Wat Gebeurt er met Uw Smarthome Wanneer de Stroom uitvalt?

0
101

Smarthome gadgets zijn handig, maar wat gebeurt er als de stroom uitvalt? Kan u ontgrendelen van een elektrische smart lock? Zal al uw slimme lichten om 3 uur als het weer stroom? En wat te denken van uw garagedeur.

Stroomuitval niet Veel Erger Voor Smart Homes

Stroomuitval gebeuren, en ze zijn vervelend voor iedereen. Elk huis is afhankelijk van elektriciteit voor het aandrijven van klimaatbeheersing, verlichting, internet, apparaten en vele andere moderne voorzieningen. Een stroomstoring is van een probleem in een smarthome, zeker—maar het is een probleem dat in elk huis.

Laten we eerlijk zijn: het Verliezen van de macht in een smarthome is niet anders dan te verliezen in een andere woning in deze dagen. De meeste smart-apparaten zullen stoppen met functioneren net zoals de meeste “domme” apparaten, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden—vooral voor de slimme sloten en enkele slimme lichten.

Slimme Sloten Zijn Batterij Aangedreven, en Kan Een Back-up

Alleen maar omdat je hebt verloren macht betekent niet dat een slimme sluiting is volledig gestopt met werken. Slimme sloten zijn batterij aangedreven, zodat de vergrendeling kunt blijven werken, zelfs wanneer de rest van uw huis geen stroom meer. Echter, een externe mogelijkheden die afhankelijk zijn van het internet of van een aangesloten hub zal niet werken. En dat is inclusief batterij meldingen, dus als de stroomstoring is naar verwachting het laatste wat u zou willen als vervanging van uw accu ‘ s als een voorzorgsmaatregel.

Batterijen sterven zal niet een probleem als uw smartcard slot is voorzien van een sleutelgat. In dat geval, zorg ervoor dat u uw sleutel in, maar als uw smartcard slot heeft alleen een toetsenbord of een Bluetooth verbinding vervolgens ga je gang en vervang de batterijen of op zijn minst het testen van hun kosten. Sommige slimme sloten terminals voor het ontvangen van een betaling van een 9V batterij zo goed; als dat op u van toepassing is, dan kan het de moeite waard om op te slaan in uw auto in het dashboardkastje. Bijvoorbeeld, zowel de Schlage Z-Wave connect en de Kwikset Kevo hebben sleutelgaten, terwijl de Yale Verzekeren Slot beschikt over een 9-volt batterij back-up mogelijkheid.

Smart Lights Kan Je Wakker Te Maken

Terwijl uw macht, uw smart lights zijn hetzelfde als elke andere licht—off. Ze won niet veel van iets, totdat je de macht terug, en dat is geen verrassing. De grotere vraag is wat er gebeurt wanneer de stroom wordt weer ingeschakeld. Veel slimme lichten blijven uit totdat u expliciet zet ze terug op. Maar sommige lichten, zoals de Philips Hue lampen, kan anders handelen. Afhankelijk van de huidige instelling, deze lampen gaat aan zodra je kracht geeft.

Als uw kamers, vooral de slaapkamers, zijn gevuld met de Philips Hue-lampen, wilt u misschien om te controleren of de huidige instelling en verander het naar “Power Loss Recovery’, die schakelt de lamp aan de laatst gebruikte status waarin het was voordat u het vermogen heeft verloren. Dat zal voorkomen dat de bollen van verblindende je om 3 uur wanneer je energie bedrijf lost het probleem met de stroomvoorziening.

Dit is een instelling die u wilt door te denken; de standaard “power-on gedrag” optie is handig voor het snel draaien op je Philips Hue-lampen. Als u meerdere lichte inrichtingen gecontroleerd door een enkele schakelaar, is het standaard gedrag kunt u de licht-schakelaar uit en weer in te schakelen alle aangesloten slimme bollen snel.

GERELATEERD: Philips Hue-Lampen Niet Meer Automatisch inschakelen Na stroomuitval

Zonder Stroom, Veel Dezelfde Dingen Handelen

Veel van uw andere apparaten zijn niet slechter af dan hun domme gelijk. Uw slimme thermostaat heeft een batterij back-up, maar dat is vooral om te blijven werken in het geheugen van uw schema ‘ s. Het kan niet veel doen zonder de voeding voor uw HVAC-systeem toch, dus als u niet beschikt over een back-up voor die, dan is de vraag wat de thermostaat zal doen, is betwistbaar.

Hetzelfde geldt voor een smart garage deur opener—de meeste van deze zijn voorzien van een batterij back-up te heffen en laten zakken van de deur een paar keer. Maar als de batterij leeg is, terwijl je nog geen macht, de garage deur opener zal stoppen met werken (net als elke andere opener). Je moet in staat zijn om het te openen, handmatig, maar—hopelijk-uw torsieveren zijn in goede staat.

Als u niet zeker bent over de lente, neem een kijkje op de metalen as, die loopt net boven de gesloten garage deur. Ziet u één of twee strak gewikkelde veren met een metalen cirkel op het einde. Als het voorjaar is gescheiden in meer dan één deel, het is gebroken, en je moet hem vervangen. Een snelle test is om de verbinding met de garage openen van de deur (er is meestal een pull string) en proberen op te heffen van de deur zelf. Als het erg zwaar en zal niet blijven. je moet bellen met een reparateur om te kijken naar uw torsieveren.

Een slimme camera ‘ s zijn waarschijnlijk niet goed werken. Als ze dat doen hebben een batterij back-up die kan zorgen voor lokale opname, maar zonder internet, verliest u alle de afstandsbediening of het bekijken van mogelijkheden. Bijvoorbeeld, Nest Cams constante stroom en internet, en een Sense8 camera heeft zowel lokale opname en een 2 uur durende back-up batterij. Dat zal niet krijg je via dag-lange stroomonderbrekingen, maar als de stroom is slechts voor een korte tijd het zal helpen.

En zonder kracht, je stem assistenten bestaat niet. Je zult het moeten doen met het praten met echte mensen, break out de zaklampen en vertellen van spookverhalen.

De meeste van deze apparaten zijn up and running kort nadat u weer aan de macht, maar sommige wellicht opnieuw opstarten voor een goede maatregel. Schakel elk smart-apparaat voor de conditie, vooral als er enige angst voor spanningspieken trashing uw elektronica. Voor het grootste deel, smart homes zijn niet slechter af dan een andere woning die verliest de macht. Net op de hoogte van de weinige verschillen die er zijn en voor te bereiden voor hen, en moet je goed.