Dagelijks Nieuws Roundup: Hackers Braken in Tien Telecom Netwerken

0
78

Beveiligingsonderzoekers hebben geopenbaard hackers jaren ingegraven in tien verschillende telecom. Met behulp van een gemeenschappelijke methode van een e-mail met een link die leidt naar malware, hackers vervolgens gebruikt geavanceerde technieken om specifieke individuen.

De onderzoekers van de veiligheid op Cybereason onthuld details van de jarenlange pogingen om in te breken in telecom diensten (mobiele telefoon providers). Vanaf 2017, en mogelijk eerder, hackers e-mails verstuurd naar nietsvermoedende telecom werknemers met kwaadaardige links. De eerste lading gaf de hackers toegang tot de telecom netwerken.

Eens in, de hackers uiteindelijk gecompromitteerde het netwerk, het verkrijgen van administratieve privileges, en zelfs het maken van een VPN op het systeem waarmee hackers toegang krijgen tot grote hoeveelheden gegevens en de bevoegdheid heeft hen zelfs het afsluiten van de telecom-netwerk volledig. De hackers hadden zoveel macht dat Amit Serper, Principal Security Onderzoeker bij Cybereason, beschreef hen als in wezen een “de facto schaduw IT afdeling van het bedrijf.”

Sabotage lijkt niet het doel. In plaats daarvan, de hackers gedownload gegevens over 20 of zo specifiek individu Call Detail Records. De gestolen informatie zou hebben opgenomen bel geschiedenis, locatie, geschiedenis, welk apparaat de persoon, enzovoort. Met deze hack, de daders bereikte vergelijkbare resultaten met het stelen van een persoon de telefoon, zonder dat de persoon die het weet.

Cybereason niet bekend welke telecom de groep gehackt, al deden ze geven de locaties van de gerichte individuen, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. [ZDNet]

In Ander Nieuws:

 • Amazon Prime-Dag is nu twee dagen: Amazon jaar traditie van de actualisatie van de negentig dingen die je niet nodig hebt en een ding dat je hebt nagedacht over is terug. Dit jaar Prime Dag zal van start gaan op 15 juli en eind juli 16th, een volledige 48 uur later. We kijken nu al vooruit naar volgend jaar voor een geweldige Week. [TechRadar]
 • Apple brengt de openbare beta ‘ s van de volgende software: iOS 13, iPadOS, macOS Catalina, en tvOS 13 bewegen langs heel mooi, en we vonden heel veel liefde in het nieuwe features van het bedrijf is veelbelovend. De volgende stap is hier; Apple de openbare beta ‘ s voor vrijwel al uw iDevices. Maar, onthoud, het is een beta. Je moet het niet te downloaden, wachten op de release. [Thurott]
 • Ubuntu wil Stoom en veranderde haar gedachten over de 32-bits: Canonical, het bedrijf achter Ubuntu, gepland te verwijderen 32-bits pakketten en bibliotheken in de komende 19.10-update. Met die aankondiging, Stoom zei dat het zou neerzetten, ondersteuning voor Ubuntu. Het is niet verwonderlijk dat Canonical is het omkeren van de cursus. [Engadget]
 • KitchenAid is nieuw $3,200 oven is nu beschikbaar: KitchenAid is nu de verkoop van een slimme oven met Google-Assistent en Alexa compatibiliteit. Het heeft ook een LCD-scherm, een grill bijlage, en andere optionele accessoires. En in tegenstelling tot andere Smart Ovens, het is vol-en kleinbedrijf, in tegenstelling tot een broodrooster oven form factor. [Digital Trends]
 • FedEx Opgeroepen de VS over Huawei zendingen: De Huawei nieuws lijkt nooit te stoppen. FedEx heeft onlangs kreeg een slechte naam als het geweigerd voor het verzenden van een pakket met een Huawei-telefoon. Nu wil de VS te stoppen vereist dat de monitor pakketten voor meer Huawei telefoons, roept het proces vrijwel onmogelijk is en dat een eventuele schending van uw privacy. [CNN]
 • SpaceX gevangen nosecone voor de eerste keer: de Lancering van raketten is duur, en een van de meest kostbare onderdelen is het bouwen van nieuwe raket hardware na elke lancering. SpaceX ‘ s doel is: hergebruik zo veel mogelijk, en het is gewoon trok een nieuwe truc in het nastreven van dat doel. Voor de eerste keer, het bedrijf met succes gevangen nosecone. De schattingen van het bedrijf elke nosecone kost zes miljoen dollar, dus wat er nu nog nodig om te herstellen van de gebruikte men voor minder. [De Rand]
 • USB-Snoeren waren niet omkeerbaar omdat van geld: Als je ooit voelde zich enorm bereikt omdat u met succes aangesloten op een USB-Snoer van de juiste richting op de eerste poging, Ajay Bhatt, de leider van het team dat ontworpen USB, begrijpt uw pijn. Als hij legde NPR, ze zou hebben gemaakt USB-omkeerbare vanaf het begin. Maar dat betekende een verdubbeling van de draden en hogere kosten; het doel was om zo goedkoop mogelijk. Het had slechter gekund; ze worden beschouwd als een ronde USB-design. [NPR]
 • Google belooft palm detectie voor Pixel Display Omgevingstemperatuur: net Als andere Android-telefoons, Pixels hebben een omgeving met een display waarop wordt aangegeven minimale informatie ten alle tijden. Dat voorkomt dat u wakker van de telefoon, met de lock-screen, en het verspillen van energie. Helaas, het is te gemakkelijk om wakker te worden van de lock-scherm nu, het verslaan van de punt. Google zegt dat het zal het oplossen van het probleem met palm-detectie. Pixel liefhebbers verheugen. [9to5Google]

