Het Verwijderen van Dubbele Nummers Uit iTunes

0
71

Als je veel van het downloaden van buiten de iTunes store en nummers in uw bibliotheek kunt krijgen door elkaar gegooid, waardoor je met dubbele albums. Als u wilt weten of die u hebt gedownload, iets twee keer, het is gemakkelijk te zien in iTunes.

Toon Dubbele Items in iTunes

Open iTunes van het Dock of in de map toepassingen. Vanaf de Bestand menu in de top menu balk, laat de muisaanwijzer op ‘Bibliotheek’ en selecteer de optie ‘Toon Dubbele Items” uit het dropdown.

Dit zal in het display een lijst van items die dezelfde naam en artiest, dus twee nummers met dezelfde naam, geschreven door verschillende mensen, niet hier.

Het album, de lengte en de inhoud kan anders, wat kan leiden tot enige verwarring. Niet alles in deze lijst is een dader, dus je moet niet alleen maar gaan door alles te verwijderen.

Bijvoorbeeld, de compilatie en de ‘best of’ albums die pastoor nummers van die artiest zal hier als je ook het originele exemplaar. Als een kunstenaar doet een bijgewerkte versie van een song op een later album, dat blijkt ook hier, in de veronderstelling dat het dezelfde naam heeft. “Premium” – edities van albums die zijn voorzien van extra nummers zal verschijnen hier ook als je beide versies. In elk geval, wilt u misschien een aantal van de nummers in iTunes vorderingen zijn duplicaten, dus controleer voordat u er iets.

Echter, wil je nooit meer om alles te selecteren en te verwijderen, omdat deze lijst toont de beide exemplaren van de song. Je moet houd Command ingedrukt om meerdere items te selecteren en handmatig te klikken op elk nummer dat u wilt om zich te ontdoen van.

Dit is vervelend, maar er is geen snellere manier die rekening houdt met alle mogelijke redenen waarom je moet duplicaten. Als je eenmaal hebt gekozen voor alles, je kunt met de rechtermuisknop op en selecteer “Verwijderen uit Bibliotheek” te verwijderen de items die u hebt gekozen.

Aan de bovenkant van het scherm, kunt u de modus weergave “van Hetzelfde Album,” dat smaller is het veel meer en lost de meeste problemen met afzonderlijke albums.

Items in deze lijst zijn waarschijnlijk het importeren van problemen, en meestal kunt u het verwijderen van de meeste van de dubbelen zonder zorgen.

Voor Bulksgewijs Bewerken

Als u wilt voorkomen dat de dubbele nummers, maar het album wijzigen waar ze in opgeslagen zijn, kunt u dat doen met bulksgewijs bewerken. Selecteer meerdere nummers die u wilt bewerken met Command+klik, klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde items en klik op “Info” in het context menu.

Dit zal een prompt om u te informeren dat u probeert te bewerken van meerdere items. U kunt op de “Do not ask me again” te verbergen in de toekomst.

Klik op “Bewerk Items” om verder te gaan naar het scherm info. Vanaf hier kunt u wijzigingen aanbrengt in een van deze vakken, en ze zullen worden toegepast op elke song die u heeft geselecteerd. Als u het album, de nummers sorteren in een nieuw album, hoewel je misschien hebt u het album wilt toevoegen kunst terug onder “Kunst.”

Wees voorzichtig wanneer u de informatie hier, want het is moeilijk om alles weer op zijn plaats moet je rotzooi iets omhoog. Een vervelende is, de track nummers, die u niet kunt bewerken in bulk. Als uw nummers van zijn plaats liggen, en je hebt om ze te bewerken één voor één handmatig, dat kan enige tijd in beslag nemen.