Microsoft is met het Wegwerken van de “Rommel” in Outlook, en Dat is Zorgwekkend

0
74

Aan het eind van 2018, Microsoft bekend gemaakt dat het verwijderen van de Rommel-functie van Outlook, waardoor Gericht Inbox zeef uw minder belangrijke e-mail. Wij denken dat dat een mogelijk zorgwekkende verandering van richting voor Microsoft.

Ja, aan de ene kant, je zou kunnen zeggen dat Gericht Inbox concurreert rechtstreeks met vergelijkbare functies van Gmail, en dat die werken alleen in de Gmail-client, dus waarom niet. Maar je zou ook kunnen betogen dat, aangezien Outlook heeft zowel Gericht Inbox en ergonomische kenmerken voor een tijdje (en allebei hebben ze hun voordelen), was er geen echt goede reden sloot Rommel. Dus, laten we beginnen.

Wat is de Rommel Functie?

Wij hebben behandeld het verschil tussen Rommel en Gericht Postvak in voor, maar hier is een snelle samenvatting. Beide Rommel en Gericht Postvak in zijn manieren van het verdelen van inkomende e-mail in “belangrijk” en “onbelangrijk” e-mail. Belangrijke e-mail is iets van de mensen in uw bedrijf, uw contacten, en alles wat Microsoft ‘ s algoritme acht waardevol voor u. Onbelangrijk mail geen spam is (dat gaat in de map Ongewenste) maar is mail die wordt beschouwd als minder waardevol of urgent—zoals de regelmatige e-mails van apps of websites.

Rommel en Gericht Postvak in hetzelfde algoritme gebruiken om te bepalen of een mail is het belangrijk of onbelangrijk, maar hier is het belangrijkste onderdeel: de Rommel is een geheel aparte map, overwegende dat Gericht Inbox is slechts een gefilterde weergave van uw Postvak in.

Wat dit betekent is dat Rommel fysiek beweegt een onbelangrijke e-mails uit je Postvak in in een map die “Rommel.”

Gericht Inbox—die u kunt in-en uitschakelen met behulp van een schakelaar op het tabblad Weergave—verandert uw Postvak in om te laten zien “Gericht” en “Andere” tabs.

Microsoft heeft nu bevestigd dat Rommel weg 31 januari, 2020, waardoor gebruikers met alleen Gericht Inbox. Dat zal ertoe leiden dat sommige gebruikers een hoop problemen en niet vierkant met Microsoft zou de nieuwe aanpak in het kader van Satya Nadella.

Waarom Is het Wegwerken van ruis een Slechte Zaak?

De meeste Outlook-gebruikers de voorkeur Gericht Inbox. Rommel was niet bijzonder populair toen het uit kwam, en het kostte de mensen een lange tijd om te wennen aan het. Gericht Postvak maakt gebruik van hetzelfde algoritme, maar stelt mensen in staat om hun e-mail in hun Inbox, wat betekent dat slechts met een enkele plaats alles te vinden. We expliciet gezegd in ons artikel over Rommel en Gericht Inbox:

“Gericht Postvak in is een vervanging voor de Rommel, die was niet bijzonder populair. Veel gebruikers niet als het gaan naar een andere map om de berichten te vinden die Outlook dacht niet belangrijk, vooral omdat de Rommel kreeg alleen correct als u “opgeleid” door het handmatig verplaatsen van berichten tussen het Postvak in en Rommel. Sommige gebruikers aangenomen dat Rommel was het gewoon een andere manier van filteren van spam, zodat ze nooit meer op zoek in de map of gewoon verwijderd de inhoud zonder het lezen van iets dat er was.

Microsoft erkend dat de Rommel niet werken en vrij snel vervangen door Gericht Postvak in”.

Die verklaring geldt voor gebruikers van Outlook. Het geldt niet voor mensen die gebruik maken van een andere e-mailclient, voor wie Gericht Inbox werkt niet bij alle, en hier is waarom.

Rommel is een geheel andere map. Als u een niet-Outlook-e-mail client (net als de meeste mobiele gebruikers, bijvoorbeeld) zoals Apple Mail of de stock Android app e-Mail zullen zij laten zien Rommel als een andere map, omdat het deel uitmaakt van uw mailbox. Daarom Rommel werkt voor hen.

Gericht Inbox is slechts een weergave van uw postvak in Outlook maakt. Geen andere e-mail client—Apple mail -, Android-Mail, Thunderbird, etc.—herkent de tags die door Microsoft wordt gebruikt om dit te doen, dus Gericht Inbox zal niet werken voor u.

In wezen, Microsoft neemt afstand van de functie voor iedereen die geen gebruik maken van de officiële Outlook-client.

Nu, je zou denken dat, omdat dit een Microsoft-product is, waarom zou men verwachten dat andere producten op dezelfde manier werken? Ook, zeiden we tegen onszelf dat Rommel was niet bijzonder populair, dus waarom zijn we nu klagen dat het wordt weggehaald?

Beide van deze vragen missen het punt. Dit is niet een verandering van Outlook; dit is een wijziging van de feitelijke e-mail account. Het algoritme is hetzelfde, maar de uitvoering is geëvolueerd van client-agnostisch (wat betekent Rommel gewerkt aan een mail-client) naar eigendom (Gericht Inbox werkt alleen op Outlook). Het is een fundamentele wijziging van het principe van het aanbrengen van wijzigingen aan het postvak in dat alle e-mail van Microsoft-account gebruikers kunnen profiteren van het, tot het maken van wijzigingen in Outlook dat alleen mensen die hebben betaald voor de software op de top van hun e-mail account kunt profiteren.

Onder Satya Nadella het leiderschap van Microsoft is gericht op een ‘mobile-first, cloud-eerste wereld’, maar deze beslissing krachten van alle mobiele gebruikers van Outlook gebruiken als ze willen om te krijgen een stuk van de functionaliteit die tot nu toe is geweest client-agnostisch.

Voor mensen met herinneringen aan de Poorten/Ballmer aanpak in de jaren ’90, dit is verontrustend bekend. Microsoft had een reputatie voor het afvlakken van iedereen die het gezien als concurrentie en een deel van Nadella het beroep is voor Microsoft een minder agressief en meer gezamenlijke onderneming, zowel intern als extern. Ja, dit is slechts een kleine verandering in het grote schema van de dingen, maar op Kantoor is een vlaggenschip product, en als dit is wat Microsoft dat te doen met deze ‘mobile-first” aanpak dan is het een verontrustend teken dat misschien die oude houding van “Microsoft of niets” is nog steeds opknoping rond Roermond.