Hoe om te geven (of te Verbergen) van het Google Chrome-Bookmarks Bar

0
108

De bladwijzerbalk in Chrome wordt standaard verborgen te volgen van Google minimalistische benadering tot het surfen op het web met weinig tot geen afleiding. Maar als je liever wilt geven minimalisme voor toegankelijkheid, hier is hoe om te tonen altijd de bladwijzerbalk.

Hoe om te Tonen Altijd de bladwijzerbalk

Brand up Chrome, klik op het menu-pictogram, wijs “Bladwijzers” klik vervolgens op “Toon bladwijzerbalk.” U kunt ook op Ctrl+Shift+B (in Windows) of Command+Shift+B (in macOS).

Nadat u “Toon bladwijzerbalk,” de bookmarks balk net onder de adresbalk met alle opgeslagen webpagina ‘ s.

Echter, als u niet langer wilt zien op de bladwijzerbalk, kan je het uitschakelen op dezelfde manier. Ofwel via het menu of met de sneltoets op het toetsenbord om terug te keren Chrome naar een minimalistische droom.