Wat Betekent “Yeet” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?

0
1146
Jeffery B. Banke/Shutterstock

Yeet is het internet de nieuwste en minst begrepen woorden. Het is overal gebruikt, schijnbaar zonder enige vorm van context. Maar woorden hebben om iets te betekenen, en yeet heeft wel een paar precieze betekenissen.

Yeet Heeft Twee Verschillende Definities

Op de nominale waarde, yeet ziet eruit als een onzin internet woord dat is gebruikt zonder enige concrete definitie of context. Het is opgeplakt op memen voor schijnbaar zonder reden, en dat de ene vriend die besteedt te veel tijd aan Reddit kan niet lijken te stoppen nonsensically moeten improviseren het.

Voor de meeste toepassingen van yeet, wat u ziet is wat u krijgt. Het is gewoon een woord dat klinkt gek, en expressievere. Het is meestal gebruikt in plaats van positieve woorden als “boo-ja, ja,” maar het is soms gebruikt in plaats van de regelmatige werkwoorden te brengen humor van dagelijkse handelingen (zoals dansen, hardlopen, of om een heuvel naar beneden).

Maar yeet niet echt een onzin word, dat is gewoon hoe de meeste mensen gebruiken het. Yeet heeft een concrete definitie: te hard gooien van een object met het vertrouwen en het gezag van god. U kunt zien dat deze definitie op het werk in sommige memen en video ‘ s, en u kunt het zelfs gebruiken in je dagelijks leven.

Wanneer u klaar bent met het eten van het ontbijt kunt u yeet de eggy puinhoop in de keuken en in de prullenbak. Wanneer je honger als een paard, kunt u yeet uw lichaam in een Arby ‘ s zoals een ragdoll. Tijdens het uitvoeren van deze acties, moet je schreeuwen “YEET,” want dat is wat iedereen in-het-weten is.

Dus yeet is een woord dat betekent “om te gooien,” en het kan worden gebruikt als een uitroep, terwijl het gooien van iets. Het is ook gebruikt als een onzinwoord, meestal toe te voegen humor op een actie of verbale reactie. Maar waar heb yeet vandaan komen, en waarom niet twee aparte definities?

Yeet Lore en Etymologie

Het is moeilijk om precies lokaliseren wanneer yeet werd een woord, maar de betekenis en het gebruik lijkt voort te komen uit 2000 is hip-hop.

In een Urban Dictionary entry van 2008, een man genaamd Bubba Johnson definieert yeet als een uitroep gebruikt bij het gooien van een voorwerp in de lucht, vooral “in het basketbal wanneer iemand heeft geschoten een drie-pointer die ze zeker zal gaan in de hoop.”

Natuurlijk, mensen maken er zelden gebruik van yeet als een werkelijke woord; het is meestal gebruikt als een onzinnige uitroep. Dit onzinnige gebruik doet denken aan rap ad-libs, zoals 50 Cent ‘ s “G-G-G-G-UNIT” of Lil John ‘ s “YEEAAAH.”

Hoewel het mogelijk is dat deze grappige rap ad-libs beïnvloed de onzinnige zin van yeet, het is ook waarschijnlijk dat het woord zich verdiept in onzin op zijn eigen. Immers, het is populair geworden door memen als Lil ‘Gehaktbal’ s yeet dans in 2014, waar het is gebruikt als een algemene uitroep zonder enige waarneembare vorm of context.

Wanneer Zeg Je Yeet?

fizkes/Shutterstock

Nogmaals, yeet wordt meestal gebruikt als een humoristische onzin word. U kunt technisch gebruik het wanneer u wilt dat om te lachen, hoewel je moet wel voorkomen dat het gebruik ervan in professionele situaties. In feite, moet je waarschijnlijk vermijd het gebruik van het in elke situatie waar u kan worden bespot om uit te roepen een meme. (Als je dit artikel leest, in het openbaar, het is te laat. Iedereen weet dat je bent super geobsedeerd met memen).

Maar sommige yeet-liefhebbers frons op het onzinnige gebruik van yeet. Als u wilt respecteren van het woord concrete definitie, die u moet uitroepen “YEET!” als je gooien of duwen van een object, of wanneer u krachtig uitgevoerd in een obstakel. Houd in gedachten dat de effectiviteit berust op zelf-vertrouwen. Als u niet zeker is in het gooien van uw vaardigheden, moet u gebruik maken van yeet spaarzaam.

Als voor yeet ‘ s te gebruiken in het dagelijkse gesprek, gebruik het als je zou gebruik maken van een ander werkwoord. Het is niet strikt een uitroep; het is gewoon leuk om te roepen: “YEET” terwijl iets ‘ s vliegen door de kamer.

Vervoegingen met Dank aan Urban Dictionary

Je kunt een stap verder door het bestuderen van yeet het werkwoord tijden. We hebben een handige Yeet Vervoeging Grafiek in dit artikel voor uw gemak. Voel je vrij om dit te delen diagram als een educatief hulpmiddel zijn, maar houd in gedachten dat yeet niet wordt herkend als een woord in Webster ‘ s Dictionary nog. De definitie verloop van tijd kunnen veranderen, en leerkrachten kunnen frons op het woord, op dezelfde manier dat ze brachten een eeuw fronsend naar beneden op “ain ‘ t” of “y’ all.”

In andere woorden, niet yeet in uw volgende essay en zeg niet dat het aan je baas. Anders, ze kunnen yeet u recht uit daar.

LEES VERDER

  • “Het Maken van Snelkoppelingen op het Bureaublad op Windows-10 de Gemakkelijke Manier
  • “Hoe iOS 13 “Stilte Onbekende Bellers,” Zal Stoppen Telefoon Spam
  • “Hoe Organiseren van Uw Google Drive
  • “Wat te Doen Voor (en Na) Uw Telefoon Is Gestolen
  • “De Tech-Industrie Wil om te Doden van het Wachtwoord. Of Toch Niet?