Mophie är Ny Trådlös Laddning Pads Kan Uppfylla Dina Önskningar AirPower

0
65
Mophie

Mophie presenterade ett par nya multi-enhet laddning mats idag, som båda är utformade med Apple-produkter i åtanke. Om du fortfarande bummed att AirPower aldrig hänt, dessa kan tillgodose dina önskemål.

Dual Wireless Charging Pad (MSPR $80)

Mophie

Som namnet antyder, detta är en dual-design charging pad är gjord för att juice upp ett par telefoner—det fungerar med alla Qi-kompatibla telefon—eller en telefon och en uppsättning av AirPods. Den erbjuder en snabb avgifter ränta av 7,5 watt, vilket är det snabbaste godtagbar nivå idag.

Även om det är avsett att trådlöst ladda ett par prylar på en gång, det har också en USB-port på baksidan så att du kan ansluta en annan laddare till det—som för din Apple-Klocka. Om du letar efter en all inclusive-lösning, dock, den andra laddaren Mophie meddelade i dag kan vara något för dig.

Köp från Apple

Det 3-in1 Wireless Charging Pad (MSRP $140)

Mophie

Istället för att ladda ett par enheter, detta är en för Apple-användare som har en iPhone, AirPods, och en Apple-Klocka, eftersom det har särskilda platser för var och en av dem. Som Dual Wireless Charging Pad, och erbjuder upp till 7,5 watt för snabb trådlös laddning.

Super ren, minimal, och integrerad design bör vara en välsignelse för ganska mycket alla Apple-användare. Det ser så bra.

Köp från Apple

Hur som helst du går, dessa båda ser ut som en solid liten laddare. Du kan beställa antingen direkt från Apple använder länkarna ovan, eller kolla in dem på Mophie webbplats [Dual, 3-i-1].