Hoe te Installeren Google Chrome-Extensies in Microsoft Rand

0
82

Microsoft ‘ s nieuwe Edge browser is gebouwd op Chromium is nu beschikbaar in beta. Maar u kunt standaard alleen het installeren van een klein aantal Microsoft-goedgekeurde extensies. Hier is hoe te installeren extensies uit de Chrome Web Store in de nieuwe Rand.

Voor de Nieuwe Chroom-Gebaseerd Rand

Microsoft

Microsoft is beta testen van een nieuwe versie van de Rand die dumpen hun rendering-engine in het voordeel van Chroom, dat de basis vormt voor Google Chrome. Chrome krijgt betere levensduur van de batterij en de nieuwe Rand krijgt Chrome-extensies. Microsoft gastheren een aantal van de Rand-specifieke extensies, maar slechts ongeveer 100 van hen. Dat klinkt als veel, maar als je uit te gooien dubbele functionaliteit en doen-kleine uitbreidingen (zoals de Microsoft Personal Shopping Assistant), die lijst vervalt. Het is groeiende, maar in vergelijking met de Chome Web Store is het vrij klein.

Dus, als u gebruikmaakt van de nieuwe Edge en meer willen browser-extensies, kunt u installeren vanaf de Chrome Web Store. En dat is geweldig, want zelfs wanneer een extensie bestaat in de Rand en in de Chrome store, soms is de Chrome-versie werkt beter of meer features. Bijvoorbeeld, we kunnen niet de Grammarly Rand uitbreiding te melden bij een account om te ontgrendelen van de Premium-features. Maar de Chrome-extensie geïnstalleerd op de Rand werkt prima.

Het installeren van Chrome-extensies, alles wat je hoeft te doen is het omdraaien van een schakelaar en ga naar de online winkel. Maar u moet zich bewust zijn van een paar waarschuwingen van Microsoft: Als een uitbreiding is gebaseerd op Google-Account functionaliteit aan te melden of te synchroniseren van de verlenging kan niet werken in de Rand. Ook als de extensie is gebaseerd op companion-software op de PC, kan de uitbreiding niet werken, zelfs als u de software hebt geïnstalleerd.

Het Installeren van Chrome-Extensies in de Rand

Het installeren van Chrome-Extensies op de Rand is een straight-forward-affaire. Klik eerst op de drie horizontale punten in de rechterbovenhoek van de browser om het menu te openen.

Klik vervolgens op de “Extensies” in het menu.

Toestaan ‘extensies van andere winkels” – schakelaar in de linker bovenhoek van de pagina ‘Extensies’ dat wordt weergegeven.

Microsoft zal u waarschuwen dat het nog niet geverifieerd, de uitbreidingen in de Chrome Web Store of ergens anders online. Klik op “Toestaan” om verder te gaan.

Nu, ga naar de Chrome Web Store en zoek de extensie die u wilt installeren. Alles wat je hoeft te doen is klik op “Toevoegen aan Chrome.”

Klik op “Add Extension” in het dialoogvenster dat—net alsof u het installeren van de extensie in Chrome.

Denk eraan dat alle extensies die u installeren vanaf de Chrome Web Store werden niet getest voor de Rand van de browser. U kan ervaring bugs of andere breuken. Het kan verstandig zijn om het installeren van een extensie in een keer en controleer of u niet een probleem ervaren voordat je naar de volgende uitbreiding.