Dagelijks Nieuws Roundup: Samsung Maakte de Mona Lisa te Praten

0
83

Onlangs Samsung toonde een nieuwe mogelijkheid voor het maken van video clips van de mensen praten met slechts een enkele foto. Een uitleg video mondde uit in een voorbeeld van een overtuigende praten Mona Lisa. Het is een belangrijke stap vooruit in het deepfake technologie.

Deepfake technologie verwijst naar het gebruik van A. I. processen te verwisselen van een gezicht op een ander lichaam in een video. Face-swapping is gemakkelijk in foto ‘s, maar veel moeilijker in video’ s, en vereist meestal vele voorbeeld foto ‘ s van een doel gezicht.

Die beperking is alleen waarom deepfake video ‘ s zijn meestal van beroemdheden, zoals een compilatie van films met Nicholas Cage ingevoegd als hoofdpersonen.

Samsung heeft de technologie verder. In plaats van te vertrouwen op veel foto ‘ s van een persoon, kunnen ze nu een video maken van een enkele afbeelding, of zelfs een schilderij. Het is niet helemaal overtuigend, maar toch; je kunt goed zien dat er iets uit, maar met slechts een paar foto ‘ s, de illusie begint in de hand te nemen. Met de tijd, zal het bedrijf waarschijnlijk het verbeteren van de resultaten.

Het geheel is boeiend en licht angstaanjagend. Elke technologie is een hulpmiddel; je kan het ook gebruiken voor goed of slecht. Film studio ‘s, bijvoorbeeld, gebruik deepfake technologie om schijnbaar brengen acteurs terug uit de dood, als in’ Star Wars: Rogue Squadron.” Maar we hebben het internet, natuurlijk, de techniek kan worden gebruikt voor verschrikkelijke dingen. Het is nog vroeg dagen al, dus voel je niet de behoefte om te trek al je foto ‘ s uit het internet gewoon nog niet. [CNET]

In Ander Nieuws:

De AMERIKAANSE Senaat een wetsvoorstel in te korten robocalling: Robocalling is de digitale pest we allemaal mee te maken. Bent u gestopt met het beantwoorden van uw telefoon helemaal nog niet? Een oplossing is nog een lange, lange, lange, ver weg, maar op zijn minst is er eindelijk wat tractie. [MacRumors]

Google Duo broodjes uit de groep roepen naar iedereen: Na het testen in sommige markten, Google is de uitrol van groep bellen naar alle Duo gebruikers. Nu kun je tot acht mensen op de oproep, die is veel minder dan de FaceTime ‘s max 32 of Skype’ s 50 max. Is er iemand 50 personen oproepen? [Engadget]

Amazon wil aan het scannen van uw lichaam: u Bent in New York en hebben 30 minuten te sparen? Als je het niet erg het invullen van enkele enquêtes en het verhuren van een groot bedrijf 3D-scan van uw lichaam (het dragen van “form-fitting badmode” niet minder, dan kan je de score van een $25 Amazon gift card. Zou je kunnen vragen waarom Amazon is dit te doen. Dat is een goede vraag als je het ons vraagt. [Mashable]

Microsoft trekt Huawei uit de cloud en laptop aanbiedingen: Wanneer het regent, het giet. Na Intel en Google ‘ s besluiten om te stoppen met Huawei partnerschappen, Microsoft heeft verwijderd Huawei aanbod van de cloud en de consument catalogi. U vindt het niet vermeld op Azure websites of de Matebook X Pro aangeboden in de Microsoft Store. [Thurott]

ESET ontdekte een Google Play-app is ontworpen voor het stelen van cryptocurrency: Slechte acteurs gemaakt van een overtuigende nep-app van Trezor, een legitieme hardware cryptocurrency portemonnee sommige mensen gebruiken. Het is een phishing-regeling, kunt u deze downloaden, ingang referenties, en nu het slechte acteurs hebben je info. Meer dan duizend mensen downloaden de app voor Google verwijderd. Misschien vermijden apps iets met crypto in de beschrijving. [TechCrunch]

AT&T nu kunt u betalen in cryptocurrency: Dan weer, schijnbaar u kunt betalen voor uw telefonie met crypto? Het bedrijf is nu het accepteren van betalingen via Bitpay, een andere cryptocurrency processor. Het is iedereen een raadsel hoe lang het duurt voordat AT&T verandert van gedachten. [Block]

Amazon kan worden gewerkt aan een emotie tracking Alexa gadget: op Basis van een aantal octrooien en “bronnen” Amazon kan worden gewerkt aan een draagbaar is die weet hoe je je voelt. De proof of concept toont een Echo merkt dat iemand ziek en het aanbieden van kippensoep en hoest druppels. Er is niet veel aan, ga dan hier verder, en Amazon is niet van commentaar. Dus dit bestand onder “mag nooit gebeuren.” [Vlieger]

Amazon een patent toont meer natuurlijke wake-werk-taal: Als je ooit dacht dat het raar is om te starten elke opdracht met “Alexa” een Amazon een patent aan je denkt. Kortom, het idee is om te kijken laat je zegt ‘doe de lichten uit, Alexa” en de Echo kon terug kijken op een paar seconden van de wake-werken voor een opdracht. Dit is slechts een octrooi al, dus ook deze onder “mag nooit gebeuren.” [Engadget]

Google Search, Maps, en Assistent-apps maken het bestellen van eten en makkelijker: We hebben al besloten de laatste minuut om te geven aan een verlangen naar Chinees eten. De eerste stap is om te zoeken naar een lokaal restaurant en vind het menu en het aantal. Google wil dat gemakkelijker, dus u kunt uw bestelling direct vanaf de apps die je gebruikt om het restaurant te vinden. Leuk! Nu is het tijd om wat Algemene Tso ‘ s. [Digital Trends]

Als je een telescoop, u moet hem dit weekend. Een asteroïde ligt op koers om een nauwe flyby naar de Aarde zaterdag nacht, hoewel niet helemaal zo ver je kan zien met het blote oog.

Maar dit is geen gewone asteroïde; het heeft een maan. Asteroïde 1999 KW4 is ongeveer een mijl breed, en de maan is ongeveer .3 kilometer breed. Binaire objecten, zoals deze don ‘ t pass in de buurt van de Aarde vaak wetenschappers zeggen zelfs dat het één van de dichtst in de nabijheid in de recente geschiedenis.

Als je mis uw kans om een glimp op te vangen van dit weekend, u zult moeten wachten tot 2036 om het opnieuw te proberen. En maak je geen zorgen, het dynamische duo mag niet dichter dan 3 miljoen mijl afstand, dus geen noodzaak om in te pakken voor Armageddon. Tenminste, niet dit weekend. [Futurisme]