Deal Alert: Voor $100 Uit de 128GB iPad (6e Gen) Nu

0
81

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

De Beste Draagbare Elektrische Centrales
door Andrew Heinzman op 8 februari 2019

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

De Beste Stofzuigers voor Huisdier Eigenaren
door Jennifer Allen op 7 februari 2019

Als het gaat om haren van huisdieren verwijderen, moet u een speciale stofzuiger die speciaal ontworpen is met haren van huisdieren in het achterhoofd. We hebben uitgecheckt het beste stofzuigers voor de job.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Deal Alert: Voor $100 Uit de 128GB iPad (6e Gen) Nu

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

8 februari 2019, 11:28am EDT 8 februari 2019, 11:28am EDT

Er is niets beter dan een nieuwe iPad. En nu is misschien je enige kans om te grijpen een nieuwe iPad voor $100 uit voor Valentijnsdag.

Nu, Amazon is de verkoop van de 128GB iPad 6e Gen voor slechts $330—dat is dezelfde prijs van het 32GB-model gaat meestal voor, waardoor dit een killer kopen. Deze iPad is een onderdeel van Apple ‘ s nieuwste iteratie van de tabletten, en het is een van de beste tablets voor professionals, mobiele spelers, muzikanten en beeldend kunstenaars. Oh, en het is een geweldige Valentijnsdag cadeau.

De iPad heeft een 9.7″ retina-display, fingerprint sensor, HD 8-MEGAPIXEL camera, en een batterijduur van 10 uur. Het werkt echt goed met een Apple Potlood, en het kan worden gekoppeld met een Bluetooth-toetsenbord voor het typen op de weg. Het is één van onze favoriete tablets, en het kan zelfs concurreren met een aantal laptops voor veel mensen.

Natuurlijk, deals, zoals deze zijn weinigen en ver tussen. De iPad is een zeer populair toestel, en meestal verkoopt tegen een concurrerende prijs van ongeveer $430. Als je geïnteresseerd bent in een iPad, nu is een goed moment om een pick-up op een belachelijke $100 korting.

Kopen op Amazon