot dem. Bare med mer plass.
 • Når du har bekreftet at alt er i orden, kan du slette den gamle SD-innhold og midlertidig mappe på datamaskinen.