Hvorfor Det er Verdt å Fortsatt Bruke Bing For Web-Søk

0
126

Da internett først fikk utbredt popularitet, var det ingen mangel på søkemotorer. Om det var Lycos, Yahoo! AltaVista, eller Ask Jeeves, alle så ut til å ha en favoritt.

Men på slutten av 90-tallet, en søkemotor kom sammen for å tørke alle andre av kartet. Bare et par Google-konkurrenter fortsatt, og selv i dag, Google har hele 76 prosent markedsandel, etterfulgt av Kinas Baidu på en mager 15 prosent.

Microsoft er ikke henge slapt når det kommer til popularitet, men selskapets søkemotor Bing, som fortsatt sliter med å få enda en liten brøkdel av Google ‘ s popularitet. Bing har en 4 prosent markedsandel, slo bare lite brukt søkemotorer som Yahoo og Spør.

Men du trenger ikke å gi etter for gruppepress ved å gjennomføre et internett-søk. Faktisk, du kan finne noen av følgende grunner gjør Bing et bedre valg for ditt eget søk.

Hold Opp Med Nyheter

Google har alltid bevist på å holde sin søkeside så ren og enkel som mulig. Bing har det også, men bla ned litt og du kan se de siste nyhetene, samt noen interessante steder å besøke, og Denne Dagen i Historien.

Hvis du er alltid på utkikk etter iøynefallende bilder, vil du også elske Bilde av Dagen like nedenfor dagens nyheter. På toppen av skjermen, vil du bli invitert til å gå rett til bilder, videoer, kart, og nyheter.

Bildet Søk

Det er en grunn til Bing gir et Bilde av Dagen på sin viktigste søkesiden. Bildet søk er noe Bing har tradisjonelt gjort mye bedre enn Google, men Google har styrket sin bildet søk i de siste årene.

Filtrene fortsatt gjøre Bing søk som skiller seg ut, skjønt. I stedet for uttømmende på jakt etter et bilde for å møte dine behov, kan du filtrere etter størrelse, farge, file type, form, dato skrevet og lisens.

En Annen Motor Betyr Forskjellige Resultater

Bedrifter bruker mye tid og penger på å prøve å finne ut hvordan å optimalisere innholdet for Google er kresen algoritmer. Selv om Bing design også sine algoritmer for å sørge for at søkeresultatene er så nyttige som mulig, slik oppsett er forskjellige, noe som betyr at når du søker etter noe på Google, vil du få opp et eget sett av resultater enn du vil med Bing.

Hvis du ikke finner det svaret du leter etter, med Google, skifter over til Bing kan hjelpe deg med å utvide din tilnærming. Google bruker også personalisering å komme opp med resultater, så Bing kan være en rask løsning for det.

Søk Snarveier

Når du skriver inn et generelt søkebegrep i Bing, har du en ekstra mulighet til å snevre ned ting. Over resultatene, Bing vil spørre hva, spesifikt, vil du ønsker å lære om emnet. Du kan finne søkeforslag nederst på Googles første side av resultater, men du må bla ned for dem. Å ha det på toppen av siden og kan spare deg for tid.

Selv om Bing har levd lenge i Googles gigantiske skygge, søkemotoren har fortsatt massevis av fans. Du kan bruke Bing som et alternativ til Google eller noen annen søkemotor, eller du kan velge å bruke den som primær. Hvis du finner du foretrekker Bing, Google, sette den som standard søkemotor er lett nok til at du kan droppe Google for godt.