Deal Alert: Pak een Nieuwe Apple-Horloge-Serie 3 voor $50 korting

0
83

Niet iedereen heeft van nature krullend haar, maar dat betekent niet stoppen veel mensen die willen kunnen ze het bereiken van die resultaten. Dat is waarom je moet de beste krultang voor de taak. Hier zijn onze favorieten.

De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem
door Andrew Heinzman op 13 februari 2019

Hou je niet van de geur van de hond adem in de ochtend? Nee? Nou, pak een van deze geweldige hond tandpasta ‘ s en scrub de stank weg.

Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies
door Michael Crider op 12 februari 2019

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Deal Alert: Pak een Nieuwe Apple-Horloge-Serie 3 voor $50 korting

Craig Lloyd

@craig_lloyd

13 februari 2019, 10:10 uur EDT

Als je in de markt voor een groot deel op een laatste generatie Apple Horloge, bent u in geluk als je het niet erg een zilveren aluminium model met een witte sport band. U kunt een Serie van 3 nieuwe voor slechts $229.

Dit is een fatsoenlijke $50 korting op de gebruikelijke prijs van € 279, en ook al is de vorige generatie, is het nog steeds doet zijn werk echt goed voor degenen die het echt niet nodig om de nieuwste en grootste—de Series 4 is zeker een upgrade, maar de meeste gewone gebruikers waarschijnlijk niet echt nodig de nieuwere functies.

De Series 3 komt nog steeds met ingebouwd GPS, beter waterdicht te zijn dan de vorige generaties, en een veel snellere processor dan de oudere modellen. Zo bent u steeds zeker van het krijgen van een goed product, zelfs al is dat het laatste-generatie Apple Horloge.

Kopen op Amazon