Hur Får Uppgörelse Pengar om Du Köpte ett Original Google Pixel

0
77
Cameron Summerson

Om du har en ursprunglig Pixel eller Bildpunkt XL som har tillverkats före den 4: e januari, 2017, då kan du ha rätt till upp till $500 från $7.25 m grupptalan rättegång mot Google för att medvetet sälja enheter med felaktiga mikrofoner.

Det är, naturligtvis, ett par bestämmelser. Först av allt, du måste ha köpt din Pixel innan 4: e januari, 2017 och inte fått en ersättare som har tillverkats efter den 3 januari 2017, eller en refurb enheten efter den 5 juni 2017. Det finns olika utbetalningar för Pixel ägare beroende på hur många olika enheter de hade problem på, men det ser ut lite så här (i ordningen för utbetalning):

  • Alla Pixel ägare: Om du köpt en Pixel, du har rätt till $20—även om du inte har några problem. Det är gratis lunch för bara äga en telefon, min dude.
  • Om du har betalat en självrisk för att få en ersättare telefon: Du har rätt att få din självrisk tillbaka. Du har att erbjuda bevis, naturligtvis.
  • Om du hade ljudproblem på mer än en Pixel: Om du kan bevisa att du hade en mikrofon eller högtalare frågor på mer än en telefon, kan du få $500. Boom.
  • Om du hade frågan om en Pixel: Om du hade frågan, kan bevisa det, och inte betala en självrisk för att få en ny telefon, då du har rätt till upp till $350. Om det inte finns tillräckligt med pengar för att täcka alla de betalningar, var och kommer att betalas ut i proportion till överskridandet.

Oddsen är att du är minst skyldig $20 (eftersom bokstavligen alla som äger en Pixel är skyldig $20), men om du har stöd för dokumentation som verifierar du hade frågan på minst ett av telefonen, då kan du få en massa mer pengar. Det är minst Google kan göra för besväret, eller hur?

För mer information och för att lämna din ansökan, chef för PixelSettlement.com.

[via Läkare av Kredit]