Topp 5 Tabletter for å Øke Produktiviteten

0
141

Det første du trenger å gjøre når du bestemmer deg for hvilket arbeid nettbrett er det beste for deg er å definere vilkårene for produktivitet. Alle tablettene kan hjelpe til å øke produktiviteten, men du må bestemme om du ønsker å gjøre flere ting mindre effektivt eller færre ting mer effektivt.

Alle tablettene, mer eller mindre, kan utføre de samme oppgavene. Tablettene som har mer evner kan gjøre flere oppgaver med et offer i batterilevetid og vice versa. For denne grunn, rekkefølgen på min topp 5 kan være forskjellig fra din.

Uten videre, la oss komme inn i det.

5. Amazon Brann HD-Nettbrettet

Den eneste grunnen til at denne fantastiske (no pun intended) maskinen har ikke plassert nederst på min liste fordi den ikke inkluderer de samme funksjonene som noen av de andre modellene. Denne maskinen har en batteritid på 10 timer, som er anstendig når stablet opp mot noen av de andre konkurrentene, men det tungt mangler funksjonalitet i min mening.

Dette nettbrettet er ideell for å surfe på nettet, se på videoer, og sjekker e-post. Data-intensive programmer som spill, HBO og Spotify vil redusere batterilevetiden betraktelig. Imidlertid, med full ‘Alexa’ støtte, administrere tidsplaner og hendelser har aldri vært enklere. Det er som å ha din egen personlige assistent, og av den grunn alene, dette nettbrettet kan definitivt konkurrere med de høye valser.

Fordeler:

 • 10
  Timers batterilevetid
 • Quad
  Core Prosessor
 • Hands-free
  “Alexa” integrering
 • Smart
  Hjem talestyring

Ulemper:

 • Starter med 32 GB lagringsplass
 • Med mindre du kjøper ‘uten spesialtilbud” – alternativet, nettbrettet vil være befengt med annonser
 • Dårlig kamera og lyd kvalitet
 • Trenger Mer RAM

4. Samsung Galaxy Tab En
8″

Samsung Galaxy Tab En 8″ – modellen er svært lik den Amazon Brann i min mening, som er hvorfor det er plassert så høyt. Dette nettbrettet først og fremst fokuserer på web-applikasjoner, men har en enestående batterilevetid så mens den kjører Android 7.1 Operativsystem, det kan gjøre stort sett alt en datamaskin kan med en av de sterkeste batterier på markedet.

En av mine favoritt deler om denne tabletten er størrelsen. Folk flest sannsynligvis ikke er på jakt etter en liten tablett (som ikke er mye større enn galaxy note smarttelefon), men den kompakte størrelsen gjør den ideell for arbeid med on-the-go, og er garantert å hjelpe produktivitet.

Fordeler:

 • 14 Timer med videoavspilling
 • Minne som kan utvides opp til 256 GB lagringsplass (micro SD-kort)
 • ‘Bixby Hjem” integrering (ligner Amazon ‘Alexa’)
 • Android 7.1 Operativsystemet er svært responsiv

Ulemper:

 • Base
  modellen kommer med bare 32 GB lagringsplass
 • 8MP
  Bakovervendt Kamera / 5MP Kamera på Forsiden

3. Lenovo Yoga Bok

Dette nettbrettet er det perfekte 2-I-1 tablett og det er spesielt nyttig for bygg, grafisk design og kunst relatert arbeid. 360-graders hengsel gir mulighet for 4 forskjellige vise konfigurasjoner: Lag-Modus, Se-Modus, Bla gjennom-Modus, og Skriv inn Modus.

Min absolutte favoritt del om denne tabletten (i tillegg til en tv slå inn på et virtuelt tastatur) er 2,4 GHz Intel Atom-prosessor og 4 gb dedikert ram (de fleste nettbrett bare kommer med 2). Hvis du har grafisk design arbeid som må gjøres, dette er absolutt det beste nettbrettet til bruk.

