Wilt Beter Smarthome Voice Control? Gebruik Maken Van Groepen

0
83
Breadmaker/Shutterstock

Als uw Google Startpagina of Amazon Echo heeft moeite met het beheersen van meerdere lampen of apparaten in een kamer, die je waarschijnlijk niet hebt ingesteld groepen correct. Waardoor elk item een unieke naam en vervolgens te groeperen die zaken maakt uw Stem Assistent beter werken.

De Naamgeving Van Apparaten Snel Wordt Het Ingewikkeld

Een smart-lamp is een van de meest natuurlijke dingen om toe te voegen aan een groeiende smarthome. U moet gloeilampen, en deze zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en vereisen geen bedrading van uw kant. Maar je zult al snel lopen in een probleem met de spraak-assistenten zoals Google Startpagina en Alexa: alles heeft een naam. Als u op andere types van devices zoals smart switches of smart verkooppunten, die namen vermenigvuldigen, en het wordt moeilijker om te onthouden wat je moet zeggen wanneer.

Helaas, Voice-Assistenten niet echt begrijpen; ze luisteren alleen voor verwachte opdrachten. Dus als je struikelt over de “draai aan de studie… ik bedoel loket licht” er is een betere dan behoorlijke kans dat het zal mishear u en helemaal niets doen, of doen de verkeerde dingen. Als uw apparaat namen niet onthouden, dan zult u dit probleem vaak. Maar op de proppen komen met veel verschillende gemakkelijk te onthouden namen is moeilijk, dus je bent beter af groepering uw apparaten in plaats daarvan.

De Naamgeving Van De Groepen Vermindert De Naam Van Het Apparaat Complicaties

Stem assistenten zijn nog steeds niet zo slim is als ze zou moeten zijn. De minder “denken” kunt u uw stem assistent doet, hoe beter. Groepen bieden een handige snelkoppeling voor zowel u en de voice-assistent.

Wanneer u de groep van uw apparaten, de namen van de afzonderlijke apparaten zaken minder. U kunt de naam van hen Studie1, Study2, en Study3—of je zou kunnen noemen hen Venster Licht, Licht van de Muur en het Plafond het Licht als je wilt, maar je zult zelden daadwerkelijk gebruik maken van deze namen. In plaats daarvan, zal u de naam van de groep wanneer u spreekt van Alexa en Google Startpagina door te zeggen “Alexa, zet de studie van het licht.” Als je drie lichten zijn allen in een groep met de naam studie, die zal schakel alle lichten in die groep. Dit zal ook helpen om verwarring te voorkomen als u hebben de naam van een smart licht studie en een slim stopcontact studie (maar je moet vermijden dat te doen).

Beter nog, als u koppelen aan een stem assistent-apparaat op de kamer tot die groep, dan kun je zeggen “de lichten uit,” en het zal te weten welke verlichting uit te schakelen op basis van de vereniging. Dat is als je de naam van een groep. Wilt u misschien toch kies een unieke naam voor de apparaten die op basis van hun plaats in de kamer, dus als je ooit wilt controle slechts een enkel apparaat het herinneren van de naam zal komen gemakkelijker.

Wij raden het maken van groepen, zelfs als u slechts één apparaat dat u wilt om te zetten in die groep. De reden voor dit is dat je misschien meer apparaten toevoegen aan de groep in de toekomst en het wijzigen van uw eigen gewoonte wat je zegt kan moeilijk zijn.

Hoe Groepen Instellen voor Amazon Alexa

Wij hebben behandeld het instellen van groepen in Alexa, maar het is een vrij recht-toe-rechtaan. Tik op de knop apparaten op de bodem van de Alexa-app en tik daarna op uw bestaande groep of tik op het plus-teken rechts boven in de hoek gevolgd door “groep Toevoegen” om een nieuwe groep maken. Tik op de apparaten die u wilt toevoegen aan de groep.

GERELATEERD: Hoe om te controleren Uw Smarthome Producten met de Amazon Echo

Het Instellen van Groepen met Google-Assistent

Als u nog niet eerder verbinding hebt gemaakt je slimme apparaten, daar beginnen. Google zal u vragen om te koppelen met een kamer na het toevoegen van het apparaat, en het is het beste om dat te doen. Met uw Google-Huizen. Maar als je al toegevoegd slimme lichten en niet om verbinding te maken naar een kamer, scroll naar onderaan de pagina en tik op een apparaat wilt koppelen aan een kamer.

GERELATEERD: Hoe Groepen in te Stellen met Google-Assistent

Als u wilt gemakkelijker de controle van de verlichting in een kamer, het toevoegen van een Google-Home apparaat op de kamer.

Dat is het, zolang je duidelijk benoemde groepen (en vergeet niet dat Google ze noemt “kamers” in plaats van, maar ze werken op dezelfde manier), heb je een veel gemakkelijkere tijd het gebruik van de juiste opdracht. Je zal ook het verminderen van de variabelen waarvoor je stem assistent heeft rekening te houden. Het nemen van deze extra stappen kunnen worden meer te werken, maar dat zij zullen uw smart home ervaring leuker op de lange termijn.