Hur vill Zooma In eller Ut på en Del av en PowerPoint-Presentation

0
91

Microsoft PowerPoint kan du zooma in och ut på en viss del av din PowerPoint-bildspel, som kan vara praktiskt både när du redigerar och för att dra uppmärksamhet till viktiga objekt eller idéer under presentationen. Här är hur man gör det.

Oavsett om du är i normalläge eller bildspel, PowerPoint kan du zooma in och ut när behov uppstår. Det finns några sätt du kan göra detta, beroende på vilken vy du är i.

Den första metoden är att använda zoom-fältet längst ned till höger i fönstret (som inte finns i bildspel). Den här metoden är praktisk när zoom bar som är omedelbart tillgänglig. Att använda zoom fältet, klicka och dra i listen till vänster eller höger för att zooma ut eller in i, respektive. Du kan också ändra storlek på bilden för att passa din nuvarande fönstret genom att klicka i rutan till höger om fältet zoom.

En annan metod är att använda “Zoom” – verktyg, som finns på fliken “Visa”.

I “Zoom” – fönstret kan du välja en zoom procent från listan av tillgängliga alternativ eller ange en exakt procentsats i “Procent” – rutan. När du är färdig, klicka på “OK” och din bild kommer att zooma till valda mängden text.

Dessa två metoder är bra för när du redigerar och behöver ta en närmare titt på något. Men om du är mitt i ge din presentation och du vill zooma in en viss del för vikt, kan du göra det också.

Välj förstoringsglaset från vy för föredragshållare och klicka sedan på den del av bilden som du vill zooma. När du är inzoomad kan du klicka och dra för att flytta glida runt. När du är klar, klicka på förstoringsglaset igen för att zooma ut igen.

Ett sista tips: I både normala och bildspel, kan du hålla nere Ctrl-tangenten och rulla mushjulet för att zooma in och ut. Detta fungerar även om du vill ändra storlek på din bild miniatyrer.

Det är allt som finns till den!

LÄS NÄSTA

  • “Windows 7 juli 2019 Security Patch Innehåller Telemetri
  • “Hur för att Öppna RAW-Filer på Windows-10
  • “Varför Får Jag Spam Från Min Egen E-Postadress?
  • “Hur Gör Ansiktsigenkänning Fungerar?
  • “Hur korsreferens Mellan Celler i Microsoft Excel-Kalkylblad