Hur du Använder Adobe Flash på Din iPhone eller iPad

0
165
Khamosh Pathak

Att växa upp, du kanske har kommit över Blixten när du spelar ett spel eller använder en interaktiv webbplats. Men Adobe Flash aldrig officiellt gjort det till iOS-enheter. Här är det enda sättet att få tillgång till Adobe Flash platser på din iPhone och iPad.

Vad Är Adobe Flash?

En gång i tiden, Adobe Flash var det de-facto-standard för att leverera video, ljud, animation och interaktiva element på webben. Men sedan, tack och lov, öppna standarder som HTML 5, CSS och JavaScript kom. Adobe Flash var egenutvecklade, långsam, och konsumerade en hel del batteri. Det bara inte fungerar bra på mobila enheter.

Av 2011, Adobe hade redan som slutade den mobila utvecklingen av Flash.

Sedan dess har den mobila webben har blomstrat. Adobe är planerad att officiellt sunset Adobe Flash produkt 2020. Stora stationära webbläsare är nu avvecklad stöd för Adobe Flash, men du kan manuellt aktivera Flash i Google Chrome.

Varför Flash inte Stöds på iOS och iPadOS Enheter

Apple-enheter som iPhone och iPad aldrig officiellt stöd för Adobe Flash. I 2010, Steve Jobs skrev ett öppet brev kallas Tankar om Flash (som fortfarande gör för en bra läsning). I det, han redogjorde för skälen till att inte genomföra Adobe Flash i Apple-enheter.

Jobs hade ett par argument: Adobe Flash var inte en öppen plattform; den öppna H. 264 video-format var mycket bättre på att leverera video än en Blixt, och när det kom till spel, det var App Store. Han påpekade också problem med säkerhet, tillförlitlighet och prestanda.

Den största anledningen var dock att Flash inte fungerar bra med pekskärmar.

RELATERAT: Hur att Installera och Uppdatera Flash på Din Mac

Hur du Använder Adobe Flash på iPhone och iPad

Om du behöver tillgång till en Adobe Flash-webbplatsen på din iPhone eller iPad, du har flera tredje part alternativ. Webbläsare som Lunnefågel Webbläsare kommer med out-of-box stöd för Adobe Flash. Andra webbläsare som Photon också erbjuda denna funktion, men vi rekommenderar Lunnefågel eftersom det är högt rankade och gratis.

Tekniskt, snarare än att köra Flash på din iPad eller iPhone, Lunnefågel går webbplatser som använder Flash på en avlägsen server och strömmar du videon. Från din sida, du verkar använda en Flash-baserad hemsida som vanligt. Men alla tunga lyft som sker på distans.

För att komma igång, öppna App Store, sök på “Lunnefågel Webbläsare,” och tryck på “Hämta” – knappen för att ladda ner den gratis webbläsare.

När du har hämtat, öppna webbläsaren och tryck på URL-fältet.

Här anger du adressen till Flash-webbplats som du vill besöka. Tryck på “Go” knappen för att öppna webbplatsen.

Flash-webbplats kommer att öppna nu, med alla dess komponenter. Du kan trycka på Flash-player delen och välj “Fullscreen” för att öppna spelet eller spelaren i fullscreen.

Om du använder en iPhone, ska du växla till liggande vy som Flash player fungerar oftast i ett landskap widescreen-format.

När du skriver in fullscreen, du kommer att se två knappar på vardera sida av spelaren. På vänster finns en knapp för att komma åt tangentbordet. På höger meny-knappen.

Menyn innehåller alternativ för att ändra Flash-kvalitet, och att på-skärm mus och handkontroll.

För att avsluta fullskärmsläge klickar du på knappen “Meny” och välj “Exit”.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Installerar Linux 5.0 Update på Ubuntu LTS 18.04
  • “Hur man kan Stoppa Företag Från att Lyssna till Din Röst Assistent Inspelningar
  • “Musen Vänster Klicka På Knappen Inte Fungerar? Här är Hur man Fixar Det
  • “Netflix Föräldrakontroll Är Fruktansvärd
  • “Hur för att Se Hur Mycket RAM-minne som Finns I DATORN (och Dess Hastighet)