Het Gebruik van Chrome Verborgen “Tabblad Verzenden om het Zelf” – Functie

0
118

Een nieuwe “Tabblad Verzenden om Zelf” functie in Google Chrome kunt u snel verzenden tabbladen tussen al uw Chrome-apparaten. Deze functie beschikbaar is via een verborgen vlag in Google Chrome is beschikbaar in de stabiele versie van Chrome vandaag.

Hoe Het Werkt

Zeker, u kunt geopende tabbladen openen op andere apparaten via de pagina Geschiedenis, zonder verborgen vlaggen als u Chrome Sync—maar deze nieuwe functie is mooier en sneller.

Als je eenmaal hebt ingeschakeld, u zult het vinden van een nieuwe “Verzenden naar Apparaat” – optie wanneer u met de rechtermuisknop op een webpagina. Het zal een lijst van alle Chrome-browser dat u bent aangemeld met uw Google—account op Windows, Mac, Linux, Chrome OS, Android, en zelfs de iPhone en iPad. Selecteer een apparaat voor het verzenden van een Chrome tab om dat apparaat.

Vergeet Google ‘ s oude Chrome to Phone browser-extensie stuur je tabs van de Chrome-browser op uw computer naar uw Android-telefoon? Het is een soort die—maar je kunt tabs tussen uw computers, ook.

Net als alle vlaggen, dit is een work-in-progress functie. Het kan worden gewijzigd of verwijderd op elk gewenst moment. Google kan binnenkort te lanceren dit als een stabiele eigenschap die niet vereist dat een vlag. Echter, het is nu beschikbaar in de stabiele versie van Google Chrome 76.

GERELATEERD: Wat is Nieuw in Chrome 76, Nu Beschikbaar

Het Inschakelen van “Tabblad Verzenden om het Zelf”

Deze optie is beschikbaar als een vlag. Om het te vinden, plug chrome://flags in Chrome adresbalk en druk op Enter. Zoeken naar “tabblad Verzenden” in het zoekvak.

Ziet u verschillende opties. U moet minimaal gebruik maken van de “tabblad Verzenden om self” en “tabblad Verzenden om zichzelf te tonen verzenden UI” opties—klik op de vakjes aan de rechterkant van elke en selecteer “Ingeschakeld.”

U kunt ook wilt inschakelen “tabblad Verzenden om zelf geschiedenis” te zien verzonden tabbladen in uw pagina ‘Geschiedenis’ en ‘ Verzenden tab om zelf broadcast,” waarmee je de uitzending een tabblad om alle apparaten in plaats van op te sturen naar een individuele. (De broadcast flag niet lijken te werken als we het getest.)

Tot slot, als u wilt om deze functie te gebruiken zonder het inschakelen van Chrome Synchronisatie, schakelt u de “tabblad Verzenden om het zelf: het inschakelen van gebruik wanneer u bent aangemeld bij ongeacht sync state” optie.

Wanneer u klaar bent, klikt u op “Herstart Nu” start uw Chrome-browser met uw vlaggen ingeschakeld.

Herhaal dit proces op alle Chrome-browser, die u op verschillende apparaten. Als u alleen inschakelen tabblad Verzenden om zelf op een enkel apparaat, kunt u niet verzenden tabbladen op andere apparaten. Merk op dat Chrome voor iPhone en iPad niet vlaggen, maar het kan nog steeds wordt verzonden tabbladen.

Hoe Stuur je Lipjes Tussen Uw Apparaten

Na het inschakelen van de vlaggen en het opnieuw starten van de web browser, zult u toegang hebben tot de functie op twee plaatsen.

U kunt met de rechtermuisknop op een webpagina om het Verzenden van Uw Apparaten het menu, en klik op een van de apparaten voor het verzenden van het tabblad aan.

Dezelfde optie is beschikbaar op de Omnibox, ook bekend als de adresbalk. Klik in de bar, en zie je een “Stuur Deze Pagina” icoon aan de rechterkant van de bar, aan de linkerkant van de bladwijzer (ster) pictogram. Klik hierop en u ziet een lijst met apparaten samen met wanneer ze voor het laatst actief.

Ziet u een melding verzenden als u het tabblad.

Een melding verschijnt op het andere apparaat, ook. Klik of tik op de melding om direct openen van de verzonden tabblad in Chrome.

Het werkt anders op sommige platformen. Bijvoorbeeld, op de iPhone, ontvangt u geen melding, maar zie je een Tab “Ontvangen” kennisgeving aan de onderkant van Chrome de pagina ‘Nieuw Tabblad’. Tik op “Open” om het tabblad te openen die u hebt verzonden.

Als u niet een van uw apparaten in de lijst hier, wij zorgen ervoor dat u de nieuwste versie van Google Chrome met deze vlaggen ingeschakeld en dat u bent aangemeld bij uw Google-account op al uw apparaten.

Andere functies zijn beschikbaar via Chrome vlaggen, ook. Bijvoorbeeld, Google Chrome heeft een verborgen “Reader Modus” dat werkt net als bij het lezen van modi die beschikbaar zijn in Mozilla Firefox, Apple Safari en Microsoft Rand.

GERELATEERD: Hoe Gebruik je Google Chrome Verborgen Reader Modus

LEES VERDER

  • “Microsoft Zal de Update Kladblok Via Windows 10 s Store
  • “Windows-10 Zal laten Zien GPU Temperatuur in de Task Manager
  • “Kunt U Gebruik maken van AirDrop op een PC met Windows of Android Telefoon?
  • “Het Gebruik van Virtuele Desktops op Chrome OS
  • “Wat Is de microSD-Express, en Waarom Is dat belangrijk?