Det Bästa Bluetooth-Styrenheter för Din iPhone och iPad

0
114

Mobila spel har äntligen mognat till något allvarligt. Men om du använder en Apple-enhet, kan det vara svårt att hitta en solid mobil gamepad som faktiskt fungerar. Tur för dig, vi har spårat den bästa iOS-redo mobile controller, för allas behov.

Tillbaka i februari, Epic games meddelade gamepad kompatibilitet för Fortnite Mobil. Det är en spännande förändring för någon Fortnite Mobila spelare, men det är också en allvarlig landmärke inom mobilt spelande som helhet. På mindre än ett decennium, telefon spel har gjort språng från Doodle Jump och Flappy Fågel till Minecraft och Fortnite. För första gången i historien av smartphones, dedikerad spelenheter är en nödvändighet, inte som en nyhet.

Men om du är en iOS-användare, övergången från touch-kontroller för att gamepads kan vara lite frustrerande. Tillverkare tenderar att fokusera på Android market, och de tack på iOS kompatibilitet som en eftertanke. De flesta gamepads att annonsera “iOS-kompatibilitet” är en mardröm att använda på iphone eller iPad.

Så, om du är en iOS-spelare, bör du försöka att köpa en mobil gamepad som är utformad specifikt för Apple-enheter. Tack och lov finns det en mängd bra iOS-styrenheter som har utseendet och känslan av premium-konsolen controllers. Några av dem är bra för on-the-go spel, vissa är ultra-bärbara, och andra är precis som Xbox controller för din iPhone.

Alla dessa kontroller fungerar via Bluetooth, men de är inte garanterade att fungera med icke-Apple-enheter. Android-användare bör hålla sig till dedikerade Android-handkontroller, och PC-spelare bör undvika att flygledare som inte direkt stöds av

SteelSeries Nimbus iOS Gaming Controller ($50)

Om du är intresserad av en Xbox-stil pro gaming controller, då du bör överväga att köpa SteelSeries Nimbus. Det är en solid, Fortnite-redo gaming controller som kopplas till din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV via trådlös Bluetooth-teknik eller med Lightning-kabel.

Denna controller kommer inte att bli besviken hardcore gamers. De flesta 3: e part-styrenheter (särskilt mobila spel regulatorer) har mosig knappar och hemska joysticks. Men SteelSeries Nimbus är verkligen en fröjd att använda. Det är bekvämt att hålla, dess knappar är clicky, och joysticks känner lyhörd.

Det finns bara en sak som du vill behålla i åtanke innan du släpper $50 på Nimbus. Att det inte har en inbyggd telefon hållare. Tack och lov, några företag, som Danislef, sälja löstagbar mobiltelefon hållare som passar bekvämt på Nimbus.

Köp på Amazon

Rotor Upplopp Spel och Drone Controller ($50)

Om du vill ha en Xbox-stil premium gamepad som har en inbyggd telefon hållare, bör du kolla in Rotorn Upplopp mobila spel och drone controller. Den har samma knappen konfiguration som ett Xbox controller (samma D-Pad, också), och det har även L3/R3-knapparna (joysticks klicka på). Som SteelSeries Nimbus, Rotorn Upplopp knappar är clicky, och joysticks är lyhörd och pålitlig.

Som ni kan föreställa er, Rotorn Upplopp gamepad är bra för on-the-go spel, men det fungerar också som en drönare controller. Det fungerar med vissa populära drönare, som Papegojan Bebop, DJI Gnista, och Kricka.

Köp på Amazon

EVO VR Gamepad Pro Flip Bluetooth-Styrenheten ($17)

Premium mobila spelenheter är rätt så dyra. Om du vill spela Fortnite on-the-go utan att bryta banken, bör du kolla in EVO VR Gamepad Pro. Det är en billig Xbox-stil controller med en flip-up telefon hållare. Det har alla de knappar som du förväntar dig från en modern gaming controller, och den har en knapp för att växla mellan iOS och Android-enheter. Dessutom, EVO VR Gamepad fungerar med fristående VR-hjälmar som Occulus Gå, så det ger dig en hel del av bang för din buck.

Visserligen EVO VR Gamepad slags avger en början av 2000-talet 3: e parts controller vibe. I form och funktion, kan du berätta att det är en billig hårdvara. Som sagt, någon controller är bättre än ingen kontroll, och EVO VR Gamepad är mil före de flesta andra sub-$20 mobila spelenheter.

Köp på Amazon

SteelSeries Stratus Bluetooth-Gaming Controller ($25)

Du vet, oavsett anledning, de flesta mobila spel regulatorer är typ av skrymmande. De kan ta upp en massa plats i en väska, och de kommer inte att passa in i fickor. Det är därför SteelSeries Stratus är så tilltalande. Det har samma knapp layouten som SteelSeries Nimbus, men den är liten nog att passa i en ficka.

Man skulle kunna tro att SteelSeries Stratus ” ultra-portabel form faktor skulle vara ett hinder, men det är verkligen inte. Detta är en bekväm, lätt att använda controller med lättillgängliga knappar och pålitlig joysticks. Det fungerar med alla iOS-enheter, inklusive Apple TV, och det kostar bara $25. Inte en dålig affär.

Den enda nackdelen med Stratus är dess brist på en telefon i hållaren. Och eftersom det är så kompakt och rundad det är egentligen inte en livskraftig kandidat för en clip-on-hållare. Men om du är spel på ett bord, kan du alltid använda ett cykelställ, och om du spelar i baksätet av en bil, kan du använda ett nackstöd telefonhållaren.

Köp på Amazon

Gamevice Bluetooth Gamepad ($75)

Trådlösa mobila spelenheter är riktigt bra, men de lider av samma problem. Där lägger du din mobiltelefon? Ja, controllers som Rotorn Riot har inbyggd telefon innehavare, men dessa telefonen innehavare är verkligen inte en idealisk lösning. De tvingar dig att hålla controller på udda vinklar, och de kan lägga till en massa onödiga bulk (och ömtåliga delar) för att en produkt som är dedikerad till mobilt spelande.

Om mobila spelenheter med telefonen innehavare är egentligen inte gör det för dig, då bör du kolla in den allestädes närvarande Gamevice. Det är en riktigt fin controller som förvandlar din iPhone till en Nintendo-Switch-som spelautomat. Det har en bekant knappen layout, med tillfredsställande knappar, triggers och joysticks. För $75, kan du bara förvänta dig det bästa.

Tänk på att denna controller kräver en hård anslutning, och det bara fungerar med iPhone X, 8, 8+, 7, 6, och 6S. Ja, det är nästan varje iPhone, men det finns en chans att du inte kommer att kunna använda Gamevice när du uppdaterar till en framtida iPhone, särskilt om Apple byter ut Lightning-port till en USB-port C.

Om du gillar konceptet, men spel på en iPad, har du tur, finns det Gamvice versioner för iPad Mini, iPad, iPad Pro 10.5 tum och iPad Pro 12.9 tum.

Köp på Amazon