De Beste Podcast Apps voor iPhone en iPad

0
77

Het kiezen van de juiste podcast app heeft een grote impact op uw luisterplezier. Ze zijn allemaal afspelen van het geluid, maar hoe ze het doen en de mogelijkheden die zij bieden zijn verschillend. Hier zijn enkele van de beste podcast-apps voor de iPhone en iPad.

Waarom Uw Podcast App Zaken

Als podcasts blijven groeien in populariteit, wat gebruikers van de podcast streaming apps (of “podcatchers”) is ook gegroeid. Sommige apps doen het minimum—ze spelen podcasts. Je zou in staat zijn om de snelheid van het afspelen, maar voor de meer geavanceerde functies, moet je een meer feature-rijk podcatcher.

Dat is waar de meer complexe applicaties te komen. Ze brengen meer interessante interfaces en voller zijn voorzien van lijsten, evenals de mogelijkheid om side-load audio-bestanden, het delen van audio-en videoclips, overslaan stilte, en meer.

De beste podcast-app voor u kan anders zijn dan wat het beste is voor iemand anders. En gelukkig, er is genoeg concurrentie in de podcast-playing ruimte om tegemoet te komen aan iedereen.

Beste van de Beste: gedeeltelijk Bewolkt

Er zijn een aantal functies alle podcast-apps te bieden hebben is te populair geworden, zoals hoofdstuk steun, en opties om de afspeelsnelheid te wijzigen. Bewolkte is een goed voorbeeld van wat mogelijk is als een ontwikkelaar gaat de extra mijl. Het heeft twee opvallende afspelen-functies: Voice Boost en Smart Snelheid.

Stem Boost verhoogt het volume van de spraak en maakt hosts geluid helderder en harder zonder vervorming. Het volume niet te verhogen voor muziek of jingles, dat maakt het luisteren naar podcasts meer aangenaam.

Zo groot als Voice Boost, Smart Snelheid biedt de grootste verandering. De meeste apps de gebruikers te luisteren op 2x of andere snelheid stappen. Maar Slimme Snelheid verwijdert de stilte in podcasts en maakt ze korter. Dus, het vermindert je luisteren zonder dat iemand het geluid als van een chipmunk. Er is meer wetenschap dan dat, maar als je eenmaal luisteren naar een podcast met Smart Snelheid actief is, is het moeilijk om terug te gaan.

Bewolkte ook kunt u opnemen korte clips van podcasts te delen op sociale media, of overal waar u wilt. Dit betekent dat u kunt delen van een fragment met een vriendin, en ze hoeft niet te schrobben, door middel van een hele podcast te horen.

CarPlay ondersteuning, een podcast recommendation engine, en meldingen van nieuwe podcast-episodes zijn enkele van de Bewolking andere functies.

Bewolkte is een gratis te downloaden en wordt ondersteund door advertenties voor podcasts. U kunt alle in-app advertenties voor $9,99 per jaar.

Het beste voor de Meeste Mensen: Apple Podcasts

Het is vreemd iOS gingen zo lang zonder een first-party podcast-app, maar de Apple app Podcasts is geweest rond voor een tijdje nu. Het is veruit de meest populaire podcast app. Dat betekent niet dat het de beste, maar het is gemakkelijk bereikbaar als het is geïnstalleerd op elke Apple-apparaat dat wordt geleverd.

Zoals alle goede podcast apps, Apple downloads-Podcasts episodes voor offline luisteren om u te redden van mobiele gegevens. Ook, omdat Apple heeft de grootste podcast directory op de planeet, de app helpt u bij het ontdekken van podcasts met in-app-diagrammen. U ontvangt aanbevelingen op basis van wat je al luisteren naar, als goed.

Als u wilt luisteren naar podcasts met een minimum aan gedoe, dan is Apple Podcasts absoluut past het wetsvoorstel. Het mist een aantal geavanceerde functies, en de interface is het best te omschrijven als “functioneel.” Maar het speelt podcasts gewoon goed, en heb je al op je andere apparaten.

Apple Podcasts is gratis te downloaden en te pre-installeren op alle iPhones en iPads.

Beste Cross-Platform: Pocket Casts

Pocket Casts is cross-platform, dus, in tegenstelling tot de andere apps op onze lijst, het werkt op zowel iOS en Android. Als u een ander apparaat of een iPad-en Android-telefoon, Pocket Casts is de perfecte oplossing.

Pocket Casts heeft ook alle functies die u mag verwachten van een goede podcast app. Er is een Apple-Horloge-app, zodat je kunt luisteren op de weg. Het ondersteunt ook AirPlay 2, dat is een grote verbetering als u compatibele luidsprekers (zoals de HomePod of Sonos), omdat het vermindert lag wanneer u de bedieningselementen voor afspelen.

Er is ook een vrij indrukwekkend search functionaliteit. U kunt zoeken naar de episode titels en zelfs tonen. Dat alleen al is een goede reden om aan te nemen Pocket Casts voor een spin—vooral als je vaak af die podcast hoorde u iets op. Dat doen We allemaal een hoop.

Pocket Casts kost $3.99, en er zijn geen in-app aankopen nadat u het hebt gedownload.

Het beste voor Podcast-Beheer: Castro

Geen podcast-app kijkt of het werkt heel graag Castro. Het is een prachtige app, en als dat belangrijk voor je is, kijk dan niet verder. Maar Castro schoonheid is meer dan de oppervlakte van de huid.

Wanneer u voor het eerst gebruik Castro, het is onmiddellijk duidelijk het werkt niet helemaal zoals de andere apps op onze lijst. Het werkt als een e-mail app, en nieuwe afleveringen van je favoriete podcasts land in uw Inbox. Als ze dat doen, kunt u lezen in de show notes en beslissen of u wilt luisteren. Als u dit doet, u wilt toevoegen aan uw afspeellijst en vestigen zich in voor een aantal podcast goedheid. Anders, u kunt Archiveren en ze nooit meer zien.

Deze methode van podcast management moet voorkomen dat u wordt overvallen door de episodes die je nog niet beluisterd. Het is een interessante manier om te gaan met de unlistened-podcast-stapel van schaamte.

Castro is niet alle franje en geen stof, dat wel. Het heeft een ingebouwde CarPlay ondersteuning, en een Apple-Horloge-app voor die tijd bij het nemen van je iPhone is niet handig. Het enige nadeel is het ontbreken van een iPad app—je bent opgescheept met een opgeblazen iPhone app voor in de plaats.

Vergelijkbaar met Bewolking, Castro ook kunt u clip korte drankjes van podcasts om direct en eenvoudig te delen.

Castro is een gratis te downloaden. De optionele Castro Plus-abonnement is beschikbaar voor $18.99 per jaar of $2,99 per maand. Het hotel biedt een volledig hoofdstuk steun en geeft de mogelijkheid om te trimmen stilte tijdens de podcasts, het verbeteren van de stemmen, en de side-load audio-bestanden.