Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk

0
142

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk
av Andrew Heinzman den 8 februari, 2019

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Den Bästa Dammsugare för djurägare
av Jennifer Allen den 7 februari, 2019

När det gäller pet hårborttagning, du behöver en särskild dammsugare särskilt utformad med pet hår i åtanke. Vi har checkat ut de bästa dammsugare för jobbet.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 8, 2019, 8:00 am EDT februari 6, 2019, 1:34 EDT

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Stora kapacitet batterier blir billigare och mer effektiv. Det har blivit till den grad att en sko-box medelstora kraftverk kan, i rätt sammanhang är, att ge dig mer körsträcka än ett högt, gas driven generator. Och du kan använda en power station för att gå ut på nätet för ett tag, du skulle bara behöva koppla ihop den med några solpaneler.

Det kommer att bli en lång stund innan du kan kasta ut gas generator på din stuga och ersätta det med en ryggsäck vänlig power station, naturligtvis, men den nuvarande generationen av kärnkraftverk är ganska häpnadsväckande och du kan enkelt hålla juiced upp på en avlägsen campingplats för dagar och vädret mindre strömavbrott med din mobiltelefon och laptop still going strong.

Men det finns en hel del att ta hänsyn till innan du köper en kraftstation. Om du vill ha ett kraftverk för offentlig eller auto fungerar, bör du hitta en som har en stor kapacitet och en hel del AC-eller DC-portar. Men om du bara letar efter något att ladda ett par telefoner på en camping resa, då du kommer att vilja fokusera på portabilitet och USB-portar.

Lyckligtvis har vi gjort research för dig. Här är vår favorit kraftverk för att hålla den saft som rinner oavsett om du är i den djupa skogen, djupt under snön i ett strömavbrott, eller djupt in i en allvarlig jobb på arbetsplatsen.

EcoFlow River 412Wh Power Station ($550)

Om du letar efter en stor kapacitet kraftverk som kan ladda flera enheter under en camping resa eller strömavbrott, bör du ta en titt på EcoFlow River. Vi har gormat om EcoFlow Floden innan—den har en kapacitet på 412Wh, vilket innebär att du bör kunna för att driva TV eller ljus för ett par dagar. Eller, om du vill att blåsa igenom de 412Wh lite snabbare, då kan du använda EcoFlow Flod att driva upp till 11 enheter på en gång. Floden har 2 USB-Quickcharge ingångar, 2 vanliga USB-ingångar, 2 USB-C ingångar, 2 eluttag, 2 st butiker, och en 12V bil-port ingång. Det är en hel del hamnar och betydligt mer än du hittar på de flesta kraftverk.

Om du behöver några extra juice, då kan du förlänga livet på detta kraftverk genom att para ihop det med en EcoFlow solpanel. Men egentligen, 412Wh är mer än tillräckligt med kraft. Den enda riktiga nackdelen med denna enhet är att det är ganska dyrt. Och om du är bara att försöka ladda ett par telefoner på en camping resa, detta kraftverk kan vara lite overkill.

Köp på Amazon

Suaoki 150Wh Portable Power Station ($126)

Vissa kraftverk kan vara lite klumpig, speciellt om de har en hel del ingångar. Men Suaoki power station är ungefär hälften så stor som en skokartong och effekt upp till 10 enheter samtidigt. Detta kraftverk har 1 snabbt ladda USB-ingång, 3 vanliga USB-ingångar, 2 AC-portar, 4 DC-portar. Det har också en uppsättning av inbyggd belysning, så att du kan använda den som en lykta (med en gigantisk batteri!) i en nypa.

Den Suaoki kan driva många enheter på en gång, men det har bara en 150Wh kapacitet, så kan du inte förvänta dig att den ska köras TV och bärbara datorer i flera dagar åt gången. Verkligen, kan denna enhet är bäst för att driva enheter som fläktar eller lampor, eller för laddning av telefoner och bärbara datorer. Du kan koppla ihop Suaoki med solpaneler för att förlänga dess livslängd, vilket är en ganska bra idé om du försöker att hålla sig borta från nätet ett par dagar.

Köp på Amazon

Jackery 240Wh Portable Power Station ($250)

Om du letar efter en stark, mid-range power station, som då bör du överväga Jackery power station. Det har en kapacitet på 240Wh, vilket är mer än tillräckligt med kraft för att hålla en TV eller ett Mini Kylskåp kommer för en dag.

Den Jackery bara har två USB-ingångar, en AC-port, och en DC-port. Om du behöver ett kraftverk som kan få din familj genom ett långt strömavbrott, då du kanske vill punga ut för ett kraftverk som har mer makt ingångar, som de ovan nämnda EcoFlow River eller uppgradera till $500 440Wh Jackery modell. Men om du bara behöver en power station för personligt bruk, då den 240Wh Jackery är ett perfekt val.

I likhet med andra kraftverk, kan du koppla ihop den med en solpanel. I själva verket har de en 50w solpanel som är byggd specifikt för Jackery power station.

Köp på Amazon

DeWALT För Professionella Power Station ($260)

Ibland är man mer orolig för att ladda din bil batteri än telefonens batteri. Dewalts professional power station är avsedd för bil underhåll och i nödsituationer. Det levereras med ett par av alligator klämmor för att hoppa din bil batteri, en luftkompressor för att åter blåsa upp dina däck, och en uppsättning av ljusa arbete-lampor för att hjälpa dig att se vad du gör. Naturligtvis, DeWALT har också två AC-ingångar och två USB-ingångar, så att du kan använda den för att driva enheter eller för att ladda din mobiltelefon i en nypa.

Detta är en relativt prisvärd enhet, och den kan användas för alla typer av ändamål. Men det har bara två AC-ingångar och två USB-ingångar, så det kan vara svårt att dela med en familj under ett strömavbrott eller camping resa. Du kan få lite extra liv av detta kraftverk genom att ta ut den med en solar panel, eller genom att passivt ladda det med bilens cigarettändaruttag medan du kör runt. Bara hålla i minnet att dessa cigarett tändare tenderar att ta ut saker och ting väldigt långsamt.

Köp på Amazon

imuto 182Wh Camping Generator (sek 130)

Om du vill ha den minsta, mest prisvärda power station, så du borde ta en titt på imuto power station. Det är lite större än en läskburk, men det har en ganska stor kapacitet för 182Wh, och det kan driva upp till 7 enheter på en gång.

Den imuto har 3 st portar, 3 vanliga USB-portar och 1 snabb laddning-USB-port. Det har inte en AC-port, men du kan använda ett första parts power inverter för enheter upp till 100w, om du verkligen behöver en. Men för att vara ärlig, detta kraftverk är bäst med bärbara datorer och mobiltelefoner. Du ska inte köra en mini-kylskåp av denna sak, men du kommer att kunna ladda upp en hög med bärbara enheter.

Om ett kraftverk storleken på en läsk kan tilltalar dig (och allt är mer tilltalande när de refereras i läskburkar som en måttenhet) det är tufft att säga nej till imuto. Det är ganska överkomligt, och du kan alltid koppla ihop den med en imuto solpanel för att få lite extra batteritid.

Köp på Amazon