Tachtig jaar geleden Fysicus Eugene Paul Wigner voorspeld dat waterstof zou kunnen uitmonden in een elektriciteit-het uitvoeren van solide op de juiste temperatuur.

Het idee is fascinerend op vele niveaus. Waterstof is het meest voorkomende element in het universum, zodat we volop aan het werk en als een solide metalen, kan het verzenden van elektriciteit, zonder verwarming. Dat zou perfect zijn voor gebruik in sverkhprovodnikov, die meestal erg warm.

Het maken van metallische waterstof kan ons ook meer vertellen over de reuzenplaneten zoals Jupiter, als wij vermoeden dat de stof vervult de aarde ‘ s kern.

Onderzoekers in Frankrijk hebben geplaatst op het arXiv natuurkunde preprint server beschrijven van een proces met behulp van de druk groter is dan die in de kern van de Aarde te maken metallisch waterstof. Het proces bestond uit een combinatie van diamant tips voor het comprimeren van het gas-en onderkoeling op slechts 80 graden boven het absolute nulpunt.

Wat we niet hebben en toch is peer reviews of onafhankelijke verificatie. Zowel deze stappen zijn zeer belangrijk, zowel voor het vaststellen van de waarheid van de studie, maar ook voor het bevestigen van de juistheid van de methoden. Peer review en onafhankelijke verificatie kan onthullen vaak fouten die leiden tot een verkeerde conclusie.

Maar wetenschappers bestudeerden het papier zijn voorzichtig optimistisch over wat ze hebben gezien. Alleen de tijd, studie en wetenschap vertelt in de lange termijn als we eindelijk bevestigd een tachtig jaar oude theorie. [Vlieger]

 

LEES VERDER

 • “Hoe om te Stoppen met Chrome (of Rand) Van de overname van Uw Media-Toetsen
 • “Het Aanpassen van de Nieuwe Windows Terminal App
 • “6 Geweldige Functies in Windows 10 Nieuwe Spel Bar
 • “We zijn op Zoek naar een Externe Technische Content Editor
 • “Het Uitschakelen van “Gereserveerd Opslag op Windows-10