Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies

0
89

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

De Beste Make-up Abonnement Vakken voor Elk Budget en Interesse
door Jennifer Allen op 11 februari 2019

Make-up is een leuk ding om te winkelen voor, maar wat als er een manier was om te krijgen sommige grote schoonheid producten elke maand als een soort cadeautje voor jezelf? Deze abonnement dozen allemaal exact dat te doen.

De Beste Privacy Screen protector voor Uw iPhone
door Andrew Heinzman op 11 februari 2019

Wanneer u gebruikmaakt van een telefoon of een computer in het openbaar, u nodig heeft om uw privacy in het achterhoofd. Je zou het misschien niet het soort persoon die kijkt over de schouders te lezen van sms-berichten, maar er zijn tal van nieuwsgierige mensen in de wereld, en sommige van hen hebben kwaadaardige bedoelingen. Daarom is het belangrijk gebruik te maken van een screen protector die is voorzien van een ingebouwde privacy filter.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies

Michael Crider

@MichaelCrider

12 februari 2019, 8:00 uur EDT 11 februari 2019, 6:22pm EDT

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $220

Kopen op Amazon

Michael Crider

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

Hier is Wat We Willen

 • Ingenieuze belangrijkste sluiting systeem
 • Comfortabele omkeerbaar riem
 • De flexibele, afneembare belangrijkste zak ladeschotjes
 • Uitstekende materialen en stijl

En Wat We niet

 • Kleinere organizer pocket is lastig en moeilijk te bereiken

De Dagelijkse Messenger is niet goedkoop,$220 voor de kleinere 13 inch variant, $250 voor de larger15-inch. Maar die investering is de moeite waard als je wilt een tas die is betrouwbaar, toegankelijk en flexibel voor het vervoeren van rond gevoelige versnelling. In een woord: fantastisch.

Messenger Design, Met Een Twist

De Dagelijkse Messenger kan slechts worden benoemd, ironisch genoeg omdat het ontwerp is het allesbehalve. Op het oppervlak, het ziet er verrassend eenvoudig, met een groot hoofd van de zak die de onverdeelde door elke mouwen of interieur compartimenten. De laptop houder, meer of minder een vereiste voor elke moderne messenger, verbergt zich op de achterzijde onder een stevige, weerbestendige rits. Dit maakt uw laptop en/of tablet, omdat er een tussenschot in er) toegankelijk is zonder het openen van de belangrijkste compartiment.

Michael Crider

Maar het blijkt, krijgen in het grote compartiment is eenvoudig gemakkelijker dan alle messenger-stijl tas die ik ooit heb gebruikt. Dit is te danken aan de unieke “MagLatch” verschuifbare gesp en ladder bevestigingssysteem. De aluminium mechanisme grijpt op één van de ladder sporten met een schuif, waardoor hij gemakkelijk open en dicht. Een groot stuk van metal houdt de dingen goed gesloten op een van de vier posities, terwijl magneten binnenin de bovenste flap houden het redelijk stabiel zonder vergrendeling als je in een haast of behoefte is aan toegang tot het compartiment meerdere keren snel achter elkaar. Het is een ingenieus ontwerp dat gemakkelijk open en dicht, stevig of zacht, met slechts een hand.

Michael Crider

Spreken van die, er is een andere manier om die grote zak. Als u nodig hebt om iets te grijpen vanaf de bovenkant van de zak snel, de bovenkant van de flap heeft ook een eigen rits, het verlenen van hand-toegang voor kleinere gadgets en lenzen. Het is een leuk extraatje als je vaak voor het uitwisselen van stukken van het vistuig, maar het zou niet een praktische manier om, laten we zeggen, een iPad en een van de belangrijkste compartiment.

Michael Crider

Houden onze focus op de belangrijkste pocket: het ziet er leeg. En op zijn eigen, het is een grote stortplaats voor al uw losse versnelling. Maar de tas is ook uitgerust met een paar glazen ladeschotjes: twee stijve, trapeziumvormige weinig muren voor u te bevestigen op elk moment door de zachte Klittenband aan de voorkant en achterkant van het compartiment. Als je gewend bent aan gewijd camera tassen die u misschien wel bekend zijn met de installatie.

Deze tussenschotten te komen met unieke origami geïnspireerde plooien in het materiaal, waardoor ze worden ingesteld op verschillende manieren. U kunt een hoge, smalle pakket ideaal voor een fles water of zoom lens, een verdeeld zak die goed werkt voor een adapter hieronder en een muis boven, of een double-down vouwen, en werkt met zowel een rits en opbergvak komt tevoorschijn wanneer een platform voor onregelmatig gevormde onderdelen, zoals een DSLR met bevestigde lens. De verdelers kunnen hechten op elk punt binnen, de opvang van kleinere of grotere inhoud.

Michael Crider

Deze instelling is niet perfect. Het is moeilijk om grote dingen en kleine dingen in de grote zak op hetzelfde moment—ik kan niet, bijvoorbeeld, het dragen van een mechanisch toetsenbord, terwijl ook het organiseren van kleinere gadgets. Maar het is uitstekend voor camera-apparatuur en laptop accouterments, en ik weet zeker dat meer algemene gebruikers kunnen het werk goed voor hen ook.

Handige Inklapbare Raakt

Een van mijn favoriete onderdelen van de tas is van de band. Het lost twee problemen die ik wist niet dat ik had met mijn oude Timbuk2 zak: één, het is omkeerbaar, dus er is geen noodzaak om een specifieke tas met een genaaid-down riem voor rechtshandig gebruik of southpaws. En twee, het bevat een grote opgevulde gedeelte met een grip onderkant, waardoor het bellen voor een extra stukje van de vulling beveiligd met klittenband.

