3 Bot Konton För Att Hjälpa Dig Att Spara Innehåll Från Twitter

0
69

Twitter är en av de bästa platserna på internet för att hitta intressanta nyheter, bilder, videor, och andra former av media. Men ibland när vi ser något, vi är inte beredda att läsa eller bläddra i det direkt.

Med hur mobil har tagit över online-världen, ibland kommer du att vara på jobbet, med vänner, med familj, eller någon annanstans där du inte kan bli störd omedelbart att leta djupare i något snyggt att du har kommit över på Twitter. I andra fall kanske du har tid, men du fortfarande vill behålla det innehåll som för alltid – det kan vara för journalistiska ändamål.

Om du någonsin befinner dig i en av dessa situationer, Twitter själv faktiskt kan hjälpa till att lösa dina problem. Twitters API har gjort att utvecklare över hela världen för att skapa intressanta webbplatser, tjänster, och robotar för att förbättra det sätt vi surfa på sociala nätverk. Med det har kommit många sätt att spara innehåll från Twitter, på Twitter.

I
denna artikel, låt oss utforska tre Twitter-bot konton som kan
hjälpa dig att spara innehållet du ser till senare.

DownloadThisVideo

Om du har någonsin varit i rullning genom kommentarer av en ny meme eller något annat som är i video format, är chansen att du har sett folk nämna DownloadThisVideo (@this_vid).

Den DownloadThisVideo bot-konto fungerar mycket enkelt syfte: att skapa länkar för att hämta videor inbäddade i tweets. Sin webbplats förklarar den mycket enkel process för att med hjälp av bot, men att göra en sådan inte kräver en hel webbplats.

Alla
du behöver göra är att nämna DownloadThisVideo (“@this_vid
någonstans i ditt tweet) i ett svar till den tweet som innehåller
video du vill.

Den
bot kommer (eventuellt) svar när din nerladdning är klar. Men,
Twitter robotar kan endast skicka 300 automatiska tweets varje tre timmar. Som
den DownloadThisVideo konto har fått massiv popularitet över,
det är ofta som berörs av denna begränsning.

På grund av
till detta rekommenderar vi att du besöker din personliga ladda ner
URL (genom att lägga till ditt Twitter-användarnamn i slutet av
https://thisvid.space/“), ungefär en minut efter att kö
din begäran. Du bör hitta länken för att ladda ner det.

Tweetstamp

Förra månaden skrev jag en artikel som diskuterar tre bästa platserna för arkivering av webbsidor. Medan alla tre av dem fungerar alldeles utmärkt för arkivering tweets och andra sidor på Twitter, Tweetstamp.org (@tweet_stamp) erbjuder en mycket mer skräddarsydda och heltäckande alternativ.

Hjälp Tweetstamp bot-konto, kan du arkivera tweets mot en tidsstämpling bevis standard, OpenTimestamps, som är leverantör och blockchain oberoende.

Tweets köra genom Tweetstamp kommer att ha den ursprungliga tweet stämplat och arkiveras (med OpenTimestamps), samt visa OpenTimestamp, Stringifyed, och SHA256 uppgifter som rör det.

Allt du behöver göra är att svara på en tweet som du vill stämpel och nämna Tweetstamp.org Twitter-konto (@tweet_stamp någonstans i ditt tweet) med ordet stämpel någonstans i ditt tweet. Bot kommer att svara på din tweet inom några sekunder med en stämplad permalänk.

Om du föredrar en mer privat metod för stämpling tweets, du kan direkt meddelande bot en länk till den tweet du vill stämpel. Det kommer att svara tillbaka med permalänk. Här är ett exempel på vad en Tweetstamp.org stämplad tweet ser ut.

Påminna Mig Om Denna Tweet

Har du någonsin varit på telefonen eller i mitten av något viktigt och komma över en tweet som du vill definitivt se mer in i en annan tid? Om det är så, att Påminna Mig om Denna Tweet bot-konto (@RemindMe_OfThis) låter perfekt för dig.

Allt du behöver göra är att svara på en tweet och nämna att Påminna Mig om Denna Tweet bot-konto (@RemindMe_OfThis någonstans i ditt tweet) med en hänvisning till det datum då du vill bli påmind. Några exempel är “i 4 dagar“, “i ett år“, “nästa månad“, “imorgon kväll“, och “den 20 December“.

Denna bot är öppen källkod på GitHub, så kunniga användare kommer att kunna dissekera alla möjliga format som de kan använda när du refererar till ett visst datum. Men jag föreslår att du håller texten så enkelt som möjligt för att vara säker på att bot tolkar den på rätt sätt.

Vad bättre att hjälpa dig att njuta av och uppleva Twitter bättre än Twitter sig själv? All kredit för dessa enorma robotar att gå till sin skapare, och vi hoppas att hitta mer användbar Twitter-konton som dessa i framtiden.