Dagelijks Nieuws Roundup: Uw Wachtwoorden Zijn Waarschijnlijk De Prullenbak

0
81

Onlangs, de BRITSE National Cyber Security Center gekoppeld tot ik Pwned?’s Troy Hunt voor het uitvoeren van een enquête die geanalyseerd wachtwoorden van accounts die hadden geschonden. Blijkt dat de meeste gebruikers (nog) zuigen bij het gebruik van sterke wachtwoorden.

De top wachtwoorden gevonden in de studie? “123456”, gevolgd door “123456789.” Andere briljante dingen, zoals ‘ qwerty,” “wachtwoord” en “111111” afgerond de top vijf plekken, met “123345678,” “abc123’ en ‘password1’ alle plaatsen vinden in de top 10. Namen van mensen, de band namen, en sport teams waren ook onder de meest gebruikte (en meest geschonden) wachtwoorden. Fantastisch.

Het is geen wonder dat we horen over de nieuwe data-inbreuken bijna wekelijks deze dagen—wachtwoorden zoals deze doen zo veel om uw gegevens te beschermen als het niet gebruikt. Als je jezelf met iets vergelijkbaar met deze wachtwoorden—of zelfs het opnieuw gebruiken van dezelfde wachtwoorden op meerdere sites—het is tijd om opnieuw na te denken uw wachtwoord strategie.

Het goede nieuws is dat we hebben je rug. Het kiezen van een sterk wachtwoord is eigenlijk heel eenvoudig; als is het onthouden van de wachtwoorden. Hoe? Door het gebruik van een password manager. Het kan lijken een beetje ontmoedigend om te beginnen, maar we kunnen u helpen met dat.

Als een terzijde, als je nieuwsgierig bent over een van de wachtwoorden die u gebruikt, u kunt een kruisverwijzing naar hen met de ik Pwned?’s database—en maak je geen zorgen, het is volledig veilig. Dus check uw wachtwoorden wijzigen degenen die deel hebben uitgemaakt van een overtreding (of zijn gewoon over het algemeen zwak), en krijg je een goede password manager om te helpen met het all—opdat je jezelf op de verkeerde kant van één van deze lijsten.

In ander nieuws, Apple kan brengen sommige van iOS’ beste eigenschappen om te macOS, Netflix is het testen van zijn eigen versie van de I ‘m feeling lucky” knop, Google-Assistent is afkomstig van derden toebehoren, en veel meer.

  • Meer iOS-functies kunnen komen voor macOS: Het woord op de straat is dat macOS kan het krijgen van een Scherm de Tijd, Siri Shortcuts, en meer in macOS 10.5. De convergentie groeit. [Rand]
  • Netflix krijgt random: Verborgen diep in de Netflix-app voor Android is een “willekeurige” toets en kiest voor de volgende aflevering bekijken voor u, het maken van TV-kijken nog meer hersenloze dan het al is. Yay? [Android Police]
  • Google-Assistent komt te accessoires: U kunt al starten Assistent op telefoons, tablets, Chromebooks en smart sprekers, maar het ziet eruit als hardware accessoires kunnen binnenkort een beroep op de digitale assistent. Toetsenborden, muizen, stiften, en dergelijke zullen alle prime kandidaten voor de Assistent-knop. Ik ben in. [Chrome Unboxed]
  • Samsung plooien: Het lijkt op het bedrijf is het doordenken van deze Galaxy Vouw ding voor het moment—het geannuleerde evenementen in China die zijn ingesteld voor deze week. [Reuters]
  • JC Penny druppels Apple Betalen: In een verrassende beweging, detailhandelaar JC Penny is verwijderd ondersteuning voor Apple Betalen van haar winkels en app met absoluut geen uitleg waarom. Het is gewoon een soort van…disappaeared. [9to5Mac]
  • App verraad: Een recente studie van de American Medical Association gevonden dat apps ontworpen om gebruikers te helpen stoppen met roken of gaan met een depressie zijn ook delen hun bevindingen met Google en Facebook. 29 van de top 36 apps zijn het delen van gegevens, en op slechts 12 van hen bekend in hun privacy policy. Misselijkmakend. [JAMA Network]
  • Oostenrijk wil weten wie je werkelijk bent: een ontwerp voor Een nieuwe wet in Oostenrijk zou vereisen dat gebruikers hun echte naam en adres voor commentaar op grote openbare sites. Whoa. [Engadget]
  • SuperTuxKart gaat online: meer leuk nieuws, open bron race spel SuperTuxKart raakte een enorme mijlpaal dit weekend: na 12 jaar ontwikkeling, versie 1.0 werd uitgebracht. En het bevat online te spelen! [Liliputing]
  • God van de Oorlog werd bijna totaal anders: Als je hebt gespeeld de nieuwste God of War game, dan weet je dat er een absoluut iconische moment om het punt halverwege dat verandert de hele sfeer van de game. Ik wil niet om eventuele spoilers voor iedereen die het nog niet gespeeld, maar dat moment bijna niet gebeurd. [Gamespot]

In meer leuk nieuws, in het weekend Android Police publiceerde een hilarische blik op 13 keer Google-Assistent volledig mislukt om de juiste informatie of de context. Zo nuttig als digitale assistenten zijn, het is een goede (en leuke) herinnering dat er nog een lange weg te gaan voordat we ons zorgen moeten maken over AI de wereld over te nemen.