Allt Du Behöver Veta Om Disney+

0
152
Disney/Wikipedia

Disney+ är inställd att starta on November 12th, och det kommer att bli en mycket stor affär. Den nya streaming-tjänsten kommer att vara fylld med exklusiva Disney innehåll, och dess $6.99 prislapp gör det till ett attraktivt alternativ till Netflix.

Naturligtvis, det finns mer än bara det. Disney+ anländer i en tid när det verkar inte finnas tillräckligt med utrymme för en annan streaming-tjänst. Så hur går det till innovation? Vilken typ av ursprungliga innehållet kan vi förvänta oss att se på Disney+, och är det något tvivelaktigt om den service som vi inte har hört talas om än?

Disney+ Har en Smal, Exklusiv Bibliotek

Disney

Disney+ biblioteket kommer att vara fylld med någonstans mellan 400-500 filmer och cirka 7 000 TV-avsnitt. Jämfört med Netflix: s bibliotek på 1 500+ TV-program och 4 000+ filmer, det är inte mycket. Men Disney+ gör upp för sin slanka bibliotek genom att erbjuda en ton av exklusivt innehåll.

Du kan förvänta dig mest av det innehållet att vara från Disney ‘ s back-katalog (och från katalogen dess andra egenskaper, som Pixar, FX, Marvel, och Lucasfilms). Med Disney+, har du tillgång till alla Disneys animerade klassiker (även om de är i “arkiv”), som alla Pixar-filmer, som alla Star Wars-filmerna, de flesta av Marvel-filmer, The Simpsons, och flera andra program.

Men det kommer också att finnas en handfull av gjorda för Disney-+ – program och filmer. Gör dig redo för en Star Wars: The Clone Wars omstart, två live-action Star Wars-program, och ett par Marvel visar (Falcon och Vintern Soldat, WandaVision, Loke, Hawkeye). Du kan se hela listan med Disney+ original på Wikipedia.

Vänta en minut, Disney äger FX och (de flesta ) Hulu, kommer dessa företag exklusiva visar att hamna på Disney+? Svaret är nej, mest för att Disney vill att sin nya streaming-plattform för att vara familjevänlig. Ryktet säger att de flesta av FX programmering kommer att hamna på Hulu och att Hulu kommer att vara Disney ‘ s destination för sina “vuxna” egenskaper.

Det är Billigt, Riktigt Billigt

Olivier Le Moal/Shutterstock

Kom ihåg hur Netflix brukade vara super billigt? Nåväl, dessa dagar är borta sedan länge, men Disney+ kommer säkert att ta Netflix plats som det billigaste sättet att tanklöst stirrar på din TV.

Som en fristående tjänst, Disney+ kommer att kosta bara $6.99 en månad. Du kan även prenumerera på Disney+ via Hulu-konto (som en add-on) för samma $6.99 pris, förutsatt att du vill hålla alla dina program och filmer på ett ställe. (Det här alternativet kan vara exklusiva till Hulu + Live-TV-abonnenter—Disney har inte klargjort ännu).

Men du kan också betala för Disney+ en bunt med ESPN+ och Hulu. Detta paket kostar endast $12.99 en månad, vilket råkar vara samma pris som Standard Netflix streaming plan. Innan du blir för upphetsad, vi pratar om den version av Hulu som innehåller annonser. Och vid denna tid, Disney inte har meddelat ett paket med ad-fri Hulu, heller. Ja, bummer.

Nej, Disney+ Brukar Ha Annonser

Morrowind/Shutterstock

Annonser suga, och deras inordnande i streaming-tjänster tar avstånd från det som gör streaming så bra. Tack och lov, kommer du inte hitta några annonser på Disney+.

Naturligtvis Disney är majoritetsägare i Hulu, och Hulu har en mycket lönsam annons som stöds streaming plan. Varför kommer inte det finnas annonser på Disney+? Tja, Disneys VD Bob Iger nyligen gick ut ur hans sätt att klargöra att Disney+ inte kommer att ha annonser för att det är “den viktigaste produkten” som Disney har lanserat i år. Tydligen, Hulu är inte lika viktigt som att Disney+. Men för att vara rättvis, Disney inte starta Hulu—det köpt en stor majoritet av det.

De Flesta Enheter Kommer Att Arbeta Med Disney+

Ivan Marc/Shutterstock

Disney är smart. Företaget vet att dess särskilda streaming-tjänst tilltalar både barn och vuxna, och det är att kapitalisera på att överklaga genom att sticka Disney+ på ganska mycket varje enhet som du kan tänka dig.

På premiärdagen, du kan titta på Disney+ plus för Android-enheter, iOS-Enheter, Nintendo Switch, PS4, Xbox, de flesta smart Tv (inte Samsung Tv-apparater, dock), Apple Tv, Chromecasts, Rokus, och även NVIDIA Shield Tv.

Det verkar som att den enda betydande plattform för att Disney är att hoppa över är Amazon Fire, möjligen på grund Amazon redan säljer digitala versioner av Disney filmer på Amazon Video.

Säga Adjö till Lösenord Delning (Kanske)

michaelijung/Shutterstock

Enligt ett Spektrum pressmeddelande, Disney och Spektrum arbetar tillsammans för att minska piratverksamhet på Disney+ streaming-tjänst. Detta är inte rimligt, som Disney har en lång historia av att aggressivt försvara sina immateriella rättigheter, och företaget har även en “rapport piratkopiering” – sida på sin webbplats (så att du kan redovisa din rumskompis till Disney för piratkopiering Dumbo, eller vad som helst).

Men Spektrum och Disney har ett trick i rockärmen. Deras anti-piratkopiering metoder kommer att behandla frågor såsom obehörig åtkomst och lösenord för att dela.”

Konkurrerande streaming-tjänster som Hulu och Netflix har alltid tillåtet lösenord dela, så det är oklart hur Disney och Spektrum planerar att närma sig denna “fråga.” Detta pressmeddelande kan vara enbart en hänvisning till samtidig-streaming begränsningar (endast två telefoner kan titta på på en gång, etc.), men det är också möjligt att de företag som vill eliminera konto-dela. Vi ska ta reda på i ett par månader.