Ik Betaalde $42 voor Apple te Installeren op een Screen Protector en ik ben niet eens Boos

0
96

Het installeren van een screen protector zelf is een van de ergste dingen ooit, misschien erger dan het stoten van een teen. Het is zo slecht dat ik naar een Apple Store, en ze betaalde $42.75 te doen voor mij. Ik betreur niets.

Iedereen die ooit heeft geprobeerd te installeren op een screen protector weet precies waar ik het over heb—je kunt nooit echt voor het correct uitgelijnd, en de specs van stof altijd lijken te maken van hun manier onder de screen protector rechts als je het af te leggen.

GERELATEERD: Heeft Uw Smartphone Moet Echt een Screen Protector?

Uiteindelijk heb ik gooide de handdoek in de ring en ging naar een Apple Store, waar ik wist dat ze had speciale kleine doohickies dat de installatie van een screen protector elke keer perfect aan op uw mooie nieuwe iPhone. De resultaten zijn altijd fantastisch.

Een Kijkje Op Deze Speciale Kleine Doohickies

De screen protector applicators dat zie je ook in de Apple-Winkels zijn eigenlijk van de Belkin ontwerp, genaamd de ScreenCare+ Aanvraag Systeem.

Het is net zo gemakkelijk als het instellen van de iPhone en de screen protector in de sleuven (de lijn die alles voor je), het sluiten van de shell, en dan yanken uit de beschermende folie. Een getrainde zegel kan het waarschijnlijk doen.

De ScreenCare+ – systeem is eigendom van Apple Stores, hoewel T-Mobile winkels hebben een soortgelijk iets van Belkin. Helaas, het publiek kan het niet kopen van deze apparaten voor zich, dus ons boeren zitten doen het op de ouderwetse manier.

U kunt kopen screen protectors die komen met goedkope kleine kaders die het een beetje makkelijker aan line-up de screen protector, maar het is niet helemaal hetzelfde als met de Belkin-applicaties en systemen.

U Betaalt voor de Service

Wanneer ga je in een Apple Store en te kijken naar hun screen protector voor de koop, het is gemakkelijk te balk op de $39.95 prijskaartje van Belkin is InvisiGlass Ultra gehard glas screen protector. Immers, niemand bij zijn volle verstand zou besteden $39.95 voor een screen protector met de opzet van de installatie zelf. In plaats daarvan zijn de meeste van ons hoofd naar Amazon en koop iets als dit $14 de drie-pack van gehard glas screen protectors van een no-name brand, die komt tot $4.67 per screen protector.

Maar hier is de kicker: Apple zal het installeren van screen protectors “gratis” zolang je kopen bij de Apple Store. Dus, moet u denkt over het meer langs de lijnen van de installatie-service inbegrepen in de prijs. Dat is niet zo erg van een deal nadat het is allemaal gezegd en gedaan.

Dus echt, wanneer je betaalt iets meer dan $40 (met btw) voor een screen protector bij een Apple Store, je bent eigenlijk meestal betalen voor het gemak van Apple installeren voor u Het op zijn minst voel ik me een beetje beter te denken van het op die manier. Ik zou nooit te besteden dat veel op een screen protector als ik had om het te installeren mezelf.