Hvordan Til Å Laste Ned Hele YouTube Spillelister

0
211

Det er nok av kule YouTube triks og hacks som vil ta din video streaming opplevelse til neste nivå, men en ting du ikke finner bygget på YouTube er en spilleliste last ned-knappen.

Kanskje du har laget en spilleliste med dine egne videoer, og nå du ønsker å laste ned alle av dem til datamaskinen? Eller hvis du har funnet en samling av offentlig domene-videoer, en YouTube-spilleliste downloader ville være nyttig i å spare på alle av dem på en gang.

Nedenfor er de beste alternativene for
laste ned flere videoer fra YouTube på en gang, så lenge de alle
finnes i samme spilleliste.

Viktig: de Fleste videoer på
YouTube er beskyttet av lover om opphavsrett. Bare fordi en YouTube
dataoverførte fungerer for å lagre videoen du vil ha, betyr ikke at det er
lovlig å gjøre det.

ddownr

ddownr
er en gratis online YouTube video downloader som også støtter
spillelister. Bare lim inn spillelisten URL inn i tekst-boksen, angir du den
utvalg av videoer fra spillelisten som du vil laste ned (opp til
250), og trykk på Last ned. Videoene lagres i en Zip-fil.

Det er flere format alternativer
for å laste ned YouTube-spillelister fra ddownr: MP3, M4A, og WEBM
lyd-formater, pluss ulike MP4 og WEBM video formater, fra 360p opp
til 8k.

I innstillinger er noen ekstra alternativer
du kan slå på, for eksempel e-post varsler for når nedlastingen er
klar, en mulighet for å ta med undertekster, og et par server steder du
kan plukke fra.

MediaHuman YouTube Downloader

Denne YouTube-spilleliste dataoverførte fra MediaHuman kjører fra skrivebordet, så det trenger å bli lastet ned og installert på datamaskinen din før du kan bruke det. Det fungerer for Windows, Mac og Ubuntu.

Den eneste fall er at det caps ut på 20 nedlastinger, med mindre du betaler, så en spilleliste større enn det som ikke fungerer i dette verktøyet.

En fantastisk funksjon du vil få med MediaHuman YouTube Downloader at en online spilleliste downloader ikke støtter, er spillelisten sporing. Ved hjelp av denne ekstra funksjonen lar deg automatisk laste ned videoer fra hvilken som helst spilleliste i det øyeblikket de er lagt ut på YouTube.

Du kan velge å lagre YouTube-videoer i en video format (MP4, FLV, eller WEBM) eller en audio format (MP3, M4A, eller OGG). I innstillinger er andre nyttige alternativer, for eksempel evnen til å automatisk importere filer i iTunes, set-båndbredde kontroll alternativer, og logge inn på din YouTube-konto for å laste ned eget spillelister.

Tips: Kontrollere båndbredde som du kan i dette programmet er en metode for å påskynde din internett uten å betale ekstra.

4K Video Downloader

4K Video Downloader er en annen frakoblet YouTube spilleliste downloader som fungerer med Windows, Mac, og Ubuntu operativsystemer, både installeres og bærbare versjoner. Her kan du laste ned alle videoene fra en spilleliste eller bare bestemt seg, i enten en video-eller lydfil format.

For å bruke denne gratis YouTube downloader,
kopier spilleliste link, og bruk deretter Lim inn Kobling – knappen i
programmet til å laste spillelisten. Velg hvilke videoer du ønsker å
last ned og hva kvaliteten på videoene skal være. Plukke MP4 eller
MKV, og deretter bruke Last ned – knappen for å lagre dem i
mappen du angir.

Det er noen alternativer du kan tilpasse hvis du ønsker, for eksempel justere antall tråder datamaskinen din kan bruke til å laste ned videoer, lage en M3u-fil for spillelisten nedlastinger, kan du hoppe over duplikater, legge filene til iTunes etter nedlastingen, velger en maksimal nedlastingshastighet, og ved å bruke en proxy.

Du kommer til å se fremdriften av hvert
last ned for å overvåke når de blir ferdig.

Hvis du for premium-versjonen av 4K-Video Downloader, vil du få ubegrenset spilleliste nedlastinger, en kanal abonnementet har ingen annonser, og et par andre fordeler.

Youtubeplaylist.cc

En annen online spilleliste downloader for YouTube, kalt Youtubeplaylist.cc er unik i det at den lar deg velge hvilke videoer fra spillelisten du ønsker å laste ned. Men en ulempe er at den ikke laste ned videoer i bulk, må du enten lagre dem én etter én eller eksportere koblingen last ned og bruke det i en download manager.

Å laste ned en YouTube-spilleliste fra
dette nettsted, lim linken inn i tekstboksen for å umiddelbart få en
liste over alle videoer fra den aktuelle spillelisten. Velg videoer fra
spillelisten som du vil laste ned, ved å velge ønsket kvalitet for
hver og en, og velg deretter Last ned på bunnen.

På den siste siden for nedlasting, velger du last ned-knappen ved siden av hver video eller velg Eksporter Nedlasting Link, og bruk denne NETTADRESSEN i Internet Download Manager til å lagre alle spilleliste filer.

Merk: Youtubeplaylist.cc lar deg laste ned fire videoer per dag, eller 15 hvis du registrerer en brukerkonto. Hvis du trenger å lagre mer video enn det, sjekk ut deres priser side for detaljer om en premium-konto.