Anker ‘ s USB-C och Belysning Kabel finns Tillgänglig för Pre-Order

0
83

Det är inget som säger välkommen-till-framtiden som en full surround sound system—men det är inget som säger att det är-den-20-talet som högtalarkablar kör runt i vardagsrummet. Tur du, tack vare trådlösa högtalare, behöver inte re-wire ditt hus för att bli av med dem.

De Bästa rensningsverktygen för Inredningen i Din Bil
av Jennifer Allen på 3: e februari, 2019

En snygg bil är en snygg kropp—eller något liknande. Även om det inte är fallet, det är ändå skönt att ha en ren bil. Vi har sammanställt de bästa rensningsverktygen för att upprätthålla den “nya bil” känsla för en lång tid framöver.

Det Bästa Epilatorer För Snabb Effektiv Hårborttagning
av Jennifer Allen den 1: a februari, 2019

En epilator är en snabb, effektiv form av hårborttagning som många kvinnor väljer att använda över vaxning, rakning, eller kemiska krämer. Du behöver rätt epilator för jobbet dock, så vi har tittat på de bästa epilatorer för varje budget och situation.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Anker ‘ s USB-C och Belysning Kabel finns Tillgänglig för Pre-Order

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 4, 2019, 10:24am EDT

Anker är ett av de största och mest pålitliga namn i bärbara batterier och laddning teknik. Nu, Anker har gjort den första MFI: s certifierade USB-C för att Lightning-kabeln. Det är billigare än äpplen, och den är tillgänglig för pre-order.

Apple är sakta övergår över till USB-C, men det är för sent för de flesta av sina produkter. Lightning-kablar överallt, och de kommer att göra vårt USB-C framtiden ännu mer komplicerat. Tack och lov, Apple har börjat sälja vissa USB-C för att Lightning-kabeln för att göra saker enklare. Men de kostar $20.

Det är klart att vi behöver ett alternativ, och Anker har kommit för att rädda dagen. Anker ‘ s PowerLine II kabel kommer bara att kosta $15, och det kommer ut den 20 februari. För att hoppa till framsidan av linjen, du kan förbeställa Anker Powerline II just nu.

Den låga kostnaden för PowerLine II är inte vad som gör det så speciellt. Apple är kända för att hålla allt i familjen. Företaget gillar inte att arbeta med 3: e part, och som en följd av 3: e part iPhone-laddare tenderar att suga på. Men detta är den första MFI: s certifierade USB-C för att Lightning-kabeln på marknaden. Apple arbetat med Anker att se till att denna produkt var upp till specifikationer, och att arbetet bör återspeglas i PowerLine är kvalitet och hållbarhet.

Plus, Anker hävdar att PowerLine II kabel har en “12,000” böja livslängd, så det måste vara ganska tålig. Hur många andra objekt kan böjas 12,000 gånger? Har du ens böjda armen som många gånger? Det är ett mysterium. Det enda vi kan säga säkert är att Powerline II är väl värt $15 investeringar.

Pre-Order Från Anker