Michael Crider

Lengte aanpassingen kunnen worden gemaakt met een glijdende wrijving gesp of een aluminium haak mechanisme: de voormalige kleinere, snellere aanpassingen, de tweede voor een big foot-long overgang van laag naar hoog te vervoeren. Er is een cross-band opgenomen in het pakket voor fietsers, maar ik vond dat ik dat nooit nodig, zelfs tijdens het rijden, dankzij de ronde scharnieren band bijlage (onderaan in het rood) aan beide zijden.

De nieuwe V2 herziening van de Dagelijkse Messenger is voorzien van een bagage-lus aan de achterkant, waardoor het gemakkelijk is te bevestigen aan uw rollend bagage en beveiligd met een andere magneet. Aan beide zijden zijn mouwen, met nog meer magneten, geschikt voor kleinere gadgets zoals een batterij oplader. Beide mouwen hebben een interieur lus voor toetsen (met een quick-release sleutelhanger geleverd in de doos) en mini-banden voor gebruik met een Piek Ontwerp van het gepatenteerde quick-release camera Clip. Als u deze al zult u houden van deze functie, en als je niet van, tenminste dat ze niet in de weg.

Michael Crider

De tas materiaal is stijf waterdicht nylon, met een stijlvolle compensatie stiksels en hoekige plooien die een afspiegeling zijn van de origami ontwerpen. De enige uitzondering is de bodem: het is bedekt met een rubberen materiaal dat betekent dat je je tas op een vuile vloer zonder vlekken op de stof. Dat is een uitstekende touch, gezien het is ontworpen om overal te gaan.

Kleinere Organiseren is een Pijn

Als het Dagelijks Messenger heeft een het niet, het is de voorkant organizer compartiment. Dit is beveiligd met een full-length dubbele rits, wat betekent dat het moeilijk is om toegang te krijgen tot alles snel naar binnen, vooral als je wilt om in te gaan door de belangrijkste klep van de rits, ook. De binnenvakken zijn klein, met zelfs de grootste zijn niet geschikt voor een lange telefoon of grote batterij en de kleintjes groot genoeg is voor geheugenkaarten of korte kabels. Er zijn niet eens een pen zakken, iets wat ik niet wist dat ik het gemist totdat ze weg waren.

Michael Crider

Deze hele sectie is een pijn om toegang te krijgen tot maakt niet uit hoe je bent het dragen van de tas, waardoor ik om kleinere losse spullen in de origami tussenschotten in de grote zak. Als dit een meer conventionele organisator sectie, gemakkelijker en nuttiger in termen van de divisie, de Dagelijkse Messenger zou hebben verdiend een perfecte score.

De grote binnenzak heeft twee kleinere zakken dat ik niet hierboven vermeld, omdat ze niet buitengewoon nuttig. Een lange, magere ritsvak onder de flap is alleen goed voor de losse items die je niet nodig hebt regelmatig… en ik kon niet denken aan iets in mijn gewone installatie dat aan die omschrijving voldoet, behalve misschien enkele obscure adapter kabels.Een lus achter deze rits en een silicone ring zijn ontworpen voor het beveiligen van een statief om de buitenste flap.

Er is een kleine, slanke mini-zakje aan de binnenkant kamer muur (rode voering hieronder), bedoeld om te worden uw vaste telefoon zak. Maar het is zo strak dat het krijgen van uw telefoon in en uit via de grote klep rits is een hele klus. Ik vond mezelf gewoon houden van mijn telefoon in mijn broekzak in plaats daarvan, en het is dus slim en ondiep, het is niet goed geschikt voor even wat anders.

Michael Crider

Een laatste minpunt, en het is meer een constatering dan een punt tegen Peak Design: de laptop sleeve in de 13-inch versie van de tas is inderdaad vrij strak. Het is ontworpen met de 13-inch MacBook Pro in gedachten, en zal niet toegeven alles wat aanzienlijk langer of groter, net als mijn 14-inch ThinkPad. (De kleinere MacBook Pro is 11,97 inch, 30.41 centimeter breed, voor de record.) Als je twijfelt over het krijgen van de kleinere of grotere versie van de Dagelijkse Messenger, ga voor de grote 15-inch-optie.

Conclusie

De Dagelijkse Messenger is een premium all-purpose tas die volledig rechtvaardigt de prijs. De MagLatch sluiting systeem is ingenieus en zet een nieuwe standaard voor snelle en eenvoudige toegang. Andere design-aspecten, met name de flexibele band en origami interieur glazen ladeschotjes, zal u de gebruikers op zoek naar een verscheidenheid van carry opties.

Michael Crider

De tas keuzes voor een zorgvuldige organisatie van kleinere items ontbreken helaas, dus dit zal geen vervanging voor een beurs of portefeuille mee-tas als je een heleboel losse snuisterijen te houden opgeruimd. Maar de stijlvolle presentatie, uitstekende materialen en doordachte vormgeving elders make-up voor deze zere plek. Ga naar buiten en krijgen, als je dat rechtvaardigt de hoge prijs—en voor de grotere als je je afvraagt of je misschien meer ruimte nodig voor uw laptop of een grotere versnelling.

 

Waardering: 9/10
Prijs: $220

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Ingenieuze belangrijkste sluiting systeem
 • Comfortabele omkeerbaar riem
 • De flexibele, afneembare belangrijkste zak ladeschotjes
 • Uitstekende materialen en stijl

En Wat We niet

 • Kleinere organizer pocket is lastig en moeilijk te bereiken