Hoe om te Stoppen met Google Maps Review Aanvragen op Android en iPhone

0
90

Als u Google Maps op uw smartphone, u kunt meldingen ontvangen aanvragen een review voor bedrijven die u bezoekt. Google meestal vraagt: “hoeveel is [bedrijfsnaam]?” en verwacht een rating of review. Hier is hoe om die meldingen af.

Google Maps Kent, Waar Je Ook Gaat

Veel apps om toegang tot uw locatie, zelfs als ze niet nodig hebben. Je moet niet elke app toegang tot uw locatie. Maar een kaart app locatie machtigingen om richting te geven. Wat je misschien niet realiseren is Google Maps blijft u volgen, ook als je niet met behulp van de app dankzij de Google Maps locatie van de geschiedenis.

Als je veel tijd doorbrengt in een winkel, bijvoorbeeld, kan je een waarschuwing krijgen nadat je hebt linker—”Hoe was [Naam Winkel]? Help anderen weten wat te verwachten.” Dit kan vooral vervelend als het bedrijf in kwestie is waar je werkt. Je zou niet willen om de plek waar je werkt, en als je die niet, krijg je vroeg elke keer dat je gaat. Deze meldingen zijn onderdeel van een Maps-functie genaamd “Uw Bijdragen”, die vraagt om beoordelingen en reviews.

Google heeft zelfs een beloning genaamd programma voor het Lokale Gids, verdien je punten voor de bijdrage, en Google belooft je krijgt voordelen. Google staat geen spreuk uit wat de voordelen zijn, dus de kilometerstand kan, en je kon geven, wat veel van de gegevens over waar u bent voor het minimale beloning.

Als u niet de zorg over de voordelen, en u niet wilt dat de verzoeken om een review te plaatsen waar je bent geweest het is gemakkelijk om te zetten van de melding uit.

GERELATEERD: Hoe om te Bekijken en Wissen van Uw Geschiedenis van Google Maps op Android-en iPhone

Het Uitschakelen Review Verzoek Meldingen

We zullen aantonen dat dit proces met Android, maar het proces is hetzelfde op een iPhone.

Open eerst de Google Maps-app en tik op de hamburger menu in de linkerbovenhoek.

Op een Android-telefoon, scroll naar beneden en tik op ‘Instellingen’. Op een iPhone, tik op het tandwielpictogram instellingen in de rechterbovenhoek van het hamburger menu het deelvenster aan de rechterkant van de “Google Maps” logo.

Tik op “Meldingen” op het scherm Instellingen.

Op een Android-telefoon, tik op “Uw bijdragen.” Op een iPhone, ontvangt u onmiddellijk een lijst van typen meldingen.

Scroll naar beneden naar “Beoordelen en een Review Plaatsen” en zet deze optie uit te schakelen. De optie is hetzelfde op een iPhone, maar is met de naam “Rate & Review Plaatsen.”

Terwijl je hier bent, kunt u overwegen het uitschakelen van andere opties die u niet wilt worden gewaarschuwd, zoals “heeft u Vragen over uw gebied” of “het Toevoegen van uw foto’ s.” Als je alles hebt ingesteld als u als u bent klaar. Maar zolang je het verzorgen van vervelende Kaart van Google-meldingen, wilt u misschien zorg te dragen voor de Ontdekking gecentreerd meldingen.