Fordeler:

 • 12 timers batteritid
 • Full HD-10.1″ skjerm og Dolby Au-Høyttalere
 • 2,4 GHz Intel Atom-Prosessor / 4 GB dedikert RAM
 • Kan bruke en EKTE PENN når du skriver på tavle overflater

Ulemper:

 • Bak
  Kameraet er bare 2MP
 • Ingen
  Oppbevaring Alternativer For Oppgradering Tilgjengelig
 • Android
  6.0 Marshmallow
 • Bare
  en micro-USB og en micro-HDMI-port

2. Apple iPad Pro 10.5″

Jeg vedder dette plukke ikke overraske deg, men ja, Apple iPad er definitivt en av de beste all-around tabletter på markedet for produktivitet, og for gode grunner. Retail nettsted sier at nettbrettet gir opptil 10 timer batterilevetid, men personlig har jeg sett 12+ timers live-strømmer på det uten problem (lysstyrke reduseres).

Som nevnt tidligere, batterilevetid egentlig bare avhengig av arbeidsmengden. Min favoritt del om denne maskinen har til å være alle av lagringsmuligheter. 1 TB lagringsplass definitivt går en lang vei for den type arbeid som jeg liker å gjøre det på (Fotografering og Skrive). Alle rundt, dette er en respektabel maskinen for å få arbeidet gjort.

Fordeler:

 • 12.9″ Kant-til-Kant-Væske Retina
  Skjerm
 • Flere Valg for Lagring (64GB/
  256/ 512/ 1 TB)
 • Kameraer er fantastisk (12MP Bak
  Mot/ 7MP Forsiden)

Ulemper:

 • Brukere har rapportert system og touch-skjermen for å krasje
 • Kan ikke kopiere Microsoft office-filer via USB-C-port (må gjøres gjennom Cloud-tjenester)
 • Hele maskinen er kjent for å bøye og deformere under anstrengte forhold
 • Veldig dyrt i forhold til andre nettbrett på markedet

1. Dell Latitude 7000
7202 Robust 11.6″

Dell Latitude er en av de beste nettbrett på markedet, hovedsakelig fordi det er nesten uslitelig. Med en 26-timers litium-ion-batteri, det er en av de lengste tabletter som noensinne er laget.

I henhold til Miljø-testing informasjon som leveres av Dell, denne militære grade nettbrettet kan brukes i temperaturer med “En høy 145 grader F (63 C) og lav på -20 grader F (-29 C). Lagring temperaturer er en høy av 160F (71C) og lav av -60F (-51C)” (Amazon).

Dette nettbrettet er perfekt for utendørs-og feltarbeid, men har vært kjent for å oppleve batteriet problemer senere i sin levetid. Dette problemet er lett motvirkes med hot-swappable batterier, som tillater deg å bytte batterier uten å måtte slå av apper du kjører.

Den primære grunnen til at min beste plukke kan avvike fra din er fordi, hvis du gjør omfattende feltarbeid, mange av disse funksjonene kan ikke appellere til den type arbeid som du må fullføre, heller ikke vil de matche miljø der arbeidet vil være ferdig.

Samlet sett er det en fantastisk maskin.

Fordeler:

 • Hot-Swap
  batteri
 • Holdbar
  bygge
 • Extreme
  Temperatur Utholdenhet
 • Vann
  Motstandsdyktig
 • Hanske
  Stand
 • Anti-vibrasjon
 • 8 GB
  ram / 512 GB SSD

Ulemper:

 • Oppløsning
  problemer med skjermen når den kommer ekstreme temperaturer
 • Tunge
  bygge

Siden alle har forskjellige behov, og hver arbeidsmiljø er unike for denne gruppen av forskjellige tabletter, bør samsvare med de fleste behov. Er det noen tabletter som du mener burde være på denne listen? La meg vite om sosiale medier!