Casemade Läder iPad Mål Översyn: Äkta Läder till ett Riktigt Bra Pris

0
75

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $60

Köp på Amazon

Casemade

Det finns massor av läder fall tillgängliga för din iPad, men faktiskt spåra en anständig man är lite av en balansgång. Äkta läder fall är dyrt, och ibland svårt att avgöra från horder av imitatörer.

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt passform och finish
 • Bra lås-gratis låsmekanism
 • Bra värde för läder

Och Vad Vi inte

 • Stå mekanism är oflexibel
 • Förpackningar som saknar ursprung etikett

Casemade, ett BRITTISKT företag som kan skryta med äkta italienskt läder på sin iPad och iPhone tillbehör, hoppas på att gå på den linjen. Företaget skickade oss sin standard läderfodral för den senaste iPad, tillgänglig för $60 eller £40. Det är ett ganska trevligt alternativ för att skydda din tablett, som täcker alla grundläggande funktioner i en vacker och funktionell exteriör.

Hittar du inte mycket i vägen för fina funktioner, men som ett enkelt verktyg för att hålla en iPad säker och det ser bra ut, det är mer än tillräckligt. Den Casemade design är ganska enkel, och bör vara bekant för alla som har använt en iPad under de senaste åren.

Utsidan är full italienskt läder med mocka inredning, med soft-touch plast för tablet-magasin. Michael Crider

Det går med standard folio layout: ett hårt plast skal, som omges av en hård läder exteriör. Vår granskning enheten är i vanlig solbränna med matchande sömmar, fast svart med röd klädsel är också tillgängliga.

Äkta Läder Ser Fantastiskt

Utsidan är slät och avskalat, med undantag för en liten relief-logotypen i det nedre högra hörnet. En bok style-söm som löper vertikalt på framsidan och baksidan, vilket gör att locket för att lägga tillbaka på sig och glida in i en tunna på fliken visa tabletten i en horisontell position med cirka sjuttio-graders vinkel. Bortsett från hålen på baksidan för iPad kamera och en mikrofon, det är det.

Den enda hörn logotyp är den enda färgen på fall. Michael Crider

Stängt och skydda sin last, i det fall cirka tre fjärdedelar av en tum tjock—ganska chunky för en svelte tablett, men om genomsnittet för denna typ av folio design. Plast inre fallet är öppen på tablet är topp, botten och volym kluster, även om det sveper runt hörnen tätt nog att iPad inte kommer någonstans. Interiören är fodrad med mocka läder, behagligt mjuk och lätt på iPad glas skärm.

Fallet är ett utmärkt värde med tanke på materialet. Michael Crider

Fallet ser fantastiskt ut och känns ännu bättre. Korn av läder på utsidan har precis tillräckligt för att ge så att du vet att det är verkligt när du bor tillräckligt tunna för att glida lätt in i en påse. Med fallet stängt alla delar av iPad är skyddad genom strängpressning av läder och plast, men det bör noteras att den övre och nedre är mottagliga för påverkan på oregelbundna ytor.

Stativet är Ganska Grundläggande Funktion

Fallet kommer utan en exteriör lås, förlitar sig i stället på dolda magneter för att säkra stängt. Dessa dra dubbel plikt, automatiskt slå på skärmen när den huvudsakliga fliken öppnas, eftersom de flesta iPad fall kommer att göra i dessa dagar.

Funktionen stand brister i flexibilitet. Michael Crider

Bortsett från enkel tillgång till laddning port, hörlursuttag, knappar, bara andra praktiska inslag i det fallet är att vik-back stativ. Detta kunde ha genomförts bättre: läder-bara fixtur fliken är stel och inte helt stabilt. Även när fliken används på rätt sätt, kurvan för den flik som gör iPad “rock” tillbaka om du faktiskt försöker att använda den.

Detta innebär att stativet är egentligen bara användbart om du tittar på video. Med hjälp av den upprätt eller ner och vinklade inte är särskilt bekväm i antingen position. En tri-vikning design a la Apple ‘ s Smart Cover skulle ha varit mer flexibel… men det skulle inte ha tittat så fint.

Enkel Men Stabil, Med Bra Värde

Casemade mönster är förmodligen inte tillräckligt flexibel för att de hoppas på att få mycket arbete gjort på en iPad, på grund av begränsade möjligheter för stående och roterande. Likaså, de är inte det minsta eller snyggaste fall runt. Men om du bara vill ha en snygg läderfodral som kommer att skydda din iPad utan att bryta banken, det är en solid och hämta val.

den Casemade design får en rekommendation om du behöver en enkel, snygg fallet. Michael Crider

Bortsett från att stå på fliken enda problemet jag hade med fallet var den märkning eller brist därav: medan Casemade säger dess material är i äkta italienskt läder, det tog ett e-postmeddelande för att bekräfta att den faktiska produktionen sker i Kina. Det är inte en överraskning i den här prisklassen, men det är något som verkligen borde vara någonstans på produkten eller förpackningen.

I tillägg till 2018 iPad 9,7 med i denna översyn, Casemade erbjuder liknande mönster för iPad Pro (10.5 tum) och iPad Pro (12.9 tum) modeller.

Betyg: 7/10
Pris: $60

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt passform och finish
 • Bra lås-gratis låsmekanism
 • Bra värde för läder

Och Vad Vi inte

 • Stå mekanism är oflexibel
 • Förpackningar som saknar ursprung